Ratings based on 101 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.8 out of 5
57% of guests recommend
2.5 Room cleanliness
3.0 Service & staff
2.8 Room comfort
2.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Riktigt äckligt

Posted Oct 9, 2013 on Hotels
Det luktade mögel och var smutsigt och gammalt. Ingenting har fräschats upp sedan de fick sina utmärkelser år 2000. Inte ens handdukarna var hela. Toasitsen var trasig och toaletten smutsig. Rekommenderas INTE!
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by June from Oslo

Posted Sep 2, 2013 on Hotels
Rommene var praktisk inndelt, med komfortable senger, nok varmt vann i dusjen.Nydelig utsikt fra liten balkong. Desverre ble det ikke gjort rent, tømt søppel, eller skiftet håndklær i løpet av fire dager. Betjeningen var stort sett hyggelig.
2 out of 5
by A verified traveler

Mediocre

Posted Aug 19, 2013
Aria condizionata rotta anche se fatto notare piu volte e pulizia della camera al quanto scarsa
2 out of 5
by A verified traveler

2-star hotel

Posted Aug 17, 2013
Pros: location
Cons: room condition
2-star hotel. Nothing more, nothing less. Well worth 50 euros/night that we paid.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sandra from Holland

Absolut überteuert

Posted Aug 7, 2013 on Hotels
Das uns angebotene Zimmer war klein Treckig und muffig. Kleines Zimmer zum Hinterhof, was kaum Tageslicht zugelassen hat. Wir kamen um 23 Uhr an und waren maßlos enttäuscht. Wir reisen sehr viel privat und dieses Zimmer war absolut überteuert angeboten. Nach hartnaegigem beschweren konnten wir am nächsten Tag ein viel besseres Zimmer beziehen, das dem Preis entsprach. Aber auch da war es nicht sauber. Haare des Vorgängers im Badezimmer etc. Das Personal war sehr hilfsbereit aber einen Verantwortlichen konnte ich dort nicht finden. Ich bin auf der ganzen Welt unterwegs und weis dass man dort mal wieder die Verhältnisse überprüfen sollte, bevor man es weiter zu diesen preisen anbietet!!!! das standart zimmer ist nicht mehr als 20 euro die nacht wert!!! Das Hotel ist allgemein in einem sehr schlechten Zustand. Nur die Lage kann Punkten.
1 out of 5
Recommended
for Families
by AJM from Canada

4 star location!! 1 star accommodation !

Posted Jul 30, 2013 on Hotels
All that you have read about the negative remarks about this hotel is true! They are supposed to change the towels and linen every 3 days but that is fiction. The balcony was dirty and cigarette buts on the floor. After repeated requests the mop the balcony and the rooms, I finally gave up!! Although there is a safe in the room which is supposed to be free, that is also fiction!! The pool was dirty with scum on the lining so my wife refused to swim in it!! King size bed with a queen size mattress with singe size bed sheets ! The bed was like sleeping on cardboard and you could feel the springs. 1 TV channel. Having said all this and knowing what to expect on previous reviews we have read, we decided to book anyway, so in that respect we were not disappointed..we got what we expected and paid for!!
1 out of 5
by Stine from Norge

Stemmer ikke med hotellbeskrivelsen!

Posted Jul 7, 2013
I hotellbeskrivelsen ble det informert om at det fantes roomservice og treningsfasiliteter ved dette hotellet, det fantes ikke. Det var også flere ting på fasilitetslisten til hotellet som ikke eksisterte. Rommet vårt var møkkete, fullt av støv på dørkarmer og takvifte. Vi fikk oss en ekkel støvdusj da takvisten ble slått på. Sengetøyet var også flekkete, og det var et belegg i dusjen. Dette er overhodet ikke et 4-stjerners hotell, madrassene i sengene var såpass slitte at vi kjente fjærene godt i ryggen, og tredårer med gliper ut til gangen førte til mye støy. God beliggenhet, men det var kun det.
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler from norge

Trist forfall.

Posted Jul 2, 2013 on Hotels
Valgte dette hotellet fordi vi bodde der for 4 år siden,og var så fornøyd med alt.Eierne av hotellet har ikke tatt vare på det.De som jobber der,er å sammenligne som håndtverkere som har fått et oppdrag uten å ha fått utlevert verktøyet som skal til.På to uker hadde vi ikke varmt vann i leiligheten.Dusjen manglet i tillegg trykk.Det bare sildret.For å vaske håret,måtte vi varme vann i vannkoker,og blande det med kaldt i ei plastbøtte og hjelpe hverandre å skylle.Samme med oppvasken.I resepsjonen sa de at bare ei av tre pumper funket.Derfor kaldt vann+dårlig trykk.På døra stod det en plakat om at denne leiligheta bare ble vasket to ganger i løpet av uka.Det samme med skifte av sengetøy og håndklær.Ei natt våknet vi av at det hørtes ut som de tømte bassenget på taket.Vi kontaktet resepsjonen,og han prøvde å finne ut av det.To timer var det slik.Strømmen til det tekniske var borte et par ganger i to timer.Det førte til at kjøleskapet ble avrimet,og aircondisjon ikke virket.Ute var det +33 grader.Med hotellets fantastiske beliggenhet,er det bare så synd å se at det forfaller.Det er ikke lenger et fire stjerners hotel.Vi er snill om vi gir det to stjerner.Frokosten bør også oppgraderes.Ute på terassen var det fullt av sand,og vi kjøpte kost for å feie opp.Neste gang vi reiser til Malta,velger vi ikke dette hotellet.Hilsen to skuffede på 60+
2 out of 5
by Jonas from London, UK

Budget hotel - nothing special.

Posted May 31, 2013
Pros: Good sized rooms
Cons: Bedding and shower.
Location: Not good beach location a car is definitely recommended.
Very basic hotel. Only go for if your in a budget and don't care too much.
2 out of 5
by A verified traveler

hotel au confort sommaire, globalement décevant.

Posted May 9, 2013
Pros: vue sur la mer
Cons: petit déj
Hotel décevant : petit déj de piètre qualité, chambre bruyante, personnel assez sympa, internet payant et fonctionnement précaire, un peu loin de La Vallette, pas de plage à proximité, qqes bons restaus pas loin, literie convenable, sdb un peu dégradée...