Ratings based on 52 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.0 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Ingrid from Helsingborg

En härlig vecka i april 2016

Posted Apr 11, 2016 on Hotels
Vi saknade en melittabryggare men som tur var hade vi egen med oss. Det fanns endast vattenkokare trots att ni i beskrivningen uppgav att det fanns kaffekokare. Positivt var att vi blev uppgraderade till större lägenhet. Om man varit en familj som ville laga mat så saknades ugn och endast två spisplattor. Perfekt läge nära till både strand och restauranger. Mycket vänlig och tillmötesgående personal.
5 out of 5
by Mats from Sverige

Centralt med god service

Posted Oct 21, 2015 on Hotels
Mycket trevlig vistelse på lägenhetshotell som hade allt. Centralt läge, terrass, utsikt, fantastisk service, sköna sängar och gott om utrymmen. Enda nackdelen är ljud från gatan utanför och ett litet svajigt internet.
5 out of 5
by Ketil from Bergen

Flott overnatting sentralt i Nerja!

Posted Oct 19, 2015 on Hotels
Hyggelig vertskap.Flott og sentral beliggenhet.Kan anbefales på det varmeste!
4 out of 5
by Vibeke Helen from Oslo

sentralt, enkelt, dårlig wifi

Posted Aug 8, 2015 on Hotels
Hotellet har en svært god beliggenhet, med kort vei ned til nærmeste strand, og gangavstand til Burriana-stranden og Nerja sentrum. Leiligheten vi fikk var romslig og fin, med balkong med utsikt. Vi hadde bedt om en leilighet som ikke vendte ut mot gaten, anbefaler andre å gjøre det samme. Det var aircondition på rommet, men vi syntes ikke denne fungerte godt nok, spesielt siden den ikke var knyttet til soverommene. Derfor ble det ganske varmt om natten. Wifi var relativt tregt.
4 out of 5
by Morten Erik from Roskilde

Nær strand i Nerja

Posted Aug 7, 2015 on Hotels
Dejlig hotellejlighed i Nerja. God airkondition og god udsigt. Alt i alt en god lejlighed og god service. God beligenhed nær strand.
5 out of 5
by Kathrine from Copenhagen

Lovely , quiet, central apartment

Posted Jun 25, 2015 on Hotels
We were 3 traveling for a wedding, and we shared an apartment. It was perfectly situated very near, but not in the centre, and Raffaella and her husband were amazing hosts !! When we needed something, they brought it, and we were very happy to spend 4 days there .
4 out of 5
by Marc Daniel from Montréal

Bon endroit pour commencer la Cote.

Posted Jun 12, 2015 on Hotels
Nous avons passé 3 jours à cet endroit pour nous remettre de notre ´´jet lag'´ le personnel est très serviable et avons suivi leurs recommandations pour les Resto du coin. La propreté parfaite et le confort de la chambre tout à fait acceptable.
4 out of 5
by Axel from Stockholm

Mycket mer än vad vi betalade för.

Posted May 21, 2015 on Hotels
Mycket nöjda med vår vistelse! Trevligt område med gott om resturanger och nära till supermarket samt stranderna. Rummen var rena och välstädade, stor balkong. Fanns även takterass med sol hela dagen och poolområde med sol efter lunch och tills kvällen. Föreståndaren var helt otrolig och lånade ut allt från solstolar till parasoll. Hon såg till att allt fungerade och vad otroligt trevlig i sitt bemötande. Vi fick så mycket mer för pengarna än vad vi förväntade oss. Det enda som talar mot vistelsen är att rummen är en smula slitna.
4 out of 5
by Margaret from Langley, BC

40th Anniversary in Nerja

Posted May 19, 2015 on Hotels
Two couples had a wonderful stay in this apartment. It is so close to everything and Nerja is such a beautiful place to visit. Rafaella was so helpful recommending great restaurants. We really enjoyed the Paella on the Burraino Beach. Would love to come back here some day. For two couples there is only one bathroom that is small, but we managed OK.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 19, 2015 on Hotels