Ratings based on 79 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
95% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.2 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

me gustó mucho

Posted Oct 24, 2016
Pros: la limpieza y el personal y las habitacions estaban super bien
Cons: la ubicación de el hotel.está en un barrio poco racomandable
4 out of 5
by A verified traveler

Nice hotel with very helpful staff

Posted Sep 12, 2016
The hotel was very nice and clean, and staff were very helpful. It is also close to the train station. However, for people who are willing to visit Napoli, The hotel's location is far from the city center where it is hard to park. It's just something to pay attention to... Otherwise, the hotel is amazing as a whole!
4 out of 5
by A verified traveler from Kaatsheuvel

Prima hotel, centraal gelegen in Napels.

Posted Sep 1, 2016
Location: Puur Italië, wel toerisme, maar de stad is niet om de toerisme gaan draaien.
Algemeen: Wij hebben met 2 personen, leeftijd 20-25 jaar, hier 7 nachten verbleven, augustus 2016. Als student hebben wij gebruik gemaakt van de Campania Card deze kun je kopen op het centrale station van Napels bij het Tourist Center, hiermee kun je zeer voordelig 3 dagen lang onbeperkt reizen met de metro, trein en bus (Sita), daarnaast heb je met deze kaart toegang tot alle populaire bezienswaardigheden als de vele kastelen, musea en Pompei, waarbij je de reguliere rij kunt overslaan. Ook als niet student kun je gebruik maken van deze kaart, deze is ietsje duurder maar nog steeds een koopje. Wij hadden een reisplan gemaakt, 1 kleur = 1 dag (zie bijlage). Met het hotel als "thuisbasis" genomen hebben wij in deze week zeer veel en diverse bezienswaardigheden kunnen zien. Voor iemand die veel wilt zien maar ook af en toe een dagje strand op het programma heeft, is dit een perfect hotel! Let op: bij de meeste restaurants in de stad betaal je verplicht "coperto": gebruik van de plaatsen, servies ed. Niet te missen: - Pompei. - Positano. - Vesuvius. - Castel Sant'Elmo, prachtig uitzicht over Napels. Hotel: Pluspunt: + Schone kamer + Ontbijt + Geen "coperto" bij het hotelrestaurant. + Centrale ligging, slechts 10 minuten lopen naar het Centraal Station (metro, trein, bus). + Gratis shuttlebus 's avonds naar de haven waar je lekker kunt eten (behalve op zondag). Verbeterpunt: - Enigszins verstopte afvoer van de douche, dit was aan het einde van de week ook nog niet opgelost.
5 out of 5
by Kelly from Brasil

Maravilhoso

Posted Aug 26, 2016 on Hotels
O hotel é muito bom, quarto e cama super confortáveis. Ótimo café da manhã, com muitas opções. A estrutura do hotel é fantástica e a equipe é maravilhosa, sempre disposta a ajudar. Toda a equipe nos ajudou muito, mas principalmente o Mario, que imprimiu mapas, ingressos e ligou até para restaurantes. O único ponto de atenção é a loalização. É um pouco mais afastado do centro, mas perto do metrô.
4 out of 5
by A verified traveler from Turku

Rauhallinen hotelli pois keskustan hälinästä

Posted Aug 22, 2016 on Ebookers
Pros: Piha oli kuin paratiisi keskellä asfalttiviidakkoa. Siisteydestä ei tingitty.
Cons: Huoneissa voisi olla infoa tarjolla olevista palveluista.
Location: Lähellä metroasema , josta pääsee kätevästi liikkumaan. Lähellä myös ns. tupakkakauppa josta voi ostaa mm. metrolippuja
Henkilökunta osaavaista , englannilla pärjäsi hyvin.
5 out of 5
by A verified traveler

Excelente lugar

Posted Aug 20, 2016 on Hotels
mUY BIEN
4 out of 5
by A verified traveler from Erlangen

Hübsches Hotel in etwas verwahrloster Umgebung

Posted Aug 12, 2016
Das Hotel selbst ist wirklich ansprechend und zu empfehlen. Das Frühstück ist für den Preis wunderbar und reichhaltig und die Zimmer sind sauber. A/C funktionierte einwandfrei. Man kommt relativ schnell in die Innenstadt mit der Metro-Linie. Unser einziges Manko ist die Umgebung des Hotels: Geprägt von herumliegendem Müll, dubiosen Geschäften und teilweise auch dubiosen Gestalten in den Abendstunden. Wir haben aber festgestellt, dass Neapel generell ein ausgeprägtes Müllproblem hat.
4 out of 5
by A verified traveler from Brisbane, Australia

Nice hotel in run down area

Posted Jul 19, 2016 on Ebookers
Pros: Staff were good, clean an pleasant
Location: Location a short walk from rail and metro, but in a run down area, so we did not walk to hotel in evening
Staff and hotel very good, with 500 meter walk to metro and train lines. Evening shuttle runs to and from Centre of Naples from 7.30pm each evening except Sunday, so the location worked for us as we booked last minute and didn't research locations
4 out of 5
by Ali from Erbil

Welcoming and cooperative staff

Posted Jul 18, 2016 on Hotels
It was good
5 out of 5
by Kimberly

This traveler left a rating score only Posted Jun 23, 2016 on Hotels