Ratings based on 157 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
88% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Prachtige ligging

Posted Jun 11, 2016
Pluspunten: prachtige rustige ligging met uitzicht over het strand. Mooi groot zwembad en zeer mooie tuin. Let op veel trappen in het complex. Ca.15- 20 minuten lopen naar het centrum via hellende weg. Goede prijs kwaliteit verhouding. Minpuntjes: Bed niet zo comfortabel. Boiler stuk (kan gebeuren) 3 dagen wachten tot het na meermaals bellen gemaakt was. Dat vond ik niet zo netjes. Ook moesten we extra terug naar de receptie (zit paar km verderop ) voor zwembadtoegangs coin. Die hadden ze ook met inchecken kunnen verstrekken. De service was daardoor voor ons wat onder de maat, maar als alles functioneert heb je de receptie toch niet nodig.
3 out of 5
by A verified traveler from England

Nerja villa

Posted Jun 3, 2016
The El Capistrano development is on the hillside overlooking Nerja. This was our first time back since 2001. The development had been well maintained. The villa was cheap but I would rather have paid a little more to get nicer bathrooms and better beds/sheets. Our villa had a nice kitchen/living area and a good sized balcony but the bathrooms were pretty grotty and need to be modernised. I'd only recommend staying in El Capistrano if you have a car otherwise it would be a pain to get to the beach and into town for dinner.
4 out of 5
by A verified traveler from Espoo

Ystävällinen lomakylä

Posted May 24, 2016
Pros: Hieno maisema, hyvä keittiövarustus, tosi iso parveke
Cons: Pitempi reseptionin aukiolo
Location: Tiistaimarkkinat lähellä, Maron tippukiviluolille kävelymatka, varsinaiseen keskustaan runsaan puolen tunnin kävelymatka
Huoneen tilavuus yllätti. Uima-allasosasto erittäin toimiva. Sijainti mukavan lähellä hienoa Burriana - rantaa Uusi iso Hypermarket tien toisella puolella
3 out of 5
by A verified traveler from Oostende

Klein appartement dicht bij strand

Posted May 24, 2016
Pros: Goed gelegen. Mooi zwembad en dicht bij het strand!
Cons: Appartementen wat opfrissen. Zorgen voor een keukengerief zoals handdoek, afwasmiddel, vaatdoek, spons,... Ligzetels aan het zwembad gratis maken.
Location: Lokale marktjes zijn geen aanrader. Enkel kledij en tassen. Geen specialiteiten. Frigiliana zeker bezoeken. Pittoresk dorpje. Malaga centrum is top !
Klein compact appartement met ruim terras. Alles is in orde, maar erg verouderd. Zeer vriendelijk personeel aan de receptie. Bij problemen nemen zij dit onmiddellijk aan en wordt alles zo snel mogelijk opgelost. Allen onze combi oven werkte niet . Wij hebben dit gemeld en ze zijn hiervoor komen kijken, hem meegenomen en niet meer teruggezien... Leuke grote zwembaden. Alleen jammer dat je moet betalen voor een ligzetel. Mocht dit gratis zijn zou er meer volk zijn wat beter is voor de bar! complex is dicht gelegen bij het strand. Het strand is gezellig en makkelijk bereikbaar.
4 out of 5
by A verified traveler from El Capistrano Sur

Receptie heel moeilijk te vinden. Geen wifi in app

Posted May 12, 2016
Receptie is bijna niet te vinden en er is geen wifi in het huisje. Bed is hard maar alles was sfeervol en schoon.Prima prijs-kwaliteit verhouding en mooi uitzicht op zee.
3 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Eenvoudig apartement

Posted May 7, 2016
Simpel appartement. Keuken zeer matig uitgerust. Er ontbreekt veel. Geen basisvoorzieningen. Terras met zeezicht is schitterend. Matrassen matig. Klein 2-persoonsbed. Stank in badkamer. Badkamerslot is stuk.
5 out of 5
by Eva from Söderhamn

Perfekt för en lugn semester!

Posted Apr 22, 2016 on Hotels
Mysigt område, härlig lägenhet, trevlig personal. Perfekt för avkoppling, och bra utgångsläge för dagsutflykter. Nära till stor supermarket. Enda minus är avståndet till centrum, men det är egentligen inget problem. Kommer gärna tillbaka!
5 out of 5
by Eric b.

lekker ff met z'n tweetjes een paar daagjes ertussen uit

Posted Apr 13, 2016 on Ebookers
gezellig huisje alsof je thuis bent, lekker dicht bij alles en ver genoeg van de drukte was super thanks
4 out of 5
by A verified traveler

Sehr schöne Appartmentanlage für erholsamen Urlaub

Posted Apr 2, 2016 on Hotels
Die Hotelanlage liegt am Rand von Nerja, man kann aber alles zu Fuß erledigen (ins Zentrum ca. 25 min). Das Studio ist groß, hübsch eingerichtet und man hat Blick aufs Meer. Es ist vollständig ausgestattet und sauber. Lediglich im Bad hat es etwas Schimmel in den Fugen. Der Schlafbereich auf der Galerie ist nur max. 1.60m hoch. Leider liegt das Studio in Straßennähe und daher hört man den ganzen Tag den Verkehr. Der Fernseher liefert nur englische Programme und es gibt keine Internetverbindung im Zimmer. Man kann nur im Rezeptionsbereich surfen, der ist allerdings relativ weit weg und man sitzt im Freien. Durch die Lage von Nerja zu Strand, Bergen und Sehenswürdigkeiten kann man sehr viel unternehmen. Ich hatte eine tollen und sehr erholsamen Urlaub und würde wieder in dieses Hotel fahren.
4 out of 5
by Pertti W.

Helppoa lomailua!

Posted Mar 30, 2016 on Ebookers
Erittäin hyvin varusteltu kaksikerroksinen rivitalo, jossa kaikkea mitä viiden päivän lomalla tarvitsimme. Uima-allas ja lähikauppa muutaman askeleen päässä, terasseja ja puutarha kumpaankin suuntaan, merinäköala, parkkipaikka oven edessä. Erittäin toiminva ratkaisu ja erinomainen hinta-laatusuhde.