Ratings based on 30 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
60% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.3 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Heidi from Horten

Fin ferie, flott basseng område.

Posted Aug 13, 2016 on Hotels
Vi hadde et fint opphold,på tross av liten plass i firemannsrom. Grei men litt lite spennende frokost. Vaske personal og bartender, veldig hyggelig og imøtekomme.
2 out of 5
by A verified traveler

Velg et annet hotell

Posted Jul 29, 2016 on Hotels
Noe mer tafatt personale skal du lete lenge etter. Dårlig rengjøring. Var minst mulig på hotellet! Men strender og by i nærheten så greit å spaserer rundt.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 24, 2016 on Hotels
The wifi did not work in the room or by the pool and when you turn on the shower there is a smell of drain.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 18, 2016
Dårleg lukt på rommet. Manglende renhald av bassengområde. Mangel på parasoller - dei var der, men var ødelagt.
3 out of 5
by Fredrik from Norrköping

Trevligt hotell i utkanten av Naxos stad

Posted Jul 11, 2016 on Hotels
Trevligt hotell med lagom avstånd till strand/stad. Vi hade en bra vistelse i 9 dagar. Enkel men helt ok frukost. Varm och skön pool. Trevlig personal. Enda minuset att vi inte fick checka in förrän kl.14 trots att hotellet ej var fullt. Tycks vara deras policy. En del rum har trista uteplatser mot gata/innergård. Vi fick byta vårt först anvisade rum till ett med balkong mot landskapet.
3 out of 5
by Mats from karlstad

Posted Jul 4, 2016 on Hotels
Hotellet något slitet men helt OK att bo på, stor pool med simmöjligheter. Enkel standard på rummen men uteplatsen var bra.Ligger precis bredvid en välsorterad supermarket. Lagom promenadavstånd (ca 10 min) till en fin sandstrand o 10 min till centrum med många bra restauranger och barer.
5 out of 5
by Sara

This traveler left a rating score only Posted Sep 8, 2015 on Hotels
2 out of 5
by K. A. from Αθήνα

Πολλά τα λεφτά για τετοιο ξενοδοχείο και παροχές

Posted Aug 24, 2015 on Hotels
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε αρκετά καλή τοποθεσία ετσι ώστε να είναι κοντά και στη χώρα αλλά και στις κεντρικές παραλίες του νησιού.Τα δωμάτια ήταν καθαρά αλλά η γενική τους εικόνα πολύ κακή σε σχέση με τα λεφτά που πληρώνεις.Ένα air-condition το οποίο έκανε υπερβολικό θόρυβο (χωρίς υπερβολές τουρμπίνα αεροπλάνου), το μπάνιο παλιό και καθόλου αντάξιο της τιμής του δωματίου. Τα δωμάτια τα καθάριζάν καθημερινά και άλλαζαν πετσέτες αλλά αν είναι δυνατόν κάθε πρωί στις 10:00 χτυπούσαν την πόρτα για να μπουν να καθαρίσουν.Δεν τους είπε κανένας οτι εκεί πήγαμε για να ξεκουραστούμε???Είναι απαράδεκτο αυτό το πράγμα σε ξενοδοχείο που θέλει να λέγετε και τριών αστέρων!!!Ούτε καταδιάνεια!!!Τελικά η συνολική εικόνα του ξενοδωχείου δεν είναι αντάξια της τιμής του.Θα πρέπει να σκεφτούν είτε να χαμηλώσουν κατα πολύ τις τιμές τους είτε να κάνουν ανακαίνιση στα δωμάτια.Για το προσωπικό δε θέλω να αναφερθώ πολύ αλλά ένα χαμόγελο δε βλάπτει...και εμείς στη δουλειά μας δεν έχουμε πάντα κέφια αλλά μια καλημέρα θα την πούμε και ένα ψευτοχαμόγελο θα το δώσουμε στον πελάτη μας.
3 out of 5
by A verified traveler

Ok if you are in a pinch

Posted Aug 18, 2015 on Hotels
We stayed at Naxos holidays at the peak of the season. The pool and the hotel are super nice and located in a fairly good area (10 minute walk to the center) but the beds are aweful. I though perhaps I just had a bad bed but tried my sons and daughters and were just as bad. If they upgrade the mattresses and add just a little bit of style to the rooms it would be a much better place.
4 out of 5
by A verified traveler

Καλό ξενοδοχείο για οικογένεια

Posted Aug 17, 2015 on Hotels
Καλό Ξενοδχείο. Πολύ ευγενικό και φιλικό το προσωπικό. Το πρωινό θέλει βελτίωση.