Ratings based on 1,640 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
99% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.3 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hyggeligt Hotel I Malmö

Posted Feb 4, 2016
Elite Plaza Hotel Malmö er et hyggeligt hotel, der ligger i centrum. De har gode faciliteter, som sauna og trænings lokaler, der er helt enestående. Deres morgenmad er god, og til morgenmaden kan man lave sine egne store vafler, der er virkelig gode. Værelserne er rene og hyggelige, og badeværelset er lækkert.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Konstant lugt af kloak

Posted Jan 19, 2016
Pros: Beliggenhed, senge og morgenmad.
Cons: Gøre hotel personalet i receptionen opmærkesom på at forbedre deres kommunikation og gøre noget ved de problemer,som kan opstå.
Location: Gode restauranter og shopping muligheder. Tæt på alt i byen.
Hotellet har en perfekt beliggenhed. Morgenmad og væresler er virkelig dejlige. Men vi boede desværre på et værelse med en utrolig stærk kloak luft. Vi sagde det til personalet på hotellet, men desværre ordnede de det ikke. Kunne næsten ikke tage bad eller noget på badeværelset pga. lugten. Ville ønske de bare havde givet os en andet værelse istedet for vi skulle klage igen. Det er ikke første gang jeg bore på et Elite Hotel i Sverige, men måske sidste gang. Desværre har jeg for mange gange oplevet, at hotel personalet ikke tager hånd om eventuelt problember med ophold. Desuden var det mehet dyrt at parkere bilen. Ærgeligt.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Helena

Prisvärt och bra läge

Posted Nov 10, 2015 on Hotels
Bra läge, stort hotellrum, bekväm säng, minibar, badrum med marmor, aircondition, bra pris. Minus att slangen till duschmunstycket var trasig, att tygfåtöljen i rummet var smutsig och att belysningen i badrummet var dåligt.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Robert from Göteborg

Centralt kanonhotel

Posted Nov 9, 2015 on Hotels
Superbra hotel i centrala Malmö, väldigt trevlig hotelpersonal
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Not Provided from Roskilde,dk

Posted Nov 6, 2015 on Hotels
Værelset var glimrende, men blev overrasket over størrelsen på værelset. Billedet på hjemmesiden er "godt" taget og får rummet til at virke markant større. Hovedpuderne var elendige, men det er de jo desværre generelt på hoteller. Til gengæld mødte vi meget fin service ved check in. Fik fin service, da vi spurgte efter spisesteder og da vi ligeledes efterlyste et værelse med badekar.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jessica

This traveler left a rating score only Posted Nov 4, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Lennart

This traveler left a rating score only Posted Nov 4, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Anders from Uppsala

Bra boende Centralt

Posted Nov 3, 2015 on Hotels
Bra om man vill bo centralt i Malmö
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Christoffer from Stockholm

Otur?

Posted Nov 2, 2015 on Hotels
Prisvärt i centrala Malmö. Lite otur med gammalt tuggummi i lakanen en natt, två röda prickar en annan natt. Misstänkt likt blod. Kankse dags att ställa högre krav på tvätteriet? Kanske hade jag bara otur. Blev visserligen kompenserad med en liten (liten) voucher. Inget passerkort som fungerade kvällstid, utan var tvungen att ringa på porttelefon. Tog inte mer än en halv minut förens någon öppnade, men ändå något som känndes onödigt. Bishop Arms som är hotelets pub håller dock världsklass. Kunnig och engagerad personal och Malmös bästa öl och whiskysortiment är trevligt för den som vill runda av fredagen. Eller vilken veckodag man nu väljer...
3 out of 5
Recommended
for Families
by Anna from Växjö

Centralt läge.

Posted Oct 28, 2015 on Hotels
Vi bodde i ett sk familjerum och det var tillräckligt rymligt för att få plats med barnvagn och väskor utan att behöva kliva över allt. Stort badrum med både badkar och dusch. Dock fanns det en illaluktande doft på rummet. Kan bero på att det var heltäckningsmatta. Inte mycket energi från personalens sida att ordna detta. Bra frukost. Nära till shopping och mat. Parkeringshus i närheten.