Ratings based on 11 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
1.8 out of 5
82% of guests recommend
2.6 Room cleanliness
2.3 Service & staff
1.8 Room comfort
1.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by GIAMPIERO from oristano

Posted Nov 2, 2015 on Hotels
Ingresso un po angusto. Personale gentile.Camera piccola ma ordinata e pulita. Dovrebbero fare un po di silenzio nelle ore notturne. Personale dell'albergo ha cantato fino alle 4 del mattino con la radio accesa. Incredibile.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Hotel pulito ma popolare

Posted Oct 16, 2015 on Hotels
Abbiamo pernottato questo hotel solo per dormire, anche se ha una sola stella, per fortuna ha doccetta e lavabo in camera mentre il bagno è fuori. La pulizia è ottima e il resto i mobili sono popolari.
2 out of 5
by A verified traveler

Hôtel en pleine ville de Milan

Posted Oct 15, 2015
Pros: la possibilité de disposer d'un box pour la voiture
Cons: qualité des chambres
Location: Peu de choses dans le quartier sinon laverie et la possibilité de se restaurer à petit prix.
Un bon point : possibilité de garer la voiture dans un box fermé (15 €/par jour). Sinon hôtel bruyant, surtout la chambre du rez de chaussée face à l'accueil, WC sur le pallier, cabinet de douche parois en verre dans la chambre sans aucune séparation ni intimité, cher : au total 130€ la nuit), écran télé minuscule (21 pouces ?), des marches et escalier partout, m^me au rez de chaussée. Le personnel est correct.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Linz an der Donau

Einfach ausgestattet, sehr sauber, in Stadtnähe

Posted Aug 3, 2015
Pros: Sauberkeit
Location: Am NO-Rand der Stadt, in ca. 20 - 30 Minuten ist jeder Punkt von Mailand erreichbar.
Die Zimmer sind mit allem Notwendigen ausgestattet, das gesamte Haus ist trotz seines Alters und der erkennbaren Abnutzung sehr sauber gehalten. Offensichtlich als Familienbetrieb geführt, wurden wir stets sehr freundlich behandelt. Leider gibt es, bis auf einen Kaffeeautomaten, keine Möglichkeit auch ein Frühstück zu erhalten. Trotz Stadtnähe sehr ruhig gelegen in einem Wohnviertel. Bei Anreise mit dem eigenen Auto ist ein Parkplatz nur sehr schwer zu finden.
1 out of 5
Recommended
for Families
by Simon from Silkborg

Crap

Posted Jun 13, 2015 on Hotels
Really NOT worth the money
1 out of 5
by A verified traveler

Da evitare assolutamente

Posted May 23, 2015
Arrivato .. ma trovato un livello orribile.. Purtroppo per non dormire in macchina ci si adatta a tutto
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Erica from Casale Monferrato

Buona qualitá/prezzo

Posted Feb 17, 2015 on Hotels
Ottimo hotel per soggiorni brevi come nel mio caso per soggiornare una notte in camera tripla. Situato molto vicino alla stazione di Lambrate. Comodo arrivare all'hotel sia tramite treno e/o metro sia con la macchina. Parcheggio difficile da trovare ma girando intorno alla via c'é la possibilitá di trovarlo senza perdersi.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by belart from Essaouira

nule

Posted Dec 14, 2014 on Hotels
Un hôtel très très très pourris Même en Afrique c est bcp mieux que ça
1 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Esther van Leeuwen from Milaan

Zeer onconfortabel en geen gastvrijheid..

Posted Sep 17, 2014 on Hotels
Het was een grote teleurstelling:! Bij aankomst trof ik een bord op de deur met'' hier waakt de hond", moet je je dan welkom voelen? Het wordt gerund door Chinese familie; zij spraken amper Italiaans en pas na veel uitleg en tijd was duidelijk dat ik alles al had betaald via hotel.com; eerst stond zij erop dat de creditkaart alleen een garantie was en er nog betaald moest worden. De eigenaar was zeer stug en onbeleefd. Ik vroeg hem een telefoon winkel in de buurt; hij bromde het straatnummer terwijl hij bleef doorpraten in Chinees door telefoon. Ook geprikkelde reactie toen ik na het eten nog even de sleutel vroeg van kamer. Matrassen zo slecht dat je de spiralen kon voelen; geen zeep, beker of handdoeken. Wel dicht bij station maar gevaarlijke en slechte buurt. Na vier nachten naar ander hotel gegaan; ik kon het er niet meer uithouden!, Wel 3 dagen geld weg en 6 euro toeristenbelasting! Ga NOOIT meer terug...Alles oud en smoezelig, te fel licht; van 1 ster is niet veel te verwachten maar wat meer vriendelijkheid had wat goed kunnen maken. Tip: er zijn betaalbare en veel betere plekken dan dit in Milaan; dit is de naam hotel niet waard..
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Nothing special

Posted Aug 24, 2014 on Hotels
It's a stay...