Ratings based on 15 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
90% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from torino

Villaggio Tal fanal

Posted Aug 18, 2016
Bellissimo camere grandi e fresche e un silenzio da favola , ci abbiamo lasciato il cuore per la vista sul farò e sul mare
4 out of 5
by A verified traveler

Idyllisch

Posted Apr 2, 2016 on Hotels
Ruhige und schöne Anlage
4 out of 5
by A verified traveler from Ratingen

Ruhe mit Leuchtturmblick

Posted Jan 5, 2016
Schöne Appartement-Anlage mit großen Räumen und funktionsfähigen Geräten. Übergabe und Austausch eines defekten Gerätes waren völlig unproblematisch. Lage ist wunderschön; man kann den Leuchtturm sehen. Zwei Probleme sind anzumerken: Der Heißwasserboiler im Badezimmer pfeift laut, wenn in der darunter liegenden Einheit heißes Wasser benutzt wird. Da das Problem erst am letzten Tag auftrat, haben wir es nicht moniert. Der vorhandene Radiator war für die Größe des Appartements zu klein und ein kompletter Ausfall. Das schnell bereit gestellte Ersatzgerät funktionierte zwar leidlich, konnte aber allenfalls das Bad und auch etwas das Schlafzimmer anwärmen. Erforderlich wären - in dieser Jahreszeit - mindestens zwei größere (und auch neuere) Heizgeräte. Davon abgesehen kann man die Anlage - insbesondere in wärmeren Jahreszeiten - empfehlen.
4 out of 5
by michel from TOULOUSE

Super séjour à GOZO

Posted Apr 23, 2015 on Hotels
Super piscine, super cadre par contre à cette période pas de chauffage juste un chauffage d'appoint insuffisant. Ils devraient fournir plus de couverture à cette période. Nous avons mal dormi à cause du froid. Très appréciable pour ceux qui aiment la nature. Nous avions pris une voiture qui a mon avis est nécessaire car l'hotel est assez isolé.
4 out of 5
by A verified traveler from pisa

Bellissima sorpresa

Posted Apr 12, 2015
Siamo stati una settimana in questo villaggio durante il periodo di Pasqua ed e' stata una piacevole sorpresa...... il rapporto qualità prezzo è ottimo. Eravamo in 5 due adulti e tre bambini, ci hanno sistemato in una "Mesonette" così vengono chiamati gli appartamenti, con due camere spaziosissime, due bagni uno con doccia e uno con vasca, un ampio soggiorno e una cucina e all'esterno una area privata con tavolino e sedie. I locali erano puliti, e così li abbiamo riconsegnati, c'era tutta la biancheria che su nostra richiesta ci hanno sostituito a metà settimana. Avevamo la tv satellitare con uno schermo 40" nuovo. Non abbiamo utilizzato la piscina perchè la stagione non lo ha permesso. L'ambiente è tranquillo, siamo in campagna, ma la città di Vittoria è a 5 minuti di auto e per mangiare del buonissimo pesce basta andare sulla costa che è a non più di 10 minuti.
4 out of 5
by Familie from Næstved

Fred og ro

Posted Nov 3, 2013 on Hotels
Gode store værelser. Stedet ligger i meget stille og rolige omgivelser. Gode busforbindelser hvis man ikke lejer bil.
4 out of 5
by A verified traveler

Villagg Tal Fanal...wonderful to relax

Posted Nov 4, 2012
Pros: We liked the apartement, the possibilty to cook for ourselves and the lovely pool area.
Cons: Nobody was there to talk to from the hotel to for eventual needs...
Location: Small village, very quiet, no entertainment.If you need action, you should go to Malta instead...or be willing to go for walks and trips on your own.
Villag Tal Fanal is not really a hotel, but apts where you can cook for yourself and live like in a holiday home. You are completely independent, which also means you have to clean for yourself and take care of everything in the apt. yourself. The pool is right in the middle of the apt. block, so it´s very comfortable to wake up in the morning swimm a little bit and walk right back into the apt. There's not a real reception like in a hotel...or hotel staff....only people that contact you about the departure details. Its' location is in a very quiet area and there´s nothing really going on in the village...so, you can go for long walks, enjoy nature and go to a grocery store not too far from it. There´s a bus not far from the apt. that takes you to the next city...for about 3Euros or so... The beach is about a 30-40minutes walk away..by car maybe only 10min. Enjoy the nature and the lovely climate and don´t miss the cultural/historical attractions in Gozo! It´s much prettier than Malta!!!
4 out of 5
by A verified traveler from Varde

