Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.7 out of 5
29% of guests recommend
2.8 Room cleanliness
2.8 Service & staff
2.8 Room comfort
2.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from jkt

Hotel Dengan desain interior jadul

Posted Nov 30, 2016
Hotel under contruction menjadi radison,interior kamar jadul, tv pakai tv tabung,
2 out of 5
by A verified traveler

Matig.

Posted Jul 11, 2016 on Hotels
Hotel is gedateerd en aan een flinke renovatie toefenen. De kamers zijn niet echt schoon te noemen douche veroudert en vies. Enige goed aan hotel is de ligging en het hulpvaardig personeel. Iets te duur voor de staat van hotel. Voor een of twee nachten als door reis is het net goed genoeg. Ontbijt was matig en niet erg uitgebreid, alleen reist of noodles.
3 out of 5
by dianto

This traveler left a rating score only Posted Jun 15, 2016 on Hotels
1 out of 5
by David

This traveler left a rating score only Posted Apr 1, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Hendra

This traveler left a rating score only Posted Apr 1, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 3, 2015
Kumuh.bangunan tua. Tidak rekomendasi untuk keluarga
3 out of 5
by Deroodeg from Alkmaar

Vloerbedekking is aan vernieuwing toe.

Posted Aug 7, 2014 on Hotels
Vriendelijk, behulpzaam personeel. Een vreemde vieze lucht hing dagen op de 6e etage. Na melding verstopping, kreeg ik een upgrade (luxere kamer). Gebouw is gedateerd en is aan een renovatie toe.
2 out of 5
by Gabriel from Sverige

inget märkvärdigt

Posted Feb 25, 2014 on Hotels
Detta hotell har heltäckande mattor i rum och korridor. Poolen blev inte rengjord om jag inte sade till två dagar i rad På er sida stämmer lnte all information om rummen. På grand rummet ingår inte badkar. Och tydligen så finns det balkonger på de dyrare rummen men får inte användas. Det verkar som de renoverar mycket också. Hotellet är billigt och ligger centralt. Jag såg inga kackerlackor eller insekter. Man får vara tidigt ute för att äta frukost annars kan vissa saker ha tagit slut. Man måste säga till om man vill ha nya sängkläder. Ingen personal går in på rummen utan tillstånd från ockupanterna. Man får vad man betalar för. Har läst andra recensioner där de har skrivit om vatten läcka och det märktes på vissa delar i korridoren då taket var svart på vissa platser.
4 out of 5
by WAN from MALAYSIA

Posted Feb 1, 2014 on Hotels
The hotel location is great as the famous restaurant is nearby.Counter service is fast, But disappointed with the bathroom in the room.where the bathing water was flooded in the bathroom.On the 2nd day we request to change to another room but the same problem occured.Hope the management take it seriously into this matter as last year we encountered the same problem.
3 out of 5
by Mr. Paulus M from Jakarta

Hotel yang bagus di tengah kota Medan

Posted Jan 6, 2014
Pros: Kamar yang luas, bersih dan nyaman. Walau ini hotel yang udah lumayan berumur tetapi kondisi kamarnya masih bagus dan nyaman buat para tamu
Cons: Kondisi lorong di tiap lantai udah jelek interiornya, karpet dan juga lift nya sebaiknya diperbaharui. Beberapa staff hotelnya terkesan cuek sama tamu
Location: lokasi hotel ini strategis sekali, dekat pusat hiburan dan makanan. Benar-benar di tengah kota..
Beberapa waktu lalu saya dan rekan2 kantor tinggal di hotel ini, pelayanan dari front office bagus sekali, ramah dan sangat membantu. namun agak disayangkan staff2 hotel yang lain agak kurang aware dengan tamu, kurang ramah. Kondisi lift juga sudah tua sekali, dan lorong tiap lantai nya sudah harus direnovasi biar kelihatan apik. overall cukup nyaman buat tinggal disini..