Ratings based on 14 Verified Reviews

4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.9 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 2, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

pleasant stay

Posted May 28, 2016 on Hotels
There was an initial mixup with the room, but it was resolved quickly. Also, we could not find someone at the desk at check in and this was in late may early afternoon. There is no view to the river, just rooms facing the river side of town. The rooms actually face the parking lot side of the hotel. The rooms facing the river side are large, so for anyone travelling with a lot of gear this would be a great place to stay. There are a couple of tables at one end of the parking area in a separate space where we enjoyed a bottle of wine and local cheeses. While close to the parking area, the space has a view of the mountain, since the hotel is on a hill.
5 out of 5
by Dan

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2013 on Hotels
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 22, 2016 on Hotels
Dramatisch konden om 16.00 uur niks eten(omda restaurant afgehuurd was voor feestje ) dus iets anders gezocht Vervolgens geprobeerd de hotelleiding duidelijk te maken dat dit belachelijk spraken geen engels we kregen te horen dat restaurant de volgende dag weer open ging en wat schetst onze verbazing een half uur later gaat restaurant weer open !!! Proberen te overleggen dat we hier geen 3 nachten wilden blijven op deze manier dat is dan jammer voor ons in de kleine lettertjes staat ...... Zeer jammer ze hadden mijns inziens ons wel een beetje tegemoet kunnen komen . Een P.s op website praat men over zwembad (3x2 ongeveer ) pfffff
Comment from Hotel Management
Sep 29, 2016 by General Manager, Hotel Management
We voelen het gebrek aan begrip met je mee. Ze willen dat we hun restaurant te openen na uren, niet mogelijk is je gehandeld met slechte manieren en beledigingen personeel.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fijn hotel met vriendelijke staf vlakbij Granada

Posted May 15, 2016
Pros: De staf en de ligging zijn de belangrijkste positieve punten.
Cons: Een iets ruimere badkamer had fijn gweest.
De ontvangst in dit hotel is vriendelijk en zeer servicegericht. Het hotel ligt mooi in het dorp Monachil aan de voet van de bergen, vlakbij wandelgebied en vlakbij Granada maar is desondanks in dit jaargetijde heerlijk rustig. De staf is erg vriendelijk, de kamer redelijk ruim met prima bedden. Het ontbijt is goed maar wat duur; €5 is in Spanje aan de hoge kant. De auto kan op het eigen parkeerterrein worden neergezet. Dit hotel is gewoon een prima keuze!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amsterdam

Plezierig.Eenvoudig doch netjes en goed sanitair.

Posted Sep 29, 2015
Voor een kort verblijf voldoende.3 nachten kan dat goed. Bedden prima ook voor zwakkere rug.Rustige omgeving Prachtig uitzicht.Het ontbijt is goed,met eigengemaakt beleg.Kamer elke dagkeurig opgemaakt en schoon. Bijbehorend restaurant prima.Goede keuken Attente bediening. Schraalhans keukenmeester woont hier niet.Prijs kwaliteit/kwantiteit 8+ Neem de lokale Monachil wijn (fles wordt bewaard) vraag wel even om de temperatuur 18-20 graden te maken. 2 avonden heerlijk gegeten Monachil een klein maar gezellig dorpje aan de voet van de Sierra Nevada...met verrasend goede wegen naar Prado LLano Dit hotel is een ideaal startpunt. Men is erg vriendelijk .In de buurt? Doen
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 9, 2015 on Hotels
Ambiente tranquilo y agradable
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Günter from Forchheim, Oberfranken

Für kurze Aufenthalte zu empfehlen!

Posted May 15, 2014
Pros: Die lockere Atmosphäre.
Cons: Das Raumklima könnte besser sein!
Location: Es liegt in einem Wandergebiet. Für eine kurzfristige Städtetour ist nur Granada möglich.
Leider etwas trockene Luft im Zimmer. Die Gastgeber-Familie ist sehr freundlich.
5 out of 5
by alex from granada

Posted Apr 29, 2014 on Hotels
Me ha parecido un magnifico hotel calidad y precio en un entorno maravilloso y te da una gran tranquilidad y un gran confort de habitaciones, lo recomiendo
4 out of 5
by Andre from Rio de Janeiro

good and affordable

Posted Jan 16, 2014 on Hotels
The hotel is a very well kept property on the way to Sierra Nevada from Granada. Convenient and affordable. The owner gave us a lot of useful information. The service in general is not good though: the house keeping did not notice that we were runing out of toilet paper, when asking for more bread at breakfast instead of refilling the basket on the buffet they brought us one single bread, you never knew what to expect for breakfast as the choices changed daily, etc, etc...: small details that prevent them from being an excelent choice!