Ratings based on 35 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
62% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.8 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler from Frankfurt

Nie wieder Kasbah Zalagh!!!!

Posted Aug 20, 2016
- Sonnenschirme , liegen , Matratzen nicht ausreichend vorhanden und größtenteils defekt. - Schlafkissen und Duschvorhang vergilbt. - Buffet hat sich jeden Tag wiederholt. - von 2 Kaffeemaschinen hat lediglich eine funktioniert. - WLAN war nur in der Lobby verfügbar und das auch nur sehr schlecht. - Das Zimmer hatte einen sehr schönen Blick auf eine Hauptstraße mit durchgängiger Lärmverfügbarkeit. - Eid waren schon mehrmals in marrakesch und das war mit Abstand das schlechteste Hotel. Ich hoffe Sie posten meine Bewertung. Für mich wäre Sie entscheidend gewesen.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 5, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

On était bien

Posted Mar 31, 2016 on Hotels
Rien à dire correcte
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 19, 2016 on Hotels
El servicio de bar muy lento
2 out of 5
by Sara

This traveler left a rating score only Posted Jan 18, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Ilham from Dijon

Magnifique !

Posted Nov 30, 2015 on Hotels
Un accueil plus qu'agréable, un personnel à votre écoute, un confort royal, une navette mise a disposition. Je le recommande et j'y retournerai Merci !
5 out of 5
by A verified traveler

Good little place to stay

Posted Sep 26, 2015 on Hotels
Very quiet in the hustle and bustle of morroco
5 out of 5
by Melissa from Marseille

Entre cousines !

Posted Sep 13, 2015 on Hotels
Je recommande et remercie cette hotel pour leurs gentillesse, tres serviables tres polies , propre et magnifique lieu! De retour aujourdhui et j'ai deja envie d'y retourner !
2 out of 5
by A verified traveler from Nederland

Geen 4* hotel!!!

Posted Sep 6, 2015
Pros: De lobby en zwembaden waren prachtig. Het hotel ligt in een rustige wijk en dicht bij een winkelcentrum.
Cons: Het onderhoud in het hotel moet veel beter en de hygiene moet ook beter. Daarnaast zijn niet alle receptionisten behulpzaam.
Location: Er is een klein winkelcentrum in de buurt op loopafstand en een bioscoop. Er is een gratis shuttle naar de medina. Dit is top.
De lobby en zwembaden zijn prachtig, maar daar blijft het bij. Wij hebben 4x van kamer moeten verwisselen. Er zat bloed in de gordijnen en op de grond. De staat van de kamer is niet goed genoeg. Het eten is verschrikkelijk. Gelukkig hadden wij alleen ontbijtbuffet, maar zelfs daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Ik zou niet terug gaan naar dit hotel en het ook niet aanraden. Het winkeltje is duur. Een ijsje kost in het hotel 4 euro. Daarnaast mag je geen drinken en eten van buiten meenemen terwijl het eten en drinken in het hotel niet volstaat.
4 out of 5
by A verified traveler

hôtel excentré donc au calme...

Posted Aug 17, 2015
Pros: la navette gratuite pour la place Jemaa el E., la propreté, les animateurs, le personnel en général, serviable. Les 2 piscines (une plus animée )
Cons: la restauration...conseil : miser sur la qualité plutôt que sur la quantité
personnel de l'hôtel réactif : a pris en compte rapidement notre demande (problème de tv notamment)