Ratings based on 25 Verified Reviews

3.8 out of 5
100% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
2.9 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Scott

Posted Mar 29, 2017 on Hotels
Fantastic location! The weather was perfect for our stay and the ski facilities were great for beginner skiers.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 17, 2017 on Hotels
5 out of 5
by Adam

The best of all the Lapland Hotels.

Posted Feb 28, 2017 on Hotels
Probably the nicest hotel in Finland, you literally feel like your at home the moment you walk in. From the authentic cosy interior and styling in the restaurant to the nicest staff you will ever meet. Everyone that works here makes sure you are well cared for, all the staff are extremely knowledgeable about the food, drinks and surrounding area. The location within the fells is astoundingly beautiful. You will honestly not want to leave
4 out of 5
by A verified traveler

Excellent remote location

Posted Jul 22, 2015 on Hotels
Beautiful location, friendly staff, clean rooms, and reindeer on the parking lot.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted May 1, 2017 on Hotels
Hirsipuoli on kuin ylihintainen matkustajakoti, ahdas ja nuhjuinen, lienevätkö uuden (?) puolen huoneet parempia? Aamiainen hyvä, runsas ja monipuolinen, jopa paikallisvaikutteinen.
5 out of 5
by Hannu

This traveler left a rating score only Posted Apr 24, 2017 on Hotels
5 out of 5
by Reijo

This traveler left a rating score only Posted Mar 30, 2017 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 26, 2016 on Hotels
Mukavan retro ja hirstorian havinaa väreilevä hotelli. Tilat siistit ja hyvinkin alkuperäisestä vastaassa kunnossa. Tosin 50-60 luvun luksus ei ehkä kaikilta osin vastaa enään tämän päivän odotuksia. Pientä laitettavaa olisi vähän sillä sun tällä. Eritoten 70 luvulla "peruskoulutyyliin" rempatut sauna, WC- ja suihkutilat, vaikkakin siistit ja ehjät sietäisi jo päivittää. Toisen kerroksen kirjasto oli fiilikseltään hieno. Yleisten tilojen vanhemmat kalusteet olivat tyylikkäitä, jotkin uudemmat rimpulat taas eivät. Huoneet oli siistejä, ravintolan tunnelma mukava ja tarjottu ruoka tuhtia mutta loistavaa. Ruoassa käytettiin toimittamia raaka-aineita ja henkilökunta osasi aiheesta myös jutustella. Huoneen hintaan kuulunut aamiaine oli runsas ja tarjolla ollut kylmäsavu hauki oli herkullista. Reissumme ajoittui ruska-aikaan keskelle viikkoa. Vietimme iltaa hotellin baarissa edellisten päivien vaelluskokemuksia kertaillen. Hotellivieraat olivat enimmäkseen eläkeläisiä mikä näkyi ravintolan verkkaisessa meinigissä. Musiikaista vastasi tanssimusikkia suoltanut taitava live duo. Hiljaisen baarin henkilökunta hairahteli välillä omille teilleen ja ajoittain päätyi myös notkumaan respan tiskille joka ei nostanut ravintiolan uneliasta tunnelmaa. Kaiken kaikkiaan pienestä kompuroinnista huolimatta postiivinen kokemus. Suosittelen.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 3, 2016 on Hotels
5 out of 5
by PEKKA from VANTAA

Lapin Ykkönen

Posted Apr 24, 2016 on Hotels
Erinomainen palvelu respassa ja ravintolassa ja Lapin Pöllöjen ohjelmien puolesta!!!