Ratings based on 15 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
78% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.7 Service & staff
2.9 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from Oslo

Bra familiehotell

Posted Aug 4, 2013 on Hotels
Et allright familiehotell med kort vei til stranden. Rommet blev vasket hver dag men sengetøy blev ikke byttet på hele uken. Middagsbuffeen svarer ikke til et 3 stjerners hotel. Mange bra restauranter kort vei fra hotellet. Hvis du ikke liker musikk og underholdning til kl 23 hver kveld bør du velg et annet hotel. Greit prisnivå for et greit sted å bo.
4 out of 5
by mymy from Boucau, France

Hôtel idéal pour vacances en famille

Posted Jul 8, 2013
Hôtel agréable pour passer un séjour en famille. Le + : la piscine assez grande, et personnel très sympathique Le - : les repas du midi et du soir, peu variées et pas trés bons
2 out of 5
by Fam. Christensen from København

Gammelt, slidt hotel, med venligt personale

Posted Jul 7, 2013 on Hotels
Desværre lever dette hotel ikke op til salgstekst og billeder. Hotellet er på mange måder slidt, i nogle tilfælde så meget at akut reparation burde iværksættes. En af årsagerne til vi valgte dette Hotel, var det lille te-køkken i hvert rum, hvor man angiveligt skulle kunne lave mad. Desværre fungerede dette ikke, ligesom der var så meget indgroet skidt omkring kogefeltet at det formodentlig ville medføre sygdom at spise noget der var tilberedt i disse omgivelser. Sluttelig var der ikke alle remedier i rummet til at lave et måltid mad der. Badet var desuden så slidt at der flere steder var skimmelsvamp omkring sprækker og revner. Men det værste er kvaliteten af rengøring. I løbet af de 7 dage vi boede der blev gulvet ved toilettet ikke tørret over en eneste gang (af personalet). Gulvet blev fejet hver dag, men kun vasket hver 3. - og der med beskidt vand. Alt i alt var dette en skuffelse ud over alle grænser, der kun blev delvis opvejet de 3 - 4 medarbejdere der var virkelig flinke og imødekommende - vi håber de finder et bedre hotel at arbejde på i fremtiden.
3 out of 5
by A verified traveler

God mat och bra aktiviteter för barn

Posted Aug 5, 2012 on Hotels
Vi trivdes men det var mycket som ändå skulle kunna ha varit bättre:1) Mindre musik av det slag som spelades från tidig förmiddag. Hellre lite lugn under dagen och mer spansk trevlig musik från eftermiddagen och kväll. 2) Lakanen var ej sköna: de gled av från madrassen under natten så att man vaknade med lakanet som en korv direkt på madrassen. Ej så skönt. 3) Maten var god - bra utbud på råkost sallad och fisk. 4) Andres var mycket trevlig mot barnen och ordnade fina aktiviteter för dem. Bästa betyg till honom. 5) Badvakt fanns där nästan hela tiden och hjälpte till vid några tillfällen när något barn gjort sig illa. Bra! 6) Fin badpool! 7) Mannen i receptionen som tog emot på natten när vi kom hade dålig ordning på våra bokningar. Annars trevlig personal i receptionen.
2 out of 5
by A verified traveler from Nørresundby

Rio Mar tæt på stranden

Posted Sep 5, 2011 on Hotels
Fin hotel med god beliggenhed tæt på stranden og alligevel lidt tilbagetrukken fra larm og støj. Et rigtig godt valg til pengene :-)
3 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Hotel Rio Mar, Alcudia.

Posted Jul 5, 2011 on Hotels
Bodde på Rio Mar i en vecka i juni. Har även bott där 2009. Personalen är mycket trevlig och har alltid fixat alla fel vi har haft omedelbart. Läget är ganska bra om man har bil. Nära till Can Picafort tex. 1 min till standen (Playa del Muro) som vi gillar jätte mycket. Finns en bankomat och ett antal supermarkets i närheten. Vi hade ac som funkade bra samt pentry som funkar ok. Maten har vi inte provat. Polen är helt ok också och verkar vara rätt populär. det finns barnvärdar som hittar på grejer till barnen. Vissa kvällar var det underhållning som vi inte såg i.o.f.s så jag kan inte tala om kvaliten på den. Internet finns i lobbyn och det är gratis parkering precis utanför. Man störs inte av några nattklubbar eller dylikt. Det negativa är att det kan vara lyhört i korridoren och även på rummen när grannarna drar ut stolar mm. Duschen skiftar hela tiden mellan kallt och varmt så det känndes nästan bättre att ha den kall och kallare i värmen. Allting behöver uppdateras på hotellet som i övrigt är helt ok om man vill ha billigt boende.
3 out of 5
by A verified traveler from malden

vergane glorie

Posted Aug 10, 2009
in principe zou dit een prima hotel kunnen zijn, en is dit waarschijnlijk ook ooit geweest. ligging prima, uitzicht aan voorkant op moeras prachtig, dichtbij mooi en rustig zandstrand met een prachtige en kindvriendelijke zee. (je kon tot ver in het water nog staan). echter het hotel deed wat vervallen aan, en de kamer (kast)moest eerst schoongemaakt worden voordat de spullen opgeruimd konden worden. twee van de vier bedden slecht, lakens versleten, en niet veel ruimte in appartement als je met z'n vieren was, wel een prachtig ruim balkon. de miniclub voor de kinderen was ook echt mini(maal); een tekenwedstrijd, sjoelen, en dat was het wel. voor diegenen die dat op prijs stellen; er waren geen nederlanders te bekennen. eten naar verluidt niet lekker, al kunnen we dat niet uit eigen ervaring bevestigen, daar wij alleen buiten het hotel gegeten hebben.
2 out of 5
by A verified traveler from southampton

alcudia family place

Posted Aug 4, 2009
alcudia is lovely place and hotel is placed perfectly for access to beach, restaurants etc. It was very basic the room which was a little disappointing and the pool was quite small, but the staff were very nice and helpful always! I probably wouldn't stay again as I found other hotels around were more modern
4 out of 5
by A verified traveler from Aylesbury

u get what you pay for

Posted Jul 31, 2009
nice hotel about 15 minutes bus ride from crowded Alcudia with a nice and quiet location.Pictures show exactly how the hotel and room look like.The room was bigger than I expected, it was cleaned 5 days a week.The hotel located close to very nice and clean beach (about 5 minutes walk)It definitely deserves its 3 stars, has a great pool and bar and there's shows going on every evening, there's lots of stuff to do for kids.definitely a "family" hotel.Shops are round the corner as well as car rental.Bigger supermarket about half an hour walk away, but is a lot cheaper. I recommend it but not if you prefer glitzy, shiny places. and do not order cappucino at the bar.
4 out of 5
by A verified traveler from Cumbria

Good value for money

Posted Jul 26, 2009
Hotel was well described and good value. The staff were well drilled. We were free to do whatever we wished.