Ratings based on 66 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
82% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.2 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Een prima hotel

Posted Oct 28, 2016
Pros: de kamer is prima met een gezellig balkon met middagzon , omdat hij niet aan de zwembad kant lag, het restaurant personeel en de kamermeisjes, het eten is goed
Cons: ergernis 1: 2 mannelijke receptionisten spraken nauwelijks Engels ergernis 2: geen Wi-fi en als je het op de kamer wilde betaal je de hoofdprijs €6.- per dag: ergernis 3: her barpersoneel was ook niet vriendelijk en sprak slecht engels
Location: prima locatie met goede busverbindingen en 10 min lopen naar het strand. een paar kleine souvenirwinkels en een supermarkt. vertier is er avonds niet.
2 out of 5
by A verified traveler

Slechte keuze voor ons.

Posted Oct 21, 2016
Pros: Onze eerste indruk was dat dit geen hotel was waar wij ons thuis zouden voelen.
Cons: Dit adres was via tomtom niet te vinden, eenmaal aangekomen na 1,5 uur zoeken werd ons door een onvriendelijke dame bij de receptie uitgelegd dat dit logisch is want dit complex heeft een priveadres, beetje vreemd antwoord. Wij hadden dit hotel geboekt en betaald voor een paar dagen maar na een heerlijk cafe con leche besloten om niet in dit druk wit dorpje waar je volgens ons de hele dag door dezelfde mensen ziet wandelen en zijn doorgereisd naar een heerlijk relaxt plekje waar wij weer konden ademen en genieten van het Heerlijke Spanje.
Location: Dit complex ligt naast een snelweg maar is wel te doen om wandelend naar het stadje te gaan.
4 out of 5
by A verified traveler

Very relaxing spot.

Posted Oct 20, 2016
Location: Local bus service available near the hotel.
My room was very small but comfortable. Food could be greatly improved though.
5 out of 5
by A verified traveler from Chester

Nice hotel and its close to beach

Posted Oct 16, 2016
Hotel is nice and great location. Pool area is great. Great for family with kids. Recomended all inclusive because you can dring and eat what you want.
3 out of 5
by A verified traveler from R. Novara

Piccolo villaggio andaluso

Posted Oct 1, 2016
Hotel facile da trovare. Vicino all uscita della VIa del Mediterraneo. Costruzione caratteristica e ben curata. La spiaggia dista circa 1 km ma purtroppo è di sassolini che nel mare sono invece pietroni.Buon punto d'appoggio per Puerto Banus e Marbella che sono decisamente più costose.
4 out of 5
by A verified traveler from Venlo

leuke accommodatie

Posted Sep 20, 2016
Pros: de accommodatie zelf is prachtig.
Cons: het eten was goed, gevarieerd, maar niet altijd even warm.
Location: de ligging is ietsje achteraf, huurauto is erg handig.
leuke accommodatie met veel bloemenpracht, erg mooi zwembad en erg vrolijk personeel. vooral aan de receptie zijn ze erg betrokken en vriendelijk. ze hebben overal een oplossing voor.
5 out of 5
by A verified traveler from bournemouth uk

Very pretty hotel.

Posted Sep 18, 2016
Pros: It was one of the prettiest hotels I've ever stayed in, no noise at night from other guests.
Cons: Food hotter, entertainment mostly in French, so hard to understand. Be nice to float in the pool on a lilo.
Location: Loved the fact it was cheap taxi ride to Puerto Banus, which is a must, just to see the fantastic boats and cars along the port.
Loved the hotel, food was good, lots of variety but some dishes not hot enough, although there was a microwave available. Pool nice and big but not able to use lilo's etc in it. Plenty of sun beds but very close to each other around the pool. Lots of guests were French and entertainment was mostly in French although we did not stay for much of it as taxi ride to Puerto Banus was only 8 euros, well worth a visit. We also walked along the beach front to Puerto Banus which took about 40 mins. Staff nice and friendly and our room was nice and big. We heard no noise during the night from other guests. Safety deposit charge was high.
3 out of 5
by A verified traveler from Schoonrewoerd

Andalusisch dorpje aan de snelweg

Posted Sep 8, 2016
Pros: Zie onder 'plussen'.
Cons: Zie onder 'minnen'.
Location: Locatie: slecht, zie boven. Nabije activiteiten: zijn er niet (strand 13 min. lopen). Je hebt eigenlijk een auto nodig om de buurt te verkennen.
Plussen: schattig en charmant (in de sixties nagemaakt) Andalusisch hoteldorpje. Buitengewoon vriendelijk en behulpzaam personeel. Eten: goed, veel keus. Zeer groot zwembad met plaats voor vele gasten. Minnen: ongelukkige ligging, aan doorgaande weg Cádiz-Malaga met een geluidsscherm om het enigszins dragelijk te maken. De luchtvervuiling... daar moet je maar niet aan denken. Op gezette tijden veel gebonk uit luidsprekers..... aquagym (of andere activiteiten). Geen plek om een rustig een boek te lezen of een dutje te doen, helaas. De kamers zijn nogal klein (ca 15 m2) Hebben inderdaad allemaal een balkon, maar dat is veelal een Parijs balkon waarop je niet kunt zitten , of een balkon zondar uitzicht. Bedden naar Spaanse gewoonte nogal stevig. Alles wat je nodig denkt te hebben, moet gehuurd worden: koelkastje, föhn, kluisje. Daarvoor ben je een aardig bedrag kwijt.
4 out of 5
by Gregory from Cirencester

Weekend break

Posted Aug 29, 2016 on Hotels
Good half way house between Puerto Banus & Estepona. Very friendly and helpful reception. Near main road but far enough away not to be disturbed by traffic noise. 5 minute walk to the beach..
5 out of 5
by A verified traveler from Saint-Etienne

Super hôtel et excellent séjour!!!!

Posted Aug 22, 2016 on Ebookers
On a passé mon amie et moi un super séjour Les animateurs étaient super sympa, le personnel de l'hôtel toujours souriant et poli, le cadre de l'hôtel est magnifique, un vrai petit village andalou... Côté repas nous avons été très satisfait, Buffet a volonté très varié et de qualité, du petit déjeuner aux repas du soir!!!! Nous avons eu la chance de participer à l'excursion de Grenade que je conseille vivement,c'est très bien organisé et le palais de l'Alhambra est magnifique... Un grand merci à tout le personnel de l'hôtel,aux animateurs car pour une première expérience en club, on a adoré!!!!