Ratings based on 40 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
85% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.7 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Norge

Fint og reint hotell ligger veldig fint til

Posted Aug 24, 2016
Pros: At det var reint og fint over alt og at det lå helt ved stranden.
Cons: Jeg vet ikke.
Location: Bella Mare ligger helt ved siden av hotellet med marked og andre butikker.Løveparken ligger en halv time unna.
Veldig høflige alle sammen tok oss i mot med åpne armer.Alle var hjelpsomme og gode mennesker.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 29, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Catherine

This traveler left a rating score only Posted Apr 27, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Saint-Mandé

Bon rapport qualité prix - Très belle plage

Posted Apr 8, 2016
Pros: La situation sur la plage. Le côté assez intime. La qualité du buffet 1/2 pension le soir.
Location: Coin encore assez sauvage. La ville la plus proche est Flacq à une quinzaine de kilomètres. Des taxis disponibles devant l'hôtel.
Hôtel très bien situé sur une très belle plage. Charme. Bon rapport qualité prix. Ce que je n'ai pas aimé : Le restaurant de la plage nourriture médiocre et service trop long. Odeur persistante de moisi dans la chambre. Vue sur une aire de jeux enfants. Comission de change de l'hôtel à 15% abusive. Je mets ces remarques dans cette section parce que la section "quels sont les points à améliorer" m' autorise 0 caractère ce que je trouve pour le moins bizarre.
5 out of 5
by doctorcortezo

une semaine de vacances reposantes

Posted Feb 23, 2016 on Ebookers
Le rapport qualité/prix de l'hôtel est excellent. Nous avons eu la chance d'avoir une chambre vue sur la mer, ce qui change tout. La plage et son sable blanc, même si elle n'est pas très grande, est agréable. Par contre il faut y être à 8.30 pour être sûr d'avoir des transats en première ligne. La direction a décidé qu'on ne peut plus les réserver en y laissant des effets personnels. Le buffet du petit déjeûner est très copieux et varié. Le personnel est adorable. Par contre il n'y a que 2 restaurants, un face à la mer, qui fait bar la journée et le soir la carte y est réduite, il n'y a que quelques tables, il faut réserver à l'avance et choisir ses mets. Celui du haut, proche de la réception, propose un buffet midi et soir, mais autant pour le petit déjeûner c'est sympathique, autant en demi pension ou complète, on s'en lasse, selon d'autres clients car nous ne l'avons pas essayé. Il n'y a pas d'autres restaurants aux alentours sauf un de l'autre côté de la route. Par contre, pour ceux qui recherchent de l'animation, des bars, et une vie nocturne, ce n'est pas l'hôtel qu'il faut choisir, il n'y a rien à côté, et Bellemare est environ à 20 minutes de taxi. Il y a juste un supermarché et une pharmacie proche, à 10 minutes à pied. Donc, pour une semaine ou 10 jours de repos absolu, c'est parfait. C'est aussi un bon point de départ pour beaucoup d'excursions.
5 out of 5
by A verified traveler

Hôtel charmant et cosy

Posted Feb 2, 2016
Cet hôtel est un petit cocon où tout le personnel est aux petits soins pour vous. Mis à part un wifi un peu faiblard, tout était vraiment très bien: chambre, nourriture, taille de l'hôtel, gentillesse du staff. Je le recommande vivement.
4 out of 5
by Joel G.

Vakantie als koppel

Posted Jan 30, 2016 on Ebookers
Onze algemene ervaring met dit hotel was goed. Het privé strand is prachtig alsook het hotel zelf. Mooi zwembad en leuke bar ook aan het zwembad. Mooi onderhouden De verse kokos is ook een aanrader! Ook de wifi in het hotel was zeer goed. We hadden bereik tot op het strand. Personeel zeer vriendelijk. De beachhouse op het strand dat van het hotel is, was ook top! Gratis handdoeken, kleine bootjes enz. En zeer vriendelijke mensen. Het eten in het restaurant (op het strand) was zijn prijs niet waard. Geen aanrader om daarvoor europese prijzen te betalen. Je moet daarvoor 24 uur op voorhand reserveren. Uiteraard is het zicht fenomenaal. De fitness is geen fitness ruimte..één toestel op een vierkante meter kan je niet echt een fitness noemen. Het bed zelf was ook niet echt top, je zakt wat door de matras als het ware. Voor slechte slapers (zoals mezelf) niet goed. Als we net toekwamen (na meer dan 30uur wakker te zijn) kregen we een welkom drankje (wat zeer leuk was), maar ook meteen een sales talk om ons te verhuizen naar een van hun andere hotels op 45 minuten verder. Ze boden dit aan om in onze 2 de week te doen. Het andere hotel was in Grand Gaube. Dat hotel was veel mooier dan dat in belle mare, maar het strand komt niet in de buurt van belle mare beach. Ook sliepen we daar nog slechter door het nachtlawaai van blaffende honden die u wakker houden. Op zich was de verhuis al bij al een goede ervaring, maar dit kan niet nadat je net bent toegekomen in het hotel na zo een lange vlucht dat ze dat dan proberen te verkopen. Uiteraard was de verhuis gratis en kregen we een upgrade in het andere hotel. Al bij al zou ik zeker wel terug gaan, maar wel op voorhand even checken voor een degelijk bed.
4 out of 5
by Christer

This traveler left a rating score only Posted Jan 15, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 14, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Haarlem

Heerlijk klein all inclusive hotel.

Posted May 18, 2015
Pros: De kleinschalige sfeer en hoe relaxed het er was. Het personeel was erg vriendelijk en stond altijd voor je klaar.
Location: De locatie op het strand is mooi. Het boothuis van het hotel is prima voor al je watersporten en via Raj op het strand kun je vele activiteiten boeken
Het is een sfeervol kleinschalig hotel. Het personeel is heel vriendelijk en attent. Het strand is er erg mooi en je kan mooie lange wandelingen maken. Je kan gratis gebruik maken van vele watersporten, zeilbootjes, surfplanken, kano's, waterfietsen. Tegen betaling hebben wij ook Kitesurflessen geregeld via het hotel. Via hotel Lux, wat naast het hotel ligt hebben wij prima gedoken. Het zwembad is niet groot, maar prima voor de kinderen om in te spelen. Verder werd er door de animatie voetbal- en volleybalwedstrijden georganiseerd. Iedere avond was er wel iets te doen, Segadance, bandje, karaoke. Het eten is super. Iedere dag verse vis en vlees van de grill, heerlijke salades en groeten en altijd wel een heerlijke lokale curry. De all inclusive formule is prima. Je hebt hiervoor een kleinere drankkaart en tijdens je lunch op het strand een beperkte keuze uit de menukaart. Via Raj op het strand paardgereden en een privé boottrip gemaakt naar Ile aux Cerfs en de waterval in combinatie met een lunch op het eiland. Dit was echt leuk, maar ga zo vroeg mogelijk voor het Robinson Crusoe effect. Wij vertrokken pas om 19 uur uit het hotel, maar mochten de hele dag gebruik blijven maken van de all inclusive formule. Ook konden wij ons aan het eind van de dag dochen en omkleden. Super geregeld dus!