Ratings based on 17 Verified Reviews

4.3 out of 5
75% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.1 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
1 out of 5
by A verified traveler

Reservation cancelled

Posted Oct 4, 2016
The reservation was cancelled in an unfriendly manner and staff not helpful at all.
Comment from Hotel Management
Jan 8, 2017 by Roman, Hotel Management
This guest was never in pens. EDINBURGH accommodated.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 29, 2017 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Österreich

Tolle Pension, zentrumsnah !

Posted Apr 15, 2016
Nettes Besitzerpaar, liebevoll gestaltete Pension aus dem Jahre 1906 ! Kein "Frühstücksbuffetstress" da selbiges auf Platten direkt schon am Tisch hergerichtet ist, perfekt !
2 out of 5
by Veronika from Praha

Zima a vlhko na pokoji!!!

Posted Mar 14, 2016 on Hotels
Tento penzion hodnotím bohužel jako velké zklamání. Hned po příjezdu jsme se nemohli dozvonit na recepci, volali jsme tedy majiteli na mobil a s kufrem jsme čekali přede dveřmi do jeho příjezdu. Ubytoval nás v sice hezky a nápaditě zařízeném pokoji s nebesy, ale pokoj je hned v přízemí (napůl v suterénu) za vchodovými dveřmi – pozor na pokoj č. 7, velmi chladný a vlhký pokoj, v noci nás budila zima a kapající voda do odvhlčovačů, které byly rozmístěny v pokoji pod postelí a v rohu vedle komody. Ten pocit není zrovna příjemný, když víte, v jaké vlhkosti spíte… Koupelna byla ještě studenější, přímo jsme tam mrzli, ručníky tam neschly. Také od podlahy šel chlad, všude jen studená dlažba, že se po ní nedalo ani chodit. Bohužel ani přídavný přímotop to nezachránil. Výhled žádný, tmavý pokoj bez výhledu, koukali jsme na zítku a strmý kopec nad ní .. Škoda, že jsme nebyli ubytovaní alespoň o patro výše, ale tam bylo místo pro cizince (byli jsme jediní Češi) … do studené komory by je asi těžkou šoupli… Hotel má hezké interiéry a je nevšedně zařízen, snídaně nám chutnala, ale bohužel to nezachránilo a z hotelu jsme odjížděli vymrzlí, nachlazení a zklamaní…
4 out of 5
by Elena from Москва

Отдых в Марианских Лазнях новый год 2016

Posted Jan 11, 2016 on Hotels
Понравилось все, очень любезный и готовый во всем помочь персонал, я так поняла муж и жена. Номер средних размеров, без коридора, сразу из общего холла вход прямо в номер, это слышимость добавляет всех, кто перемещается по пансиону и днем и ночью. Но в целом не очень шумно. Не было российских каналов, ни одного, хозяин пытался наладить, но безуспешно, смотрели все время чешское ТВ. Завтрак хороший, не шведский стол конечно, но ведь в пансионе всего несколько номеров, это понятно. Сам город очень понравился, были там первый раз, и очень рады что выбрали именно Лазни, очень хочется еще и еще раз вернуться туда. Не совсем понятно со стоимостью номера получилось, мы забронировали сразу 8 ночей, оплатили при заезде 361 евро, но после Нового года цены на номер были существенно ниже 45 евро в сутки, как он достался нам, я видела как оплачивали по 30 евро в сутки другие постояльцы, которые приехали после Нового года. Мы явно переплатили. Курорт загружен в лучшем случае на половину, так что не спешите сразу за все платить, можно найти и более выгодные предложения.
5 out of 5
by Bernd

Posted Jan 11, 2016 on Hotels
central place, nice rooms, good breakfest
4 out of 5
by Uwe from Bremen

Mit kleiner Einschränkung sehr gut.

Posted Nov 9, 2015 on Hotels
Wir mussten zwar ca. 2 Stunden warten, da das Hotel zwar mit Gästen belegt, aber leider kein Angestellter/Inhaber vor Ort war. Danach war aber alles super. Tolles Zimmer, tolles Ambiente und ein Super-Frühstück. In der direkten Umgebung gibt es jede Menge Bars und Restaurants. Leider ist die Hotel eigene Bar nicht mehr geöffnet! Sollte bei der Beschreibung mal geändert werden.
5 out of 5
by Stefanie from Münster

Zentrale dennoch ruhige Pension, sehr schön.

Posted Oct 14, 2015 on Hotels
Sehr schöne Pension, Zentral gelegen aber dennoch ruhig. Fußläufig ist das Zentrum Marienbad wirklich gut zu erreichen. Das Frühstück ist sehr reichhaltig und mit Liebe zubereitet. Für Rollstuhlfahrer leider nicht geeignet. Wir würden zu 100% wieder buchen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Sehr liebevoll eingerichtete Pension

Posted Oct 10, 2015
Sehr schöne, urige Pension. Das Zimmer war sauber, das Frühstück sehr gut. Die Lage ist auch optimal. Würde die Pension bei meiner nächsten Reise wieder nehmen. Leider konnten wir statt der gebuchten zwei Nächte nur eine bleiben, da die Pension trotz vorliegender Bestätigung ausgebucht war.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Offenburg

Hotel sehr liebevoll eingerichtet

Posted Sep 22, 2015
Alles ganz prima ... sehr sauber, sehr freundlich ... deutschsprachig