Ratings based on 12 Verified Reviews

3.8 out of 5
88% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.6 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jan 27, 2017
Flott hotell med sentralt plassering. Renslig og pent
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 14, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

God service, noe slitent i eldste fløy

Posted Oct 28, 2016 on Hotels
Veldig bra hotell som har vært og er under renovering. Bodde i den eldste fløya og der er det noe slitent. Maten i restauranten holder super-klasse.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 27, 2016 on Hotels
Ikke særlig hyggelig å bli plassert på handicap-rom (-bad). Det var vanskelig å få tilstrekkelig temperatur på badet på tross av at jeg satte opp temperatur på varmekabler. Rom i gammel del av hotellet, vinduet 30 cm fra betongvegg på utsiden. Får en følelse av å bli nedprioritert ved bestilling gjennom hotels.com.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 24, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 17, 2016
Pros: Frokosten
Cons: Beliggenhet og romkomfort
OK renhold og frokost, ingen temperaturregulering, ukomfortabelt rom, trist beliggenhet
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Nov 30, 2015
Veldig fin grei plass, det eneste problemet var at både vår og våre venners innbooking via Expedia var ukjent for hotellet, de hadde imidlertid ledige rom så det gikk bra.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fint sentralt hotell

Posted Sep 19, 2015
Pros: Koselig restaurant, god frokost.
Cons: Hotellet er brta
Location: Fin liten by
Vurderingen etter bare en natt er OK- Ingen spesielle opplevelser.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Holmestrand

Standsmessig hotell ved Sjøgata/sentrum

Posted Jul 28, 2015
Vi bodde i den nye delen sv hotellet. Super romstandard, gode restauranter og koselig hotellhage ned mot vannet.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Fauske

Svært hyggelig atmosfære

Posted Jul 23, 2014
Svært bra restaurant i historiske omgivelser. Å avslutte dagen i den flotte hagen er perfekt før man går til ro!