Ratings based on 161 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.9 out of 5
46% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.3 Service & staff
2.7 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 30, 2016
not a good experience at all a really horrible hotel with horrible staff
4 out of 5
by A verified traveler

Prachtige ongeving

Posted Jul 27, 2016
Prachtige gebouwen, parken en voorzieningen. Kamers zijn erg gedateerd, bedden zijn dun en oud. Mooi Zwembad met bar en lig weidde.
1 out of 5
by A verified traveler from Rotterdam

Achterstallige barakken

Posted Jul 12, 2016
Pros: Het uitchecken vonden wij het leukst, we konden niet wachten totdat we weg konden rijden.. Het was zo vies dat we hier nooit meer terug komen.
Cons: Dit hotel is geen 4 sterren waard, zelfs geen 1. Dit is zonde van iedereen zijn geld, geef wat meer uit en ga ergens anders naartoe.
Location: Toren van Pisa, centrum van Pisa.
Na een lange reis kwamen wij aan bij het hotel, eerste indruk is prima en de receptie ziet er netjes en verzorgd uit. Wij hadden onze koffers uit de auto gehaald en bij het check-in kwamen wij erachter dat onze kamer niet in dit gebouw zou zijn, maar een 100 meter verderop in een soort van barakken. Koffer opnieuw in de auto geladen en naar het gebouw gereden, vanaf buiten zag dit er oud en vervallen uit, en dit was precies hetzelfde binnen. Nadat we de gangdeur opende, kwam er een muffe penetrerende lucht die niet te houden was, snel doorgelopen naar onze kamer deur en deze open gedraaid.. De geur in de kamer was iets minder maar niet om fantastisch te noemen voor een 4 sterren HOTEL. We hebben de hele dag de kamer geventileerd en nog was dit niet voldoende. De kamer is oud en klein, vlekken op het tapijt. Het was 36 graden en wij gingen meteen door naar het zwembad, waar wij erachter kwamen dat een badmuts VERPLICHT is, deze zijn aan te schaffen voor 3 euro per stuk, complete onzin voor een 4 sterren hotel, het lijkt net of je in een inrichting zit en zwemt. Mijn vriendin kon niet in het zwembad omdat zij lang haar heeft, en de badmuts die verkocht werd, waren te klein. Hierdoor werd zij genoodzaakt om te pootje baden aan de zijkant... Zelfs dit was amper mogelijk omdat het water een meter onder de rand staat, zo kon ze alleen met d'r tenen het water aanraken. Receptionist wilde mij niet helpen met het reserveren van een tafel bij een restaurant in de buurt. (Italiaans)
2 out of 5
by A verified traveler from Grenoble

Hotel vieillot

Posted May 17, 2016
Hotel juste catastrophique au niveau équipements, fourmis dans la chambre. Petit dejeuner moyen
2 out of 5
by A verified traveler from Hendaye

hotel decevant

Posted May 5, 2016
Cet hotel a un grand besoin de renovation , hotel vieux mais proche du site touristique de Pise
3 out of 5
by JEAN-LOUP from Nancy

Bon rapport qualité/prix

Posted Apr 11, 2016 on Hotels
La climatisation ne fonctionnait pas.
2 out of 5
by A verified traveler

還好

Posted Mar 19, 2016 on Hotels
飯店人員親切
5 out of 5
by Robert from Milton Keynes

Travelling in Pisa

Posted Oct 2, 2015 on Hotels
I have stayed at Park Hotel California before. Good value for money. Plenty of car parking should you be driving. I prefer not to drive in Italy. The bus (Lam Rossa) goes past the entrance. You can get the bus either at Airport, Train Station or outside "leaning Tower".
2 out of 5
by A verified traveler from Hamburg

Nicht nochmal in diesem Hotel !!!

Posted Sep 15, 2015
Altes Hotel nach amerikanischem Motel/Lodge Vorbild. Die 4-Sterne gibt es nur bei Nacht und klarem Himmel. Der Betrieb hat den Anschein, als wären Personal und Gebäude auf dem Stand von vor 20 Jahren stehen geblieben. Für Zimmer und Service gibt es maximal 2 Sterne. Das Hotel liegt direkt an der Superstrada und in der Einflugschneise. Entsprechend ist der Lärmpegel.
3 out of 5
by A verified traveler from noordbrabant

Goed hotel als je op door reis bent.

Posted Aug 31, 2015
Pros: Was dat ze een schoon zwembad hadden.
Cons: Informatie aan passen en zeker geen 4 sterren otel is
Location: Dicht bij Pisa en Lucca.
Vond het hotel zeker geen 4 sterren waard, kon beter onderhouden worden. Was een soort barak waar ze 4 kamer in gebouwt hadden en de kamers waren gehoorig. Het ontbijt vol deed ook niet er was een warm en koud buffet belooft maar alleen een matig koud buffet. Had deed gezegd en er werd verteld dat er een andere eigenaar in zat. De kamer was schoon en elke dag werd het bed verschoond. Het is een goed hotel als je op door reis bent, maar niet voor 14 dagen.