Ratings based on 18 Verified Reviews

3.7 out of 5
67% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.1 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Great Hotel

Posted Apr 29, 2013
Location: Close to city centre ,train station and restaurants
I was at this hotel last week ,check in was vey great and quick ..staff was very welcomed and you will feel like you are at your home ..room and bathroom very tidy and clean , i like this hotel and i this it will be my first choice when i visit Italy again ..again i must say thank you for hotel staff they are all great in hospitality
4 out of 5
by Veronica

Consigliatissimo

Posted Dec 10, 2017 on Hotels
Camera molto carina e pulita, personale gentile,vicinissimo al centro, colazione abbondante e varia
4 out of 5
by Wlodzimierz

Dobra cena zapobyt we wspaniałym miejscu

Posted Jul 1, 2017 on Hotels
Czysto, skromnie, fajny basen, dobre śniadania, a zwłaszcza kawa
3 out of 5
by A verified traveler

Nice location, needs renovation

Posted Sep 28, 2016 on Hotels
Seems like this hotel needs a renovation, but still a very good location. A/C only working during the day?!?
4 out of 5
by Linda from Gothenburg

Good location and price, helpful and nice staff

Posted Aug 18, 2016 on Hotels
The hotel had good quality but was old. It was clean but our room was very small for three girls. Cleaning was excellent. The breakfast was much better than expected - not only sweet things but eggs, bacon, sausage, yoghurt and of course cakes and biscuits.
3 out of 5
by Gerd from Klagenfurt

Nicht empfehlenswert

Posted Sep 30, 2015 on Hotels
Wir waren maßlos enttäuscht! Bei der Ankunft haben wir bereits alles bezahlt. Und mussten für das parken extra bezahlen. Die Zimmer eine Katastrophe und entsprechen keinem Standard mehr! Der Lärm der Reisegruppe machte einen erholsamen Schlaf unmöglich! Als wir eine Nacht früher abreisten bekamen wir nicht mal das zuviel bezahlte parken retour und der Manager drehte sich um und ging zum rauchen! Absolut nicht empfehlenswert
4 out of 5
by Tommy from Malmö

Trevlig miljö

Posted Sep 11, 2015 on Hotels
Ett lugnt och trevligt litet hotell Jättemysig trädgård och poolområde. Vänlig och serviceinriktad personal. Vi återkommer gärna
4 out of 5
by Alessio

This traveler left a rating score only Posted Aug 21, 2014 on Hotels
5 out of 5
by Torben Olsen from Kirke Hyllinge

Dejlig oplevelse

Posted Aug 10, 2014 on Hotels
Vi oplevede et personale, som var meget servicemindede. Hotellet fremstod meget hyggeligt og havde en dejlig have med pool. Såvel planter som pool blev holdt meget flot, så det hele tiden fremstod pænt. Adskillige dage spiste vi hotellets aftenmenu, hvilket vi var meget tilfredse med. Det eneste minus var, at WIFI ikke fungerede på den etage, hvor vi boede. En misforståelse gjorde formentlig, at personalet først blev opmærksom på det ved vores afrejse. Der var i øvrigt kun 3 værelser på vores etage, og vi var formentlig de eneste, som ønskede at bruge WIFI.
5 out of 5
by Gustav Johansen from Norge

Bra beliggenhet, god service, behagelig atmosfære.

Posted Jul 28, 2014 on Hotels
Vi er et par i førtiårene som tilbrakte en uke på Hotel Reale i midten av juli. Hotellet ligger sentralt, bare ca 10 minutters gange fra togstasjonen, og like i nærheten av hovedgata med butikker og restauranter. Vi hadde egentlig tenkt å leie bil, men fant ut at vi like godt kunne ta toget. Montecatini Terme ligger jo midt mellom Firenze og Lucca. Vi tok også toget til badebyen Viareggio. Betjeningen på hotellet var hjelpsomme med informasjon om transportmuligheter. Dessuten ligger det et reisebyrå rett over gata. Frokosten var god, med et rikt utvalg av mat og drikke. Det eneste vi savnet var grovt brød. Frokostserveringen varte fra klokka 08.00 til 10.00. Siste dagen måtte vi reise klokka 06.45 for å rekke et tidlig fly. Da lagde de frokost til oss klokka 06.30. Både rommet og fellesområdene var rene og velstelte. Foran hotellet er det en hage hvor man kan sette seg ned og slappe av i skyggen fra store trær. At hotellet hadde basseng var en av grunnene til at vi valgte det. På bildene så det ut som bassenget var lite, men det viste seg at det ikke var noe problem. Vi fant alltid ledige solsenger, og det var aldri overfylt i eller ved bassenget. Ved bassenget lå det rene badehåndklær som kunne brukes av hotellets gjester. Det var rent, ryddig og velstelt utendørs også. Bassengområdet lå litt skjermet fra resten av hotellets hage. Hotellets betjening var svært imøtekommende, vennlige og hjelpsomme.