Ratings based on 1,734 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
93% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Jämshög

Nära centrum

Posted Nov 25, 2016
Pros: Lugnt och behagligt
Location: Shoppa, äta och dricka
Ligger perfekt till det mesta, shopping, krogar och barer.
Comment from Hotel Management
Nov 30, 2016 by Cecilia, Hotel Management
Tack för er feedback, ni är varmt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar Hotel Noble House
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 31, 2016
Location: Ligger perfekt
Super hotel, dejlig morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer. Venligt personale.
Comment from Hotel Management
Nov 3, 2016 by Cecilia, Hotel Management
Tack för din feedback, du är varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Hotel Noble House
4 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Bra hotell!

Posted Sep 26, 2016
Pros: Personalen! Otroligt trevliga, speciellt mannen som jobbade natt när jag bodde där!
Cons: Rummen kändes lyhörda då jag hörde konversationer från utanför rummet relativt tydligt. Förstörde känslan av avskildhet något.
Location: Ligger väldigt centralt, nära Lilla och Stora Torget, mycket shopping och restauranger i närheten.
Allmänt bra vistelse, jättetrevlig och hjälpsam personal. Det enda negativa var väl att jag hade en tråkig utsikt mot innergården, men det var som sagt det enda jag kan komma på.
Comment from Hotel Management
Sep 29, 2016 by Cecilia, Hotel Management
Hej! Tack för din feedback! Vi tar till oss av din tankar angående lyhördheten och för absolut vidare din uppskattning av vår personal. Du är varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Hotel Noble House
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 26, 2016
Väldigt trevligt hotell! Även om rummet var litet var det väl genomtänkt och bra inrätt med allt man behöver. Ett stort plus för öppningsbara fönster! Hit tänker jag komma fler gånger!
Comment from Hotel Management
Sep 28, 2016 by Cecilia, Hotel Management
Tack för dina snälla ord, du är varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Hotel Noble House
4 out of 5
by A verified traveler

Bra läge

Posted Sep 19, 2016
Centralt & bra läge, men det ligger på en bakgata. Vårt superior room "with a view" bjöd på utsikt över stenvägg samt rakt in genom fönstret till varuhuset mittemot. Onekligen en view det med, hehe. Hotellet verkar ha problem med nyckelkorten (funkade utan krångel typ en gång av fyra) och luftkonditioneringen. Det var mycket kvavt på rummet och man kunde inte styra luftkonditioneringen lokalt i rummet. Rummet var litet men fräscht. Sängen var skön och frukosten var bra! På det hela taget ett defintivt prisvärt hotell - jag skulle absolut kunna tänka mig att återvända.
Comment from Hotel Management
Sep 29, 2016 by Cecilia, Hotel Management
Tack för din feedback! Vi tar till oss av dina funderingar och ska bli tydligare i vår presentation och vi arbetar på en lösning med nyckelproblemen. Det gläder oss att höra att du utan tvekan ger oss en chans till! Med vänliga hälsningar Hotel Noble House
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 19, 2016
Inget att klaga på över huvud taget, förutom dammet som hängde i taket.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 8, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 8, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 5, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 5, 2016 on Hotels