Ratings based on 35 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Tak över huvudet

Posted May 9, 2015 on Hotels
Personalen ointresserade. Upptagna med andra saker, i telefon, i köket - inte tillgängliga. Rummet lite som att sova i ett omklädningsrum.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Steen from Tune

Se Markaryd og dø...

Posted Mar 15, 2015 on Hotels
Jeg ankom lidt før kl 20. På døren til receptionen hang en seddel med et kort over hotelområdet og en meddelese til mig, om at jeg kunne ringe til et angivet telefonnummer, hvis jeg havde spørgsmål. Ingen modtog mig. Desuden var restauranten lukket, hvilket var skuffende, da jeg søgte et hotel med restaurant. I stedet måtte jeg køre ned i byen for at finde et sted at spise. Var jeg kommet lidt senere frem, havde jeg måttet gå sulten i seng. Ikke min bedste hoteloplevelse...
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 15, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Håkan from Kungälv

Överraskad

Posted Feb 1, 2015 on Hotels
Överraskande bra hotell i lilla Markaryd. Kom sent och åkte tidigt, men intrycket var bra. Lugnt och avkopplande.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by finn from 5600 Fåborg

Fint værelse til prisen

Posted Jan 14, 2015 on Hotels
Jeg var der kun en nat lige efter nytår og derfor virkede området ret tomt.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

simple and clean

Posted Dec 3, 2014 on Hotels
More or less just slept there. Arrived late amd left early
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 1, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Leif from Mullsjö

upplev Ekebacken

Posted Nov 29, 2014 on Hotels
Rummets var snygt och rent. Hotejjet ligger i en underbar omgivning specielt Sommertid. Hotellets Personal giver verkligen en mycket fin ock perfekt Service. Min vistelse var en trevlig upplevelse.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 2, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Rune from Karlskrona

Ett hotell efter E4 -Markaryd

Posted Nov 2, 2014 on Hotels
Hotellet var perfekt för en snabb bokning. Resturangen var inte öppen med personalen fix enkelt en meny som var ok. För mig personligen så är hotellet helt ok.