Ratings based on 10 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.5 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Julianadorp

zeer klein hotel pal in het centrum.

Posted Aug 28, 2015
Pros: Ruime kamer met goede voorzieningen, uitzicht op terrasjes.
Geen receptie maar als het restaurant gesloten is bel je met het 06 nummer en wordt er direct gereageerd. Overdekte parkeergarage op loopafstand. (ca. 200 meter)
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Knus hotel, in het centrum

Posted Jul 8, 2015
Vriendelijk, hulpvaardig personeel. De hotelkamer is ruim en verzorgd. Uitzicht vanaf balkon op de kleine straatjes van Maastricht.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Maastricht

Heel leuk hotel! Kamer wel erg warm! Airco ??

Posted Jul 7, 2015
Pros: De ligging. De gastvrije eigenaars!
Cons: Ontbijt en een passpiegel op de kamer.
Location: Alles binnen loopafstand.
Super lieve eigenaars en bediening! Heerlijk gegeten 's avonds in het restaurant!! Jammer dat er geen ontbijt is. Hele mooie, ruime studio's. We gaan zeker nog een keertje terug!
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Rémi from Lyon

Excellent

Posted May 12, 2015 on Hotels
Petit hotel (4 chambres) très confortable situé au coeur de Maastricht. Chambre très spacieuse et personnel hyper sympathique. Le restaurant de l'hôtel vaut également le détour. Excellent séjour.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

top locatie

Posted Sep 4, 2014 on Hotels
super locatie, vriendelijk ontvangst. ruime kamers. In de nacht remourig door de liggen midden in het centrum daarbij ook nog een kerk toren die regelmatig slaat.buiten dat een aanrader!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Nazze

Super-Zentral, Super-Freundlich, leider etwas laut

Posted Jun 1, 2014
Pros: Lage, Lage, Lage. Sauberkeit.
Cons: Die anderen Gäste vielleicht auf etwas mehr Rücksicht im Treppenhaus aufmerksam machen. Ansonsten war alles top.
Location: Mitten in Maastricht. Man kann in der unmittelbaren Umgebung viel Shoppen und Schlemmen.
Wir wurden sehr freundlich empfangen. Das Mini-Hotel liegt wirklich äußerst zentral. In der Nähe sind sehr viele Restaurants und Cafes. Unser Zimmer war sehr groß und hatte sogar einen Balkon. Alles sehr sauber. Dadurch, dass es sehr zentral gelegen ist, war das Zimmer zur Straße natürlich auch recht laut. Außerdem haben die Gäste immer die Türe zuknallen lassen. Mich persönlich hat es nicht gestört, weil ich todmüde war. Für Leute, die sowas nicht abkönnen sollten ein Zimmer nach hinten heraus anfragen. Frühstück gibt es nicht, aber dafür gibt es genug Auswahl in der unmittelbaren Umgebung. Beschweren kann man sich darüber nicht.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Super schick mitten drin

Posted Oct 10, 2013
Eine bessere Lage gibt es nicht. Mitten im Geschehen. Der Besitzer ist sehr nett und hat auch Fragen vorab per E-Mail beantwortet. Wir sind zwei Stunden zu früh angereist und unser Zimmer war sogar schon fertig. Wir hatten Zimmer Nr.1 von insgesamt 4 Zimmern. Das Zimmer ist sehr ansprechend und ausgefallen gestaltet. Kein Standard Doppelzimmer. Es ist durch einen Raumtrenner in zwei Bereiche unterteilt und sehr großzügig. Würde normal als Suide gelten. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Der Preis ist natürlich schon happig, aber Unterkünfte in Maastricht sind alle im gehobenen Preissegment und bei den tollen Zimmern in perfekter Lage auch in Ordnung. Ich würde es sofort wieder buchen und uneingeschränkt weiter empfehlen.
4 out of 5
by A verified traveler from Zoetermeer

Prima locatie

Posted Jul 23, 2013 on Hotels
In verband met een bezoek aan het Andre Rieu-concert op 12 juli 2013 hebben wij een kamer geboekt in het kleinste hotel in het centrum van Maastricht: Le Virage. De kamer, die we echter kregen was verre van klein. Een mooi en onderhouden vertrek met een slaapgedeelte met platbeeld televisie en zitgedeelte met tweepersoons bankje en een bad/wc-ruimte met bad, wastafel en toilet. Daarbij troffen we ook nog een balkon met zitje, dat uitkeek op een gezellig druk restaurantstraatje. Door het mooie weer hebben we hier veel gebruik van gemaakt. Ook de aanverwante artikelen waren ruim voldoende aanwezig, zoals koelkast en koffiezetapparaat Nepresso inclusief koffiecups en waterkoker inclusief theezakjes. Voor ons bezoek aan het concert hebben we ons te goed kunnen doen aan een diner beneden in het restaurant. We kunnen niet anders dan complimenten geven aan bediening en kok. Het was heerlijk en zeker culinair te noemen. Één nadeel aan ons bezoek kleefde er wel aan dit hotel. Het lag namelijk midden in de stad en bezoekers van het concert + jeugd viert feest tot in de kleine uurtjes. Maar dit zal je in elke grote stad meemaken. We twijfelen er dan ook niet aan om bij een volgend bezoek aan Maastricht wederom voor deze locatie te kiezen.
4 out of 5
by A verified traveler from Leicester

Great Location

Posted Jul 21, 2013 on Hotels
Went to Maastricht to see Andre Rieu concert.This place is In the town centre and about 5 minutes walk from main square. Also able to walk to this "hotel" from railway station in about 15 minutes. The place is small with @ 4 rooms above a restaurant, no reception but this is no problem. You just call a number and most likely the restaurant is open anyway. The room itself was lovely with sitting room and bathroom. Breakfast is not provided but there are ample places around to eat. Slight downside is that being in centre does mean it can be noisy. We would go back.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by Maggie from Norwich, Norfolk, UK

Great for those who like to be self sufficient.

Posted Jun 10, 2013
Cons: Not an issue for me but there are stairs upto the first floor and second floor which may be a problem for some.
Rather than this being a hotel, le virage has four self contained rooms above a resturant. I stayed in one of them. I arrived during the day when the restruarnt was closed but there was a clear telephone number to call and the owner came very quickly to let me into my room. The location is excellent, in the beautiful cobbled central part of Maastricht. I didn't have an issue with noise as it is on a quiet corner. As a female lone traveller I felt very safe. The room had everything I needed, tea making facilities and free wifi and the ability to buy wine by the galss from the resturant and take up to the room although there was a fridge if you wanted more food and drink than that. Would be an ideal place to book all four rooms if you are going in a group.