Ratings based on 6 Verified Reviews

4.3 out of 5
4.5 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.7 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Kathy from Grandora Canada

Nice hotel...staff iffy

Posted Sep 28, 2015 on Hotels
Hotel was great and although it wouldn't stop me from recommending it the staff was far from warm.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 11, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Demant from DK

´Til vandrere

Posted Aug 1, 2013 on Hotels
Fint familiehotel med god beliggenhed til vandreture. Kan også anbefales til Mc kørere, vejene er dog ikke de bedste, men Hotellet er glade for MC besøg. Maden på stedet kan ikke anbefales og specielt morgenmaden er rigtig dårlig. Der er ikke nogen alternativ restaurant i nærheden.
5 out of 5
by Calcéï

This traveler left a rating score only Posted Apr 14, 2013 on Hotels
4 out of 5
by Jakob

Flot udsigt og hyggelig atmosfære

Posted Aug 15, 2012 on Hotels
Lækkert poolområde og beliggende nær attraktive vandreture. God og autentisk morgenmad. Tip: spørg efter værelse med balkon. Restauranten er fin til prisen.
4 out of 5
by A verified traveler

Flott utsikt og prima beliggenhet for utflukter

Posted Jun 2, 2012 on Hotels
Var på bilferie i Toscana og utforsket det fantastiske Garfangana-området. Området har middelalderbyer, gourmet-mat, fantastiske fjell og naturområder, blomsterenger, sjarmerende italienske landsbyer og noe for enhver smak. Hotellet i seg selv er helt ok, nyoppusset bassengområde, tennisbane, stor restaurant med grei mat og vanlig italiensk frokost. Betjeningen snakker italiensk-engelsk og hvis du skal bruke internett står det en commandore64-lignende sak i lobbyen. Wifi kan også kjøpes, men nyt heller fuglesang og et glass vin ute i det fri :) Rommet har balkong med flott utsikt utover fjellheimen. Rundt svingen ligger en liten landsby. Svinger du videre oppover bak hotellet (etter landsbyen) kommer du opp på toppen med en herlig blomstereng som du mest sannsynlig får helt for deg selv. Generellt møtte jeg kanskje 3 biler i timen på fjellveiene i området så tydelig at turistsesongen ikke er helt igang siste uken i mai. Utenfor hotellet var en plakat med forskjellige severdigheter i området. Valgte en fottur til Mount Sumbra, som viste seg å være en spektakulær fjelltur som langt overgår Besseggen!! Var halvannen times kjøring fra hotellet (GPS er kjekt å ha), selve gåturen tok 3-4 timer, og var en naturopplevelse av de helt sjeldne. Få med deg den.