Ratings based on 218 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
64% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.4 Service & staff
2.7 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Oslo, Norge.

Greit hotel med nærhet til stranda

Posted Apr 24, 2016
Det var okay hotel med delfin park og lekeplasser for barn i nærheten. Mange spennende butikker og restauranter. Trivdes svært godt.
3 out of 5
by A verified traveler

Bra hotell,blide og hjelpsomt personal.

Posted Apr 17, 2016
Pros: Betjeningen,solterrassen,
Cons: Kjøleskap på romman,Internett på hele hotellet,(nu er det bare i 1 og 2 etg.
Location: Beliggenheten var helt ok,fin utsikt fra 5 etg.Kort vei t stranda.
Greit hotel,litt balat med 2 heiser men det gikk.Savna et kjøleskap på rommet.Tenker det blir et annet hotell neste gang, isåfall når man blir i 14dager.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 10, 2016
Ok men receptionisten virker ikke voksen nok til sin opgave
3 out of 5
by A verified traveler from Madrid

Hotel muy justito, cercano a playa.

Posted Apr 2, 2016
Pros: La ubicacion, precio muy competitivo, personal amable.
Cons: Limpieza de las habitaciones, articulos de higiene personal, el desayuno.
Location: Cercano a playa, restaurantes y bares. A 25 minutos de la estacion de renfe y a 30 del aeropuerto.
Si vais bajo presupuesto limitado, es el hotel ideal. La limpieza daba un poco que desear, estaba todo medio limpio, pero no a coinciencia, en especial el suelo de la habitacion. Muy justitos con el champu y gel de banio. Solo lo proporcionaron la primera noche de estancia, y no habia jabon para lavarse las manos. Tomamos el desayuno solo una vez, y por 4 euros, la verdad no merece la pena... 2 rebanadas de pan bimbo blanco duro, un poco de jamon (pero de ese que viene en un tubo gordo, no el que viene en lonchas), 1 rebanada de queso, un tacito de mantequilla y otro de mermelada, un cafe, y una pieza de fruta. Por ese precio, te puedes tomar un desayuno ingles en cualquier bar o cualquier otro tipo de desayuno en un bar cercano. La habitacion era pequenia, pero bueno, cuando viajas con un presupuesto, pues te apanias y ya! El personal del hotel era amable, pero tampoco interactue mucho con ellos.
4 out of 5
by A verified traveler

Good value for money

Posted Mar 23, 2016
Pros: Value for money
I thought for the price I paid the room was very good for the money staff were very helpful and friendly and the room was very clean.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 11, 2016
Fint for mig brugte det som soveværelse. Var glad for det lå på 3 etage med udgang til skøn terrasse.
4 out of 5
by A verified traveler from Québec

Très agréable hôtel non loin de la plage

Posted Mar 8, 2016
Pros: Sa proximité de la plage , de la promenade piétonière le long de la Méditerranée et du reposant Parc La Paloma.
Location: Transports en commun à proximité ainsi que plusieurs agences de voyage qui peuvent nous vendre toutes sortes d'excursions.
Hôtel accueillant où on obtient un excellent rapport qualité/prix
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 7, 2016
Sin calefaccion ducha mal estado y el personal malo
2 out of 5
by A verified traveler

Mindre værelse en lovet.

Posted Feb 17, 2016
Pros: Der var 2 elevatorer, og der blev pænt ryddet op, når der har været rengøring.
Cons: Måske skrive, hvornår deres udeområde er åben for en. Det jo ikke for sjovt, man kikker efter et hotel med pool og mulighed for lidt solbadning.
Location: Det ligger ca små 100 meter fra strand, og med så flot en strandpromenade, kommer man tit der.
Fint hotel. Men mindre godt morgenmad, og så var det lige jeg fik et mindre værelse end aftalt.. Og så var der meget lydt.... Desværre. & der var lukket af for at man kunne sætte sig ude og nyde solen, og deres pool.
3 out of 5
by A verified traveler from CPH

Godt til afbudsprisen

Posted Feb 5, 2016
Pros: Short distance to beach, good for the price, 24hr reception.
Cons: It should be possible to turn on the light at the 2nd floor sofa group at night. Better wifi coverage would be good - no coverage above 2nd floor.
Location: Lej en bil - der er god adgang til mange dejlige steder på dagsture
Absolut godt til prisen. Vi var der uden for sæsonen, så der var ganske stille, men der er måske lydt, hvis der er fuldt. Dejlig terasse og generelt venligt personale (dog kan de ikke hjælpe med udflugter etc).