Ratings based on 32 Verified Reviews

3.5 out of 5
100% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
2 out of 5
by Fitsum from London

Basic

Posted Jul 25, 2016 on Hotels
Left it late. This was a last minute choice. It is very basic, and provided us with beds to sleep in. The hosts were very friendly though.
5 out of 5
by Les from Edmonton

A Haven on Naxos

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
I stayed six nights. The hotel is a 20 minute walk (with two backpacks) to the port through narrow streets up hill from the port. The breakfast was one hard boiled egg, orange juice, for slices of French bread, two slices of pound cake, and one cup of super coffee. If you want more find a cafe nearby. The service was wonderful and I will definitely return on my next visit to this exception island.
3 out of 5
by G from Boston

i like naxos

Posted Sep 7, 2014 on Hotels
The room is only a five minute walk from the town it was an enjoyable walk. I like the shops and the restaurants. Easy to find if you are not good with directions. They offer free pick up and drop off at the port. It is a family run business. Breakfast is only coffe and juice unless you pay five euros for a meal for breakfast. I suggest. Getting breakfast in town is cheaper.
2 out of 5
by Randy and Beth from Hawaii

We already stayed here !!!!

Posted Apr 5, 2014 on Hotels
We have not received Rewards points for our 3 night stay.
3 out of 5
by Stefano from Roma

Posted Aug 29, 2016 on Hotels
Sinceramente ho visto situazioni migliori, la camera non era molto ampia il bagno piccolo.. il balcone con un tavolo esterno molto piccolo (per chiudere le imposte bisognava spostare tavolo e sedie. la colazione non era libera ma la decideva l hotel (anche se era una colazione normale).. nell insieme si puo trovare di meglio :) la posizione e ottimale a dieci minuti dal centro le pulizie le fanno tutti i giorni la cucina molto piccola il bagno estremamente piccolo per il prezzo .. si potrebbe avere di meglio
2 out of 5
by PANAGIOTIS from Αθήνα

Επιεικώς μέτριο!!!

Posted Aug 20, 2016 on Hotels
Επιεικώς μέτριο ξενοδοχείο. Είμασταν τρία άτομα και μας έδωσαν δίκλινο δωμάτιο με ένα έξτρα κρεβάτι, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πού να ακουμπήσουμε τα πράγματα μας, και στο 'μπαλκόνι' δεν χωρούσες καν να βγεις. Το δωρεάν πρωινό που είχαμε ήταν 3 φέτες ψωμί με βούτυρο, μαρμελάδα και μέλι, 1 φέτα κέικ, 1 αυγό και καφές (την πορτοκαλάδα μηχανής δεν την αναφέρω καν γιατί δεν την αγγίξαμε). Την δεύτερη μέρα η κυρία που καθαρίζει απλά μας δίπλωσε τις πετσέτες. Όχι και το πιο φιλόξενο προσωπικό (κυρίως αυτά που ακούγαμε για άλλους όταν δεν ήταν μπροστά), ξυπνούσαν τον κόσμο στις 10.30 για να καθαρίσουν! Θετική η τοποθεσία, μέσα στην πόλη και σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από οπουδήποτε. Το φθηνότερο που βρήκαμε, αλλά δεν αξίζει τα χρήματά του.
3 out of 5
by Ourania from Αθηνα

Επιλογή για μη απαιτητικούς

Posted Aug 18, 2016 on Hotels
Θετικά : - Καθαρό δωμάτιο - αλλαγή πετσετων κ σεντονιων μετα απο δυο μερες - παροχή πρωινού στην τιμη ( αλλα δωμάτια που ειδαμε κόστιζαν περισσότερο και δεν παρείχαν πρωινο) Αρνητικά : - εξεταστικά μικρό δωμάτιο. (Ευτυχώς που ειχαμε μια βαλίτσα γιατι αλλιώς δεν θα μπορούσαμε ουτε καν να κινηθούμε μεσα στο χωρο . Το δωμάτιο ηταν αυτο που λεμε "για έναν υπνο μονο"). Το ιδιο ηταν και το μπαλκόνι. - Το check out ηταν στις 11.00 το πρωι αν και το hotels.com λεει 12.00.
2 out of 5
by Jean-Marc

This traveler left a rating score only Posted Aug 16, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Konstantinos from Αθήνα

Posted Aug 15, 2016 on Hotels
Καθαρό δωμάτιο,καλό πρωινό,αλλά δεν άξιζε τα 80euro
1 out of 5
by Dimitrios

Posted Jul 29, 2016 on Hotels
Είχαμε κάνει κράτηση στο Κατερίνα Ρόζα αλλά μας μεταφέρανε σε άλλο ξενοδοχείο χειρότερο χωρίς προειδοποίηση. Όταν τους εκφράσαμε το παράπονο μας μας απάντησαν με αγένεια, ειρωνία και επιθετικότητα. Φυσικά δεν άλλαξε τίποτα παρά τα παράπονά μας. Το πρωινό ήταν ιδιαίτερα απλό. Το μόνο θετικό ήταν η απόσταση του ξενοδοχείου από το κέντρο. Γενικότερα θα σας σύστηνα να μην το επιλέξετε για τις διακοπές σας.