Ratings based on 42 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
62% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.7 Service & staff
2.7 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from London

Good location but..

Posted Mar 16, 2016
Now I have some idea of what it's like staying in a cramp prison cell. -Tiny room and bed -Freezing cold -Old and outdated equipment
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 21, 2015
fijn makkelijk hotel ruime kamer leuk personeel goed te vinden en zeer centraal gelegen ! In het hart van Heerlen de parel van het zuiden
1 out of 5
by A verified traveler from Oakland, CA

Sleeping in a Disco

Posted Sep 3, 2015
Pros: Staff
Cons: Close the pub at 11, also the second room I was moved to had a curtain that did allowed the sun to blast into my eyes at 7 AM
Location: Not much, nice sleepy little town. Easy to get in and out and nice shopping just blocks away. Can walk the entire centre in 10 minutes from hotel
How could a hotel be just on top of the loudest party club I've ever heard that's open until 4AM, I felt like I was literary sleeping in the back room of the club. DON"T GET A ROOM IN THE FROM OF THE HOTEL unless you can sleep through anything. I could hear the DJ's loud speaker plain as day. Never would I stay here again. On the flip side it's not the staffs fault and they did their best to accommodate me and apologize. The staff seemed really col.
3 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel, met meer potentie

Posted Jul 11, 2015
Vriendelijk ontvangst door personeel. Grote vd kamer in orde (comfort - nr 305). Genoeg ruimte om rondom het bed te lopen/bewegen en voldoende opbergmogelijkheden. Flatscreen tv aanwezig en mogelijkheid tot zetten van thee en oploskoffie (waterkoker aanwezig). Kamer was redelijk schoon. Badkamer kon wat netter, maar is daarentegen ook verouderd en aan vernieuwing toe (mijn inziens). Ook de kamer zelf zou wel een kleine update kunnen gebruiken. Tapijt zou bijv vervangen kunnen worden. De bedden lagen comfortabel. Ligging vrijwel naast station. Je loopt tevens zo het centrum van Heerlen in. Enkel jammer dat er geen mogelijkheid is tot parkeren bij het hotel zelf en de parkeerkosten daardoor voor eigen rekening zijn. Bij de nabij gelegen parkeergarage de klomp kun je voor 8 euro per 24 uur parkeren. Een uitrij kaart oid zou wenselijk zijn. Ivm het warme weer was de kamer vrij benauwd. We hebben daarom snachts gebruik gemaakt van de ventilator die op de kamer aanwezig was. Geen gebruik gemaakt vh ontbijt. Prijs/kwaliteit redelijk op orde (ondanks dat het eea echt vernieuwd zou mogen worden).
4 out of 5
by A verified traveler from Aalsmeer

Goed hotel in centrum van Heerlen

Posted Jul 8, 2014
Pros: Centrale ligging, dichtbij het station en in het hart van Heerlen
Cons: Aanbrengen van airconditioning
Een goed en leuk hotel in het centrum van Heerlen. Zeer beleefd en aangenaam en vriendelijk personeel. Schone en goed verzorgde, eenvoudige kamers. Leuk verblijf met een waterketeltje en oploskoffie en thee in de kamer. Goede bedden. Rustige sfeer. Was wel wat warm in het hotel, want airconditioning is niet aanwezig. Wel per kamer een goede TV met redelijke ontvangst en klein scala van zenders. Al met al een goed verblijf voor een redelijk bedrag.
4 out of 5
by wendy from belgie

in orde

Posted Jun 23, 2014
Pros: in het centrum
Cons: een aangepaste prijs van het ontbijt voor kinderen.
Location: ..
alles prima verlopen , hotel was netjes en geen geluidsoverlast ook al is er onder het hotel een Ierse pub.
2 out of 5
by A verified traveler

Midden in het centrum

Posted Jun 23, 2014
Cons: Geen één handdoek op een kamer met tweepersoonskamer.
Wij moesten voor een zakelijke nacht hier overnachten en hadden geen luxe kamer. We hadden meer van een Tulip Inn verwacht. Er was op de muur gekrast, een donkere en sombere kamer en er waren voor een tweepersoonskamer te weinig handdoeken. Ontbijt was goed geregeld door het naast gelegen café - restaurant. Het is wel een prima hotel als je goedkoop wilt overnachten en dus nu weet wat je gaat krijgen.
4 out of 5
by Trish from Doncaster

Central hotel.

Posted Jun 2, 2014
Pros: Its central position.
Cons: Nothing to add, was very satisfied.
Location: Very central to Heerlen town. Unfortunately, we didnt have time to spend in the town so cant comment on surroundings.
Stayed here for 2 nights in May, and was highly satisfied. Room clean and bed comfortable. Not much in the way of coffee and milk supplies, but then I suppose if I had asked for more, it would have been supplied. We had a room at the back so it was very quiet. Attending a party and BBQ next day, so didnt get chance to sample Irish bar, but was told it was good.
4 out of 5
by Henk from Sintjohannesga

goed

Posted Apr 6, 2014
Pros: ontvangst
Cons: Beetje grotere kamers
Location: Ligging van het is moeilijk te vinden
Fraai Hotel, beetje op een vreemde plaats.wat betreft de ligging.
3 out of 5
by A verified traveler

Ideal im Stadtzentrum gelegen.

Posted Apr 4, 2014
Pros: Wie schon beschrieben, die zentrale Lage.
Cons: Ja. Das Parkhaus ist super in der Nähe gelegen, der Tagespreis liegt im Rahmen. Es sollte aber die Möglichkeit bestehen, mehrmals am Tag auszufahren.
Location: keine Angaben
Für uns bewust ausgewählt, da Besuche in Belgien und Deutschland gaplant waren.