Ratings based on 143 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
90% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 23, 2016
Overall great experience. However was difficult to find.
3 out of 5
by A verified traveler from Berlin

Hotelanlage am Stadtrand von Mailand

Posted Aug 31, 2016
Pros: Der Teich mit Springbrunnen im Innenhof
Cons: Sauberkeit in den Zimmern lässt zu wünschen übrig. Fenster nicht geputzt, Fleckenteppich, Wände beschmiert, Renovierungsarbeiten im Nachbarzimmer???
Location: Lage ausserhalb von Milano, nur 7km vom Flughafen Linate entfernt (Taxi 12 min) Busstation direkt am Hotel zur Metro, Dom, Shopping, Aquarium, Museen
Erster Eindruck - renovierungsbedürftige Zimmereinrichtung, aber praktisch eingerichtet. Park mit Karpfenteich hat hohen Erholungseffekt. Hotelpersonal hilfsbereit bei Fragen zum Nahverkehr, aber es könnte mehr Service für Touristen ohne Auto sein. Infos zu Ausflügen, Einkaufsmöglickeiten, Sportangebote u.s.w
4 out of 5
by Veronica

This traveler left a rating score only Posted Aug 29, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Gilberto Mario

This traveler left a rating score only Posted Aug 3, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Torino

Confortevole hotel a pochi Km. Dall'aeroporto

Posted Aug 1, 2016
Personale al check in professionale e gentile. Stanza piccola, pulita ma un po' rumorosa. Letto accogliente. Colazione ricca e varia anche per chi, come me, é vegano.
4 out of 5
by Danilo

This traveler left a rating score only Posted Jul 30, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Louise Pierrel from Copenhagen

fint forretnings hotel- i et kedeligt område

Posted Jul 27, 2016 on Hotels
Hotellet var valgt af vores kunde pga tæt beligenhed på vores møde steder, men jeg vil ikke vælge det en anden gang da det er dårligt placeret i forhold til offentligt transport (der er en bus men den er hovedsageligt til personale) og området omkring hotellet er en "gated community" for velhavende italienere med meget lidt liv. Der er en enkelt "shopping acade" med lille super-markede og is-kiosk og tobak kiosk i gå afstand men ikke meget mere. tilgengæld er hotellets egen restaurant udemærket, både i pris og kvalitet, og området er meget trygt, så hvis man vil løbe en tur er det muligt. "fitness centret" på hotellet er kunen cykel-maskine, et løbe-bånd og en elipse. Ingen ro-maskine eller vægte. Mit værelse var lækkert og badeværelse stort med badekar til trods for at det var den billigste kategori. Service var professionel og venlig. Ingen vand-koger på værelset, men ellers en fint udvalg i mini-baren. Mit største problem var mange fly til kl 23.30 - og myg på værelset som vækkede mig. Air-con fungerede fint, og morgen-mads udvalget var fantastisk omend først åbent kl 7 (men der var mulighed for kaffe tidligere ifølge et skilt?)- Alt i alt et fint forretnings hotel - i et kedeligt område uden aktivitet.
5 out of 5
by Piero

This traveler left a rating score only Posted Jul 26, 2016 on Hotels
4 out of 5
by ABDERRAZAK

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Confortevole grazioso e vicino il centro di Milano

Posted Jul 22, 2016
Ho avuto il piacere solo per una notte ma tutto molto soddisfacente lo consiglio sicuramente tutti i confort e prezzo contenuto per un quattro stelle!