Ratings based on 611 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
84% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.5 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 23, 2016
Pros: Läget
Cons: vet ej
Location: Mycket nära till shopping och sevärdeheter.
För mig var hotelet väldigt bra! Personalen var väll ok varken trevliga eller otrevliga, rummet var av tillräckligt hög standard för mig och lägget var ett bra centralt läge
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 24, 2016 on Hotels
Good Location but fair accommodations. I concur with other reviewers about the lack of friendliness from the front desk staff. I got to the desk and the attendants seemed to be bothered that I wanted to check in. As for the room......The bathroom smelled musty and the mattress was hard. I asked about a room switch but the hotel was 'filled'. We were staying one night only, so we just shut the door and let it be. I think there are better hotels in the area with A LOT better service.... def would not stay here again.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 19, 2016
Hotel central qui permet de tout visiter à pied. Mais chambre sans vue donnant sur l'escalier de secours et personnel de nettoyage commençant dès 8:00! Un peu tôt pour profiter de la vue madrilène .
4 out of 5
by FRANKIE DEE

City Break

Posted Apr 19, 2016 on Ebookers
Ideal central location overlooking Gran Via. Very close to metro and bus connections. Room cleaned immaculately by staff every day. Would have preferred room to be slightly bigger and it would benefit from tea-making facility. One surprise - recognized one guest as a regular quiz contestant on British TV!
3 out of 5
by Riitta L.

Hyvä sijainti, halpa hinta

Posted Apr 19, 2016 on Ebookers
Hotelli oli edullinen mutta myös vähän tunkkainen ja huoneet vanhanaikaisen kulahtaneita.
3 out of 5
by A verified traveler

Greit hotell med noen svakheter.

Posted Apr 13, 2016 on Hotels
Hovedsikringen går av når man forlater rommet. Det betyr at alt fra stikkontakter til air condition, ikke bare lys, mister strømmen. Dumt hvis man skal lade ting når man er ute. Air condition var ikke-eksisterende. Man hørte viften starte, men det var ingen endring i temperaturen selv om den stod over natten. Mulig at kjøling blir skrudd på senere enn april da vi var der, men allerede nå er det varmt nok til at dette burde vært aktivt. Vi fikk to forskjellige rom, da det ikke var ledig rom igjennom oppholdet med enkeltsenger da vi ankom, dette til tross for at vi hadde valgt dette via disse sidene og bestilt tidlig. Det ordnet seg ved å bytte rom etter den første natten. Da fikk vi også se at det er litt forskjell på rommene. Vi gikk fra et med nyere dusj til å få et med dusj i badekar av eldre årgang. Det siste rommet hadde utsikt mot hovedgaten. Fin utsikt og ikke mye støy når dørene var lukket. Delvis felles balkong med flere hotellrom. Kort vei til det meste som Madrid har å by på, og fastpris 30 euro med taxi fra flyplassen. Metrostasjoner i kort avstand fra hotellet. Gratis WiFi, men hastigheten var veldig lav. Selv nettaviser dukket opp med kun tekst som regel. Frokosten kan sikkert droppes til den prisen, da det ligger flere billigere og bedre alternativer i kort avstand fra hotellet.
4 out of 5
by robert a.

Good for site seeing

Posted Apr 11, 2016 on Ebookers
We went to see the sites of Madrid, City tour bus was very good value, hotel was central and good for all the sites. But the hotel itself was very basic and the room very small and dated, rooms need to have tea and coffee facilities.
4 out of 5
by Suzy from Stockholm

Posted Apr 7, 2016 on Hotels
Perfekt läge, mitt i Centrum. Nära till allt. Tryggt att komma hem sent. Dock var städningen inte den bästa. Frukosten är inte värd att köpa då den är väldigt enkel.
4 out of 5
by Mario S.

Fantastische locatie, gedateerd hotel, betalende wifi

Posted Apr 6, 2016 on Ebookers
Check in perfect. Locatie perfect. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Kamers vallen tegen inzake isolatie en materialen. Vloer kraakt, je hoort de buren praten als je in de badkamer je tanden poets. Je hoort het lawaai in de hall. Bedden slapen zeer comfortabel, sanitair werkt perfect. Geen gratis wifi!!! Ontbijt is correct.
3 out of 5
by Alida B.

prachtige ligging

Posted Apr 5, 2016 on Ebookers
Jammer geen wifi op de kamer. We voor belachelijk hoog bedrag een half uurtje te kopen. Ontbijt was niet inclusief ook relatief duur voor Madrileense. begrippen..Verder okay