Ratings based on 512 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
81% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.4 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Rent fint hotell i lugnt område.

Posted Aug 10, 2016
Pros: Läget, frukosten och personalen.
Jättemysigt hotell i lugnt område. Trevlig och hjälpsam personal. Mysig liten bar vid poolen.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 8, 2016
Pros: muy buen desayuno en el bufet
Cons: minibar
me ha gustado mucho muy amables muy buen desayuno en el bufet
4 out of 5
by A verified traveler

Bra läge i Palma

Posted Aug 3, 2016
Pros: Trevlig och hjälpsam personal. Fin och god frukost. Rent och fint på rummen.
Cons: Solsängarna vid poolen. Borde finnas möjlighet att hyra dynor och parasoll. Bättre utbud i baren ex.någon lunchrätt. Få sorters glass att välja på
Location: Bada i havet. Bra badstrand. Trevlig fiskrestaurang. Promenadavstånd till Porto PI Ta bussen till city
Vi visste att det var ett äldre hotell med 3 ***. Tycker det i sin helhet uppfyllde det. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma v.b. Bra frukost ! Bra att man betalade/gång om man inte ville äta frukost varje dag vilket vi ändå gjorde. Nära till bad. Poolen och området var bra. Kunde ha funnits parasoll och liggdynor att hyra till solsängarna. Bra om de varit ställbara då man ofta vill ligga/sitta och läsa vid poolen. Nära till bussförbindelse som var lätt att ta sig in till city. Köpcentra nära och med bra restauranger ( prisvärda jämfört med city ) Porto PI.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 24, 2016
Overall really positive stay. Good breakfast buffet. Close to beach, town and not too far from the airport.
3 out of 5
by A verified traveler

Ok hotel med mulighed for strand og storby

Posted Jul 18, 2016
Service ok, ikke nyrenoveret hotel, ubehagelig hårde senge af ældre dato.
3 out of 5
by Åsa

This traveler left a rating score only Posted May 20, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Posted May 16, 2016 on Hotels
Behövde bara en natt denna gång pga en överraskning till min vän som fyllde år o bodde på ett annat hotel i Cala Mayor. Hotellet var verkligen prisvärt. Inget att klaga på om man bara ska bo en kort tid. Enkelt o strandnära. Mycket vänlig personal.
4 out of 5
by Fatima

This traveler left a rating score only Posted May 7, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler from Skövde

Nära Palma och nära stränder i Cola Major

Posted May 5, 2016
Medelklasshotell. Behöver renoveras. Frukost bröd kakor melon ost bacon scrambel eggs te kaffe skinka korv juice . Man blir mätt och det är bra mat men inget extra. Det är samma varje dag. Ingen kyl. Mkt liten balkong. Fin utsikt över Medelhavet. Trevlig personal. Bra städning. Nära busshållplats linje 3 till Palma. Kort promenad till stränder i Cala Major.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 11, 2015 on Hotels