Ratings based on 26 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.9 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Hans

This traveler left a rating score only Posted May 13, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Mimi from Copenhagen

5 nice days in Nerja, burial beach

Posted Apr 13, 2016 on Hotels
Dejligt hotel i hyggelige Nerja. Lækker strand. Nemt med barnevogn pga elevator. Vælg et værelse med altan/terasse.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 6, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Mahtava rantahotelli

Posted Apr 1, 2016 on Hotels
Hyvin varusteltu huoneisto omalla terassilla sijaitsi aivan rantakadulla. Kauniit maisemat ja runsas lähistön ravintolatarjonta olivat myönteinen yllätys. Hotelli oli hiljainen ja siisti. Huoneiston keittiö oli riittävästi varusteltu aamupaloja ym välipaloja ajatellen. Päivittäistä huonepalvelua tai siivousta ei ollut käytettävissä 4vrk yöpymisen aikana, vaan kyseessä oli ns. omatoimihuoneisto. Vastaanoton henkilökunta oli hyvin ystävällistä, mutta vastaanotto oli auki vain 4-6t päivällä.
5 out of 5
by Ann

This traveler left a rating score only Posted Jan 5, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Per Jonas from Bjärred

Toppenlägen med bra standard

Posted Sep 3, 2015 on Hotels
Läget är det bästa med detta lägenhetshotell - nästan mitt på stranden. Vi var medvetna om att vi varken hade balkong eller havsutsikt. Det finns fördelar med att inte ha balkong, det blir inte så varmt på eftermiddagen! Extra värdefullt med AC om man besöker Nerja under augusti. På takterrassen finns dock parasoll och solstolar reserverade för de som inte har balkong. Lägenheten var rymlig, ren och i gott skick. Det finns bra restauranger, bageri som öppnar tidigt och en lite supermarket nära lägenheten. Detta boende är en bra bas, både för bad och promenader till centrum.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 4, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Øyvind from Stavanger

Bra leilighetshotell

Posted Jun 29, 2015 on Hotels
Bra leilighetshotell med kort avstand til fin strand, gode restauranter og gamlebyen i Nerja. Kan anbefales
4 out of 5
by Torill from Larvik

Nerja - deilig sted I Sør-Spania

Posted Jun 28, 2015 on Hotels
Fantastisk opphold i 10 dager. Vennegjeng på 10 som hadde hver sin leilighet. Sentralt på stranden Burriana Playa. Gode restauranter i nærheten. Også den fantastiske gamlebyen bare opp bakken. Kommer gjerne tilbake.
4 out of 5
by A verified traveler

Bra läge

Posted Mar 26, 2015 on Hotels
Mötte våren, bra väder första veckan något sämre andra veckan.