Ratings based on 9 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
67% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Alsace

Hôtel accueillant

Posted Nov 28, 2016
De passage pour 1 nuit hôtel accueillant juste la moquette pas très propre literie confortable le seul bémol pas de place sur le parking car il y a le restaurant devrez réserver le parking pour les clients de l'hôtel petit déjeuner copieux
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 23, 2016
Excellent petit déjeuner et chambre propre et très correcte.
1 out of 5
by A verified traveler

stinkende muffe kamer met vliegen

Posted Aug 23, 2016
Pros: helemaal niets
Cons: dit hotel van elke lijst halen
Location: locatie is slecht met spoorlijn en de hele straat met dames in neon licht achter de ramen .
de kamers zijn heel erg klein , vies en muf , personeel spreekt slecht Nederlands . het hotel ligt naast een hoerenbuurt en naast een spoorlijn . het hotel is zeer slecht onderhouden en zeer gehorig . als je niet beter zou weten zou je denken dat het een voormalig bordeel was . we hadden voor 2 nachten geboekt en betaald en zijn na 1 korte nacht om 6 uur s'morgens met gierende banden vertrokken . wat vies en ranzig daar .
2 out of 5
by A verified traveler from tilburg.

Het personeel was aardig dat maakte veel goed.

Posted Aug 17, 2016
Het hotel ligt aan een drukke weg. Geen airco op de kamer dus ramen open maar door de drukke weg veel lawaai omdat als je de ramen dicht houd het veel te warm is. Dachten dat we aan het water zouden zitten, nou bij dat water kun je niet komen. De foto afgebeeld op de site van expedia klopt niet helemaal. Je kijkt dus naar de drukke weg ipv een ligging aan het water. Het eten is er goed het ontbijt is ruim voldoende. Voor ons doordat het aan di drukke weg ligt en je met het raam open moest slapen ( augustus 24 gr. ) een onrustige nacht gehad.
4 out of 5
by koen from Antwerpen

Posted Aug 13, 2016 on Hotels
heel vriendelijke mensen, lekker restaurantje aan het hotel.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 2, 2016
Ich habe den Jacoksweg entlang der Maas gemacht und da lag das Hotel auf dem Weg. Das Zimmer war sehr schön, modern, groß und sauber. Leider war es unglaublich laut, da das Hotel direkt an einer Hauptstrasse liegt. Selbst bei geschlossenem Fenster war es sehr laut im Zimmer, daher konnte man leider nicht die gewünschte Erholung in der Nacht finden. Das Abendessen im Restaurant war sehr lecker und die Bedienung sehr freundlich. Das Frühstück war vielseitig und lecker, schade nur, dass niemand vom Personal da war. Man konnte sich selbst bedienen, es wurden aber auch keine Tische abgedeckt, von Gästen, die bereits fertig waren. Ein freundliches Guten Morgen von einem Mitarbeiter hätte ich begrüßt. Der Aufenthalt insgesamt war aber schön.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 9, 2016 on Hotels
Très bon accueil. Nous cherchions des adresses et avons été très bien renseignés. L'hôtel ne savait pas que nous avions déjà payé la réservation par internet. Nous avons failli régler deux fois !
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 3, 2016
Pros: Very good restaurant on site.
Cons: Parking should be for hotel only. More parking needed for the popular restaurant and hotel rating would be higher.
Location: A bit of a drive but cities Dinant, Chimay and Rochefort were interesting.
Breakfast at 10e seemed too much but eggs and fruit salad good.
4 out of 5
by Robin

This traveler left a rating score only Posted Jun 11, 2016 on Hotels