Villagg Tal Fanal

Posted Jul 7, 2011 on Hotels
Villagg Tal Fanal er et lejlighedskompleks der henvender sig til gæster, der ønsker meget plads og ro omkring sin ferie. Værelserne er store og komfortable. Køkkenet har ikke det store udbud af remedier, men der er nok til, at man kan lave den mad, man ønsker. Hver lejlighed har en stor terrasse med tørrestativ. Der gøres ikke rent under opholdet og der skiftes ikke håndklæder. Der er en manager til stede hver formiddag og han er meget hjælpsom, hvis man har spørgsmål eller mangler en bil. Poolen er ikke så stor, men ok. Desværre gøres der ikke meget rent omkring poolen og da der er mange blomstrende træer på Tal Fanal, betyder det, at der blæser en del blade og lignende ned i poolen. Der er redskaber til gæsternes rådighed, så man selv kan rengøre poolen, hvis man ikke er tilfreds. Et ophold på Tal Fanal kræver, at man er indstillet på, at der ikke er et bymiljø i nærheden. Der er 20 minutters gang til købmanden. Hun har til gengæld et flot udvalg af varer. Ønsker man at spise ude, skal man til nabobyerne for at finde restauranter. La Stanza i Victoria er et dejligt sted - bestil bord i højsæsonen. Det kan anbefales at leje en bil. Undersøg priserne hjemmefra og lej inden ankomst. Personalet på Tal Fanal hjælper gerne, men det er ikke billigste løsning. Bestiller man transfer hjemmefra gennem hotellet eller bil gennem personalet på hotellet, så gem bekræftelsesmail, kvitteringer og lignende. De er meget ærlige folk, men kommunikationen og hurtig betaling mellem eks. taxa, biludlejer og manager kan svipse og så opstår der hurtigt misforståelser! Rejser man til Gozo i juli kan man opleve øen i feststemning. Hver weekend er der religiøse fejringer i de små og større byer på øen. Byerne klæder sig på skift i smukke farver og religiøse bannere. Der fyres fyrværkeri af i stort omfang. Det kan anbefales at deltage - men tag ørepropper med, da der skydes kanonslag af næsten hver nat og det kan høres på hele øen... Har man unge teenagere, der gerne vil shoppe og ud at feste, er Gozo ikke stedet. Der er butikker i Victoria, men ikke mange. Priserne ligger i den høje ende i forhold til mange andre feriesteder. Villagg Tal Fanal anbefales til børnefamilier og voksne, der ønsker en selvstændig ferie uden alt for meget charterstøj ind over.
5 out of 5
by A verified traveler

Under the watchful eyes of the Lighthouse.

Posted Jan 5, 2011 on Hotels
Tough brief as it was, our stay went very smooth. All amenities worked fine and place was clean and welcoming. The ambiance is very beautiful and restful and we are all looking forward to our next stay, preferably back in flat #8. Best regards and thank you very much for your service.
3 out of 5
by A verified traveler from catania

VILLAG TAL FANAL - GOZO

Posted Aug 31, 2010
L'Hotel si presenta bene, le stanze sono spaziose, ben arredate e fornite di tutto. Solo due cose, nel mio appartamento, non andavano: lo sciaquone che non funzionava e il ventilatore di una stanza che non si poteva regolare ed era molto rumoroso. Nonostante avessimo segnalato tali inconvenienti, nessuno ha provveduto alla riparazione. L'unico consiglio che posso dare a chi vuole soggiornare in questo Hotel è quello di non farsi assegnare le stanze che si affacciano sulla campagna, poichè da essa arriva un odore strano e persistente che costringe a stare con le finestre chiuse, e ciò in estate è molto fastidioso. Nel resto del residence tale odore (?!) non si avverte.