Ratings based on 84 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
69% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.4 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Amersfoort

Prima hotel aan het meer

Posted Aug 24, 2016
Pros: de ligging is uitstekend
Cons: Men wil als borg voor de parkeerkaart je paspoort inhouden. Graag vermelden dat je ook 70 euro contact als borg mag geven.
Location: Het hotel ligt aan het meer van Neuchatel, naast de haven en dichtbij de binnenstad.
Een prima hotel aan het meer en dichtbij de binnenstad. Keurige moderne kamer en badkamer. Wifi is gratis en geeft sterk signaal. Het parkeren is gratis. Je krijgt een parkeerkaart om achter de voorruit te leggen, maar je moet zelf een parkeerplek in de naaste omgeving proberen te vinden en dat valt overdag niet mee. In de avond waren er wel voldoende parkeerplekken. Het ontbijtbuffet is goed, maar erg duur. 18 CHF p.p. is een bovengemiddelde prijs. Men wil als borg voor de parkeerkaart je paspoort inhouden. Ik had daar bezwaar tegen, want ik geef mijn paspoort niet zomaar af. Een borg per creditcard kon ook niet. Uiteindelijk heb ik 70 euro contant als borg gegeven.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2016 on Hotels
1 out of 5
by A verified traveler

Hotel mit schlechtem Service

Posted Jul 29, 2016 on Ebookers
Pros: Nichts
Cons: Alles
Hotel bei Ebookers mit Gratis-Parkplatz gebucht. Bei unserer Ankunft (ca. 17:00 Uhr) waren alle Hotelparkplätze belegt. Wir mussten ca 1 km entfernt auf unbewachten Parkplatz gegen Gebühr (die vom Hotel nicht zurückerstattet wurde) parkieren! Zimmer klein und stickig, sehr laut am Abend. Nicht zu empfehlen.
4 out of 5
by A verified traveler

Nice Hotel shame about the Neighbours

Posted Jul 19, 2016 on Hotels
The stay was good apart from noisy music comming from bars next to Hotel till gone 11 at night.
4 out of 5
by A verified traveler

Sehr zentral und direkt am See gelegen

Posted Jul 18, 2016 on Hotels
+ Das Zimmer war sauber und gross genug. Wenn man selber das Nachtleben nicht geniesst, ist es sehr laut vor dem Hotel, wegen diversen Partys. Uns persönlich hat das aber nicht gestört. Für das Parkieren bekommt man vom Hotel eine Gratis-Parkkarte. Das Hotel befindet sich an zentaler Lage und direkt am See. Fantastische Aussicht auf Eiger, Mönch und Jungfrau. - Die Koten für Frühstück finde ich etwas hoch. Das Bett finde ich eher schmal für 2 Personen, ca. 1m 60cm breit. Auch konnten wir nicht mit der Karte bezahlen. Zum Glück hatte meine Kollegin genügend Bargeld dabei.
3 out of 5
by A verified traveler

early jog near the lac

Posted Jul 13, 2016 on Hotels
All good, not great but does the job
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 20, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Fredrik

This traveler left a rating score only Posted Jun 9, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Morten from Cerbére i Sydfrankrig

Overnatning

Posted Jun 5, 2016 on Hotels
Vi var blot på gennemrejse i Schweiz, hvor vi så tog til Sydfrankrig. Vi fik hotellet til 750,00 DKr. Halv pris!!! Normal pris på 1500,00 kr. ville jeg aldrig have overnattet på dette hotel.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 17, 2016 on Hotels