Ratings based on 18 Verified Reviews

3.0 out of 5
57% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.3 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by A verified traveler from Derby England

Posted Sep 12, 2016 on Hotels
stopped off on way back from holiday in Italy,very convenient
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 3, 2016
Pros: Very good restaurant on site.
Cons: Parking should be for hotel only. More parking needed for the popular restaurant and hotel rating would be higher.
Location: A bit of a drive but cities Dinant, Chimay and Rochefort were interesting.
Breakfast at 10e seemed too much but eggs and fruit salad good.
4 out of 5
by Robin

This traveler left a rating score only Posted Jun 11, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

service

Posted May 25, 2011 on Hotels
The hotel was nice and clean and had everything we wanted. But the quality of the service left us feeling they did not know what they were doing, they were easily confused when asking for drinks or when dining. And we were asked to come back later to check out as the staff that were there didnt know how to do it. They seemed to be trainees!
3 out of 5
by A verified traveler

Het hotel lag ver buiten Namen en was moeilijk te

Posted Dec 12, 2016
vinden. We hebben een uur moeten zoeken, topen het hotel gebeld en die kon ons niet eens de weg wijzen. Bovendien moesten we toeristenbelasting betalen terwijl op de website stond dat belasting inbegrepen was.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Alsace

Hôtel accueillant

Posted Nov 28, 2016
De passage pour 1 nuit hôtel accueillant juste la moquette pas très propre literie confortable le seul bémol pas de place sur le parking car il y a le restaurant devrez réserver le parking pour les clients de l'hôtel petit déjeuner copieux
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Oct 23, 2016
Excellent petit déjeuner et chambre propre et très correcte.
1 out of 5
by A verified traveler

stinkende muffe kamer met vliegen

Posted Aug 23, 2016
Pros: helemaal niets
Cons: dit hotel van elke lijst halen
Location: locatie is slecht met spoorlijn en de hele straat met dames in neon licht achter de ramen .
de kamers zijn heel erg klein , vies en muf , personeel spreekt slecht Nederlands . het hotel ligt naast een hoerenbuurt en naast een spoorlijn . het hotel is zeer slecht onderhouden en zeer gehorig . als je niet beter zou weten zou je denken dat het een voormalig bordeel was . we hadden voor 2 nachten geboekt en betaald en zijn na 1 korte nacht om 6 uur s'morgens met gierende banden vertrokken . wat vies en ranzig daar .
2 out of 5
by A verified traveler from tilburg.

Het personeel was aardig dat maakte veel goed.

Posted Aug 17, 2016
Het hotel ligt aan een drukke weg. Geen airco op de kamer dus ramen open maar door de drukke weg veel lawaai omdat als je de ramen dicht houd het veel te warm is. Dachten dat we aan het water zouden zitten, nou bij dat water kun je niet komen. De foto afgebeeld op de site van expedia klopt niet helemaal. Je kijkt dus naar de drukke weg ipv een ligging aan het water. Het eten is er goed het ontbijt is ruim voldoende. Voor ons doordat het aan di drukke weg ligt en je met het raam open moest slapen ( augustus 24 gr. ) een onrustige nacht gehad.
4 out of 5
by koen from Antwerpen

Posted Aug 13, 2016 on Hotels
heel vriendelijke mensen, lekker restaurantje aan het hotel.