Ratings based on 26 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
86% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.5 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Schönes Hotel in der Nähe von St. Paul de Vence

Posted Feb 21, 2016 on Hotels
Wir waren für ein verlängertes Wochende in diesem schönen Hotel, welches nur 10 Zimmer hat und über mehrere Häuser verteilt ist. Gute Lage zur Erkundung der Region. St. Paul de Vence liegt in unmittelbarer Nähe. Ebenso Vence, Haut de Cagne und natürlich alle die bekannten Orte, wie Nizza, Antibes, etc. Wir haben es sehr genossen.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 6, 2015 on Hotels
Personnel très sympathique et repas excellent
5 out of 5
by Jan Petter from Sarpsborg

Veldig bra!

Posted Aug 11, 2015 on Hotels
Et veldig bra hotell med god service og utsøkt mat.
5 out of 5
by A verified traveler

Vårt beste hotellopphold noensinne

Posted Jul 21, 2015 on Hotels
Vi innledet denne gangen vårt Provence-opphold med to netter på dette lille og svært sjarmerende hotellet bare en halvtime fra Nice. Vi var to voksne med to små barn og hadde god plass på rommet selv med en ekstraseng og sovesofa utslått. Vi hadde rom med balkong med en fantastisk utsikt mot Saint-Paul og middelhavet. Rommet hadde alt vi kunne ønske oss av bekvemmeligheter og utstyr, og badet var fantastisk flott. Rommet var utstyrt med aircondition og svært behagelig seng. Vi brukte svømmebassenget begge dager og hadde dette for oss selv. Restauranten som ligger øverst på eiendommen har en utrolig utsikt og utmerket service. Maten er normal priset i sin klasse. Veldig flott vinkart. Maten innfridde alle våre forventninger til fransk gourmetmat, og alt serveringspersonale gjorde alt de kunne for at vi skulle trives. Vi fikk servert deilig fransk frokost i rolige omgivelser i restauranten. Personalet var på alle måter svært serviceinnstilte og innfridde alle våre forventninger. Vi kommer garantert tilbake hit.
4 out of 5
by Johan from Täby

Bo här om du har råd/ men ät inte här!

Posted Jul 7, 2015 on Hotels
Toppencervise! Rent o snyggt. Inga promenadvägar . Hutlösa priser i restaurangen i förhållande till vad man fick.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 2, 2015
good food, very nice people. a little costly but you need to pay for quality . why are you forcing me to write more.............................................. I do not understand why the system is forcing me to write more. It's a good restaurant, very nice accommodation with a balcony.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 3, 2014 on Hotels
5 out of 5
by SP from Korea

독채로 되어있는 생폴드방스 최고의 호텔

Posted Aug 17, 2014 on Hotels
생폴드방스가 올려다보이는 호텔입니다. 3일 묵었는데 니스와 생폴드방스에서 가까워서 여행하기도 좋고, 건물이 독채로 떨어져 나와 있어 (아래층에 다른 손님이 있긴 함) 아늑하고 좋습니다. 식당이 더 유명해서 손님들이 많습니다. 수영장에서도 즐거운 시간을 보냈고 그야말로 최고이 호텔립니다.
5 out of 5
by VP

This traveler left a rating score only Posted Aug 14, 2014 on Hotels
4 out of 5
by Celia from Oslo

Gourmet restaurant med rom

Posted Jun 4, 2014
Pros: Personalet var svært imøtekommende.
Cons: Etter vår tidligere erfaring på hoteller med 4-5-stjerner i Frankrike, var frokosten noe spinkel!
Hotellet ligger i en skråning. Fantastisk utsikt mot St Paul-de Vence og glimt av Middelhavet. Vårt rom, Michel Angelo, var stort og komfortabelt med lys innredning.