Ratings based on 21 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
83% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by sibaoui

Posted Apr 30, 2016 on Hotels
Well , It Was a Great 3 days in this Hotel , The staff are great , all the people there was like family ... i like it
3 out of 5
by A verified traveler from Jura

Séjour agréable

Posted Oct 6, 2015
Pros: Accueil, qualité des repas, piscine sympa, parc magnifique. Hôtel bien tenu.
Cons: insonorisation hall et couloirs bâtiment 300 : on entend tous les bruits et conversations des retours tardifs dans les chambres. transat sans coussin.
Location: Eloigné de tout : on est dépendant des taxis
Séjour de 4 nuits. Bon accueil, parc magnifique très reposant après les ballades en ville. Cuisine de bonne qualité, grande variété des plats. chambre confortable, bonne ambiance.
5 out of 5
by A verified traveler

Excellent

Posted Jul 7, 2015
Everything has been excellent. Great food choice, helpful front desk, perfect room. One is in Morrocco, not Boston, so perspective is important. Don't miss the beauty.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 6, 2015
Ce que j'ai le moins aimé, c'est la musique non -stop autour de la piscine...
5 out of 5
by A verified traveler from rennes

Hotel accueillant , ambiance familiale

Posted Apr 27, 2015
Hotel idéal pour famille avec enfants de tout âge . Très bon accueil , très bonne alimentation variées , animations correctes . Je recommande cet hotel
3 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Het lag in een mooie palmentuin, terras zwembad

Posted Mar 1, 2015
Pros: Ligging
Cons: Onderhoud badkamer en deurkozijn kamer 501
Location: Marrakech bezoeken, shuttlebus, trips. Buiten de stad ligging is prettig.
Prettig personeel en goed eten. Leuk entertainment georganiseerd.
4 out of 5
by LUIGI from Udine

Hotel non nuovissimo ma cucina accurata

Posted Jan 4, 2015 on Hotels
Hotel che ha mantenuto le promesse. Buon rapporto qualità prezzo, buona cucina, insufficiente la fitness-room. Bravi gli animatori, gentile e disponibile il personale ; affollamento nella sala pranzo con qualche difficoltà a trovare un tavolo.
4 out of 5
by Anne from Chelmsford, Essex

Overall

Posted Nov 19, 2014 on Hotels
Lovely hotel, a little tatty around the edges in the bedrooms. Staff excellent. Games staff were v attention seeking and spoilt a restful holiday especially wh en they had the music on full volume around the pool area.
5 out of 5
by A verified traveler

hôtel complet

Posted May 12, 2014
voyage de rêve...attente 6h en salle de transit à Casablanca,bagages manquants à l'aéroport de Marrakech,(récupés le lendemain )et comble de l'aventure,hôtel complet,transfaire à l'hôtel CLUB ELDORADOR PALMERAIE.
2 out of 5
by Ruben from Delft

Was het maar een camping geweest

Posted Feb 3, 2014
Pros: De tuin.
Cons: De kamers zijn hard aan een opknapbeurt toe. Het zelfde geldt voor lakens, handdoeken etc.
Location: De locatie palmaire is een rustige locatie in het drukke Marrakech. De tuin van dit hotel is een fijne plek om bij te komen van een bezoek aan de souk
Hoewel dit hotel in een werkelijk prachtige tuin gelegen is wil ik het niemand aanraden. Het hotel is de overtreffende trap van vergane glorie. De kamers zijn "versleten" te noemen waarbij diverse items niet of slecht functioneren. Daarbij zijn de kamers ook nog eens extreem gehorig, met name naar de gang toe. Hetgeen betekent dat je tot diep in de nacht mensen hoort binnen komen door de snerpende centrale deur in de hal en hoort lopen, praten in de gang. De knallende discogeluiden zijn ook met geen mogelijkheid buiten te sluiten. De bedden zijn knetterhard en het beddengoed, handdoeken etc is niet fris of zit vol gaten. Het personeel is slechts beperkt bereid te gemoet te komen aan klachten maar kijkt je vervolgens ook niet meer aan. Een plus van het hotel is het restaurant. De tagines zijn fantastisch en ook het personeel in het restaurant is erg vriendelijk en behulpzaam. Een betere ventilatie in het restaurant zou wel prettig zijn. Samenvattend zou ik het heerlijk gevonden hebben om te camperen in de tuin van dit hotel. Als hotel vond ik 1 x al te veel! Voor deze prijs zijn er betere hotels te vinden in marrakech.