Ratings based on 189 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
85% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Roland from Sweden

Perfect hotel, clean and friendly with pool !

Posted Aug 29, 2016 on Hotels
Awsome and friendly staff ! We feel welkomm. Good restaurang and loveli pool in the garden Well recomanded
2 out of 5
by A verified traveler

Skuffende

Posted Aug 21, 2016 on Hotels
Hotellet ligger i et område med bare trafikkerte bilveier rundt, og det er ikke så mye å se i området av det vi oppdaget. Vi hadde bestilt et superior rom, men ble overrasket av hvor lite rommet var og hvor gammelt interiøret var. Senga var hard, vegg-til-vegg-teppe, og dusjen som var i badekaret hadde ikke noe forheng slik at det sprutet masse vann på gulvet. Balkongen, som alle andre balkonger på hotellet, vender ut mot en trafikkert vei. Vi hadde bestilt frokost inkludert, men fikk vite ved ankomst at dette bare var en begrenset frokost som vi måtte