Ratings based on 1,812 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
95% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.6 Room comfort
4.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Inte value for money.

Posted Sep 8, 2016
I ett fint gammalt hus har man tryckt in en stil och möbler som gör detta hotell till ett annonymt masshotell i nån slags amerikansk hotellkitch som kanske kändes modern för 6-7 år sedan. Rummet som kostade 2.500 kr/natt höll inte förväntad standard. Slitet och kantstött. Tunga gardiner ovanför en bullrig gata med störande uteserveringar. Hotellfrukosten var därtill en trist upplevelse. Personalen hann inte fylla på och mycket gapade tomt på frukostbuffén. Disk stog överallt på borden och det kändes som ett kaos. Nej. Här vill jag inte bo. Inte som affärsresenär igen och absolut inte som par eller familj. Dyrköpt besvikelse.
5 out of 5
by A verified traveler

Perfekt läge, bra service, fräscha rum

Posted Aug 8, 2016
Mycket bra hotell med centralt läge som absolut rekommenderas.
3 out of 5
by A verified traveler from Ramlösa

kyligt

Posted Aug 7, 2016
Pros: Närhet till Lilla Torg
Cons: Bemötande och information.
Location: Lilla torg, mat o dryck, tågstation, affärer o Pokemon
För många fel. Misstänksamt o kylig bemötande i receptionen vid incheckning. Ingen hälsningsfras, ifrågasättande om att vi hade bokat 2 rum, "legitimation" och inte "tack" eller tex "skulle vilja se", "dra ett kort". Det ena rummet saknade vinglas, kleenex och schampo. Båda rummens ishinkar var ofräscha den ena med flera centimeter vatten den andra med gammal plastpåse och en del vatten som hade varit där länge. En skriftlig information skulle baren vara öppen till 01.00 och vi skyndade oss tillbaka för att ta en öl. När vi var på väg in 00.40 blev vi stoppade för man tog inte längre emot beställningar. Skriv det i er information. Roomservice gick bra. Rummen stora och fina samt hade Pokemon stopp.
5 out of 5
by A verified traveler from Sollentuna

Mycket bra hotell runt hörnet från Lilla Torg.

Posted Jul 18, 2016
Pros: Läget, standarden och servicenivån
Location: Runt hörnet liggerbLilla Torg med sitt stora utbud av trevliga restauranger
Snabb och trevlig in- och utcheckningen, bra service och fint rum. Allt vad man önskar av en hotellvistelse.
4 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Nice hotel, very well located in the center

Posted Jul 15, 2016
Nicely located next to a no car zone walking distance to many restaurants and shopping district. Staff is very helpful and service oriented. Would certainly go back if in Malmö.
4 out of 5
by A verified traveler from København

Fint hotel tæt på shopping gade

Posted Jul 5, 2016
Hotellet var rigtig fint, rent, tæt på shopping gaden og lille torvet, hvor der var en masse hyggelige spisesteder! Jeg var dog en smule skuffet over at værelset var et "deluxe" værelse, hvilket jeg ville forvente lidt mere af end hvad jeg fik :-) men det var super lækkert ellers.
4 out of 5
by Jørgen

This traveler left a rating score only Posted Jun 28, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Frank O.

This traveler left a rating score only Posted Jun 26, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Chile

Excelente hotel

Posted Jun 25, 2016
Es un excelente hotel, con una ubicación perfecta. Las habitaciones muy grandes y comodas.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 22, 2016 on Hotels