Ratings based on 153 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
78% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.4 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler from D

Fint i området

Posted Sep 15, 2016
Det er litt dårlig på rom. Pga på badet og mangle bade håndehåndklær.
3 out of 5
by Henrik from Knabstrup

Udemærket - men så heller ikke mere end det.

Posted Jun 26, 2016 on Hotels
Et udmærket ophold. Dog var stedet slidt, dog med forbehold for at stedet selvfølgelig har en del år på bagen! Værelset var OK for en enkelt overnatning, men rengøringen kunne være lidt bedre, spindelvæv i hjørnerne! Fim en to retters menu, hvilket bestemt var lækker og pengene værd. Morgenmads buffet ok og til en rimelig pris i forhold til udvalg!
3 out of 5
by Charlotte Bonde from Bagsværd

Posted Jun 7, 2016 on Hotels
Morgenmaden var acceptabel, men ikke mere - De varmede boller var ikke varmet igennem, teen var kold og meget mørk, frugten så ikke på nogen måde lækker ud.Middagen om aftenen var til gengæld helt i orden.
1 out of 5
by A verified traveler

For dårlig til prisen. For dyrt til kvaliteten

Posted Jun 7, 2016 on Hotels
En overnatning. Det var uforholdsmæssig dyrt for et minimalt værelse hvor man dårligt kunne passere fodenden af sengen for at komme til badeværelse og den ene side af sengen.Det var heller ikke betryggende om morgenen at finde emballagen fra en kontaktlinse i et (plast)tandkrus. Vi kom i tvivl om de (uindpakkede) tandkrus ikke var rene. Madrassen var alt for blød. Man blev søsyg blot man selv eller partneren bevægede sig - og så fornemmelsen af at man var ved at falde ud af sengen! Morgenmaden levede ikke op til en pris på 100 kr. pr person! Indretningen i det gamle slot var pinligt smagløs med forlorne møbelkopier suppleret med overpolstrede lædermøbler i opholdsstuerne. Så rodet ud.
3 out of 5
by svein from Stavanger

Bra helg

Posted May 18, 2016 on Hotels
Flott sted, gode senger og god frokost. Kveldens middag var smakløs, og dårlig presentert. Lite meny å velge mellom og derfor fikk vi samme meny neste aften. Da vi bemerket dette fikk vi velge kylling fremfor kalv som hovedrett. Kunne vært ok, men ble også skuffet igjen da maten var lite forseggjort og samme saus som foregående kveld var " helt" over kyllingen. Saus som var laget til kakvestek. Is til dessert var krystallisert pga den nok var gammel. En skuffende matopplevelse på et ellers flott sted med hyggelig betjening.
4 out of 5
by Pernille from Lejre

Posted May 10, 2016 on Hotels
Boede i hovedbygningen og tror, at det var en god beslutning, da værelserne passede til den øvrige indretning i hovedbygningen. Det var medvirkende til at helhedsindtrykket var super godt :-)
5 out of 5
by Jens Petter from Tønsberg

Fornemt, stille og super service.

Posted Apr 17, 2016 on Hotels
Jeg hadde en overnatting ifbm med jobb. Fornemme omgivelser, men hyggelig atmosfære. Ok størrelse på rom, litt lite bad. Stort pluss for en riktig god stol og seng. Svært imøtekommende personale. Morgenmaten var utmerket!
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 17, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Ikke hotel for business

Posted Mar 14, 2016 on Hotels
Der var ingen wifi på værelset selvom det var annonceret, kun internetforbindelse nær receptionen, så desværre ikke muligt at arbejde som planlagt fra Hotellet. Sødt personale, men Hotellet var generelt slidt.
4 out of 5
by A verified traveler

Fin herrgårdsmiljö

Posted Mar 6, 2016 on Hotels
Jättefin herrgård