Ratings based on 8 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
100% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.0 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Slitt hotell, men ok.

Posted Sep 6, 2015
Pros: Kveldsmat inkl i rom pris. Slipper å gå ut å spise
Cons: Oppussing
Location: Nær trafikkert vei , be om rom på baksiden.
Rom med enkel standard trenger oppussing.. hele hotellet
3 out of 5
by JB from Larvik

OK bed and breakfast

Posted Sep 11, 2013
Pros: Koselig og rimeig
Cons: Sengene og størrelsen på badet
Location: OK
Myke senger, Støy fra hovedgate. positivt med kveldsmat
4 out of 5
by A verified traveler

OK hotell hvis du er god i beina

Posted Jul 1, 2013
Virker litt slitt. Savnet hårføner på badet og heis i bygningen. Hyggelig betjening og helt OK frokost, men savnet bløtkokte egg. Pris OK. Litt trafikkstøy i rom mot veien.
3 out of 5
by A verified traveler

Helt ok

Posted Aug 7, 2012
Ble godt mottatt når jeg kom, men fikk ikke rommet som jeg hadde bestilt. Rommet var litt slitt, som resten av hotellet. Men til den prisen vi betalte så kan jeg ikke klage. Det eneste jeg kunne tenkt meg var ferskt brød om morgenen. Ellers så var sengene grei og er stort sett fornød med oppholdet
4 out of 5
by A verified traveler

Hotellvurdering

Posted Jul 12, 2012
Pros: Hygggelig betjening, god frokost
Cons: støy fra gjennomgangstrafikken
Nesten umulig å få sove på rom som vender ut mot E6, mye støy fra trafikk og togavganger i løpet av natten. Kommer gjerne tilbake, men da må jeg få et rom som vender mot bakgården.
3 out of 5
by Svein from Moss

Billig budsjett hotell, men lav standard.

Posted Jun 24, 2012
Pros: Mat og pris
Cons: Nedslitt
Location: Sørg for å bo mot bakgården. E6 har trafikk hele døgnet.
Billig og tildels bra. Tror jeg fikk et av de minste rommene mot bakgården. Madrassen var utslitt og ryggen kjente det på morgenen. Ikke særlig pent bad. Trenger en skikkelig oppussing. Rom 213 er kanskje mer slitt enn de andre, men ....... God kveldbuffe i prisen trekker voldsomt opp og frokosten var meget bra. Billig hotell, så det er positivt for budsjettet. Bodde der for mange år siden og forandringen er slitasje.
3 out of 5
by Bjørn O from Fredrikstad

hotellnatt Mosjøen

Posted May 11, 2012
Pros: Maten og de ansatte.
Cons: Støy utenfra
Location: 3 etage mot havna
oppholdet var bare en natt,var endel plaget av støy utenfra.
4 out of 5
by A verified traveler

Nice hotel, wonderful staff, good business hotel

Posted Mar 11, 2012
This is a very quaint bed & breakfast hotel. Quite convenient for conducting business with my local customer but may not be good for a family vacation.