Ratings based on 888 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
90% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.7 Service & staff
4.6 Room comfort
4.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

リーズナブルで綺麗。言うことなし

Posted Aug 24, 2016
Pros: リーズナブルな価格 朝食 立地
かなりお安い価格なのに、部屋が広く、きれいで驚きました。 シティセンターにもとても近い。観光で有名なリラの目の前という素晴らしい立地。 無料でついてきた朝食ビュッフェもとってもおいしくて大満足でした。 スタッフも親切。最高のホテルです
5 out of 5
by A verified traveler from colorado

Yes, this is a find.

Posted Aug 21, 2016
Great location close to Lilla Torg, but quiet. Beautiful spacious room and nice soaking tub. The breakfast buffet is like being invited to someone's home. Plenty of choices to prepare you for all attractions, shopping and even more restaurants near by. Definitely recommend and we hope to stay here again.
5 out of 5
by A verified traveler from FLL

Very close to the center of town and very convenie

Posted Aug 20, 2016
Enjoyed our stay at Master J hotel and the beds were quite comfortable
3 out of 5
by A verified traveler from Wien

nettes hotel im Zentrum

Posted Jul 24, 2016
Frühstücksbereich wunderschön, sehr ansprechend. Das Frühstücksbüffet ausgezeichnet! Der Rest des Hauses ziemlich in den Jahren gekommen: Zimmer ohne A/C, Fitness- und Saunabereich zum vergessen. Sehr schmutzige Zimmer, Spinnweben überall, inklusive der innen Seite der Fenster - würden sicher in den letzten 3-6 Monate nicht mal angeschaut ...
5 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Hotel tæt på vores transport og aktiviteter

Posted Jul 24, 2016
Pros: HELE Personalet og renligheden samt den geografiske placering
Cons: Måske skal I overveje at skifte til mere faste madrasser af hensyn til, hvis folk har dårlige rygge
Location: Det ligger tæt på Lilla Torg og Stora Torg med restauranter og tæt på gågade samt tæt på Centralstationen, hvorfra man kan tage toget ud af byen
Min kone og jeg ankom med Flixbus til Norra Vallgatan ved kanalen kl. 09.30, og var derfor glade for, at vi ikke skulle gå så langt. Vi kom før det normale checkin tidspunkt; men blev med det samme tilbudt at have vores baggage stående på hotellet, og fik at vide, at vi nok kunne checke ind kl. 12, 2 timer før det normale checkin. Det var dejligt. Oppe på værelset var badeværelset flot med håndvask, toilet og badekar, som var meget rent. Sengen, som var en king size, var meget blød i affjedringen, og det er vi ikke så begejstrede for; men den var ren. Vi gik op på den anden side af Lilla torg, og fik spist på Mando Steakhouse, og det kan anbefales. Om aftenenen sov vi med altandøren åben, og der var selvfølgeligt lidt larm fra gaden; men det er jo i City, så det havde vi forventet. Næste morgen gik vi ned og fik morgenmad, som var super med bl.a. coctailpølser, kødboller , bacon og røræg. Endvidere var der kaffe og te ad libitum, og personalet var MEGET høflige dygtige og imødekommende. Eftersom vi skulle afsted klokken ca. 14, og checkud er kl. 11, spurgte vi om vi kunne checke ud senere. Vi fik lov til at checke ud klokken 12, fordi der var fuldt booket, ellers kunne vi godt have gjort det senere. Inden vi kunne nå at spørge, blev vi spurgt, om vi ville have vores baggage stående, og det gjorde vi. Vi gik rundt i byen i nogle timer, og afhentede vores baggage. Igen var personale MEGET flinke. og vi gik ned til bussen og kørte hjem efter en MEGET god hoteloplevelse,
5 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Fedt hotel, der ligger centralt

Posted Jul 22, 2016
Flot hotel med dejligt personale... kommer helt klart gerne igen
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 27, 2016
Very nice hotel. Perfect location to walk to all sites. Outstanding breakfast!
5 out of 5
by Stephen

This traveler left a rating score only Posted Jun 1, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Morten

This traveler left a rating score only Posted May 31, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Anna-Lisa from Göteborg

Posted May 31, 2016 on Hotels
Väldigt fint smakfullt inrett hotell med trevlig personal, centralt! God frukost. Luftigt och stora rum. Stort badkar och fräscht badrum. En liten detalj i inredningen i rummet - kassaskåpet placerat i golvhöjd, måste ligga på knä för att använda det. Svårt att se och obekvämt (spec. för äldre). TVn var placerad framför en tavla - vore lätt att flytta tavlan till annan plats.