Ratings based on 19 Verified Reviews

4.2 out of 5
57% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.7 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler

Excellent stay for family

Posted Apr 8, 2016 on Hotels
It was great for the money. I couldn't ask for more. (considering that this hotel is 3 star) The food (buffet) tend to be quite salty but it is bearable. The best part was the staff. They were so friendly and so great with kids. The kids club staff remembered my sons names straight away and always welcomed them very passionately. Kids disco at night was great too. Coffee at the bar was excellent. I would recommend this place for anyone with kids. (of course for the money.) If my budget allows, I would upgrade to 4 star hotel next time. (we went 4 star one last year and that place was even better).
5 out of 5
by Michael from Ireland

Top Class Service & Food

Posted Aug 23, 2015 on Hotels
The staff were great. Great choice of food each night.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bonn

Nettes Hotel in ruhiger Hanglage

Posted May 1, 2017
Pros: am besten gefallen hat mir das sehr freundliche, zu Kinder sehr aufmerksame Personal
Location: etwas abseits der Haupttourimeile von Paguera, daher schön ruhig und dennoch sind Geschäfte und die Strandpromenade ohne Probleme zu Fuß erreicbar
Die Ankunft im Hotel war sehr angenehm, an der Rezeption sprachen alle fließend deutsch und wir bekamen einen Sekt oder Orangensaft. Ebenso wurde unser Gepäck für uns auf Zimmer gebracht, was sehr vorteilhaft war, da wir uns für ein Appartement in ruhigerer Lage, also einem Nachbargebäude des Haupthauses entschlossen hatten, welches nur über eine etwas längere Treppe den Hang hoch zu erreichen ist. Die Häuser sind jeweils klassiche Hotelgebäude mit mindestenes 4 Etagen, vom Balkon aus hatte man einen schönen Blick ins Grüne und sogar auf das etwas weiter entfernte Meer. Die Größe des Appartments war für uns optimal mit unserem Sohn, ein Schlafraum für uns Erwachsenen und er schlief auf dem Schlafsofa im Wohn-/Esszimmer. Wir hatten Halbpension gebucht und das Essen war sehr gut, es war immer reichlich und auch abwechslungsreich.
4 out of 5
by A verified traveler

hotel famillial et sympathique

Posted Sep 28, 2016 on Hotels
bon sejour à part la montée vers l'appartement
2 out of 5
by A verified traveler from dk

Alt for stort hotol/apartment.

Posted Sep 6, 2016
En trist oplevelse. Alt for stort hotel, til morgenmad Skulle vi dele bord med andre hotelgæster.
5 out of 5
by A verified traveler

Beau sejour

Posted Aug 26, 2016 on Hotels
Séjour dans l appartement avec deux enfants qui ont dormi dans la salle à manger et aucun rideau pour l obscurité. Personnel de l hôtel très sympathique. Belles activités sauf Sauna qui fonctionne pas . Près de la plage et grande rue avec beaucoup de commerces.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Groningen

Fijn verblijf vooral met kinderen

Posted Aug 18, 2016
Fijn complex en voor kinderen super. Meerdere zwembaden, 1 met piratenboot en glijbanen en veel animatie. Wij waren in de zomer en er waren geen andere Nederlanders. Veel Duitsers en Denen en Italianen. De animatie ook in die talen. Lastig voor onze zoon van bijna 4. Maar toffe mini disco elke avond en daar maakt taal niks uit. Alles erg schoon. Goed buffet, genoeg te kiezen. Dagelijks wisselend. Wij hadden appartement aan de overkant van de straat op een heuvel. Best steile trap maar voor ons te doen. Iemand die lastig ter been is kan dit waarschijnlijk niet dagelijks een paar keer doen. Appartement keurig en heel schoon. Slaapbank niet echt prettig ivm veren in je rug voelen. Appartement is niet luxe, maar vinden wij ook niet nodig. Alles was er wel, bad en wc en grote spiegel en goede stoelen en tafel. Goede airco. Aparte slaapkamer met kast en kluisje erin. En wifi gratis en goede verbinding. Groot balkon. Strand is dichtbij, 400 meter ongeveer met leuke boulevard. Gezellig druk. Strand is mooi en zee eerst ondiep. Ideaal met kinderen. Gaan vast nog eens terug.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from NRW

Schönes Hotel ,zentrum nah

Posted Jul 29, 2016
Pros: Uns hat alles gefallen,wir haben einfach nichts negatives gefunden.
Location: Man ist in ein paar Minuten im Zentrum und am Strand,wo sich auch Bushaltestellen befinden.
Wir waren zum zweiten Mal dort und wieder begeistert.Dort stimmt einfach alles.Wir sind nach zwei Wochen dort sehr erholt nach Hause gekommen.
3 out of 5
by Veronica

Många trappsteg

Posted Jul 16, 2016 on Hotels
Vi bokade och betalade en lägenhet fick en studio när vi påpekade detta betalade de tillbaka mellanskillnaden. Vi var ett sällskap som bokat tre lägenheter och fick studios som är hälften så stora, så det var inget misstag från hotellet. Kände oss lurade. Våra rum låg i en sidobyggnad som hade en höjdskillnaden på 64 trappsteg till huvudhotellet där all mat serveras i all inklusive konceptet. Besvikna på att det inte framgick i bokningen. Maten var bra och varierande samt trevlig personal.
3 out of 5
by Patrick from Jönköping

Ett hotell med blandade intryck

Posted Jul 13, 2016 on Hotels
En 7-dagarsvistelse med blandade intryck. Maten var överlag väldigt bra och varierad (vi hade all inclusive), personalen var trevlig och hjälpsam. Men, vi fick fel rumstyp, vi hade bokat 2 st standardlägenheter med separata sovrum men fick istället 2 st mindre studios utan separat sovrum = det var trångt! Dessutom låg dessa i källaren med balkong direkt vid den ständiga promenaden till/från detta komplex när till huvudbyggnaden där alla måltider intogs. Dessutom 2 st luftkonditioneringar som inte fungerade. När vi påtalade felen med luftkonditioneringarna började en lång process med mängder av kontakter med olika tekniker och receptionen. Motorerna fick till slut bytas i båda rummen men det blev inte någon kyla för det. Så det var 7 dagar utan luftkonditionering och flera dagar där teknikerna var i rummen hela dagarna. Vi fick heller inte byta rum till rätt storlek då det inte fanns några mer lediga rum (?). En helt annan sak som det inte fanns någon information om vid bokningen var att vi hamnade i en helt separat sidobyggnad som låg långt ovanför huvudbyggnaden, det var ett ständigt travande i 64 st mycket! branta trappsteg, absolut inte lämpligt för barnfamiljer eller personer med fysiska begränsningar. Hotellet har kompenserat oss en del för allt besvär och det mindre rummet och varit bra i kontakterna, men det är ingen positiv känsla vi har från hotellet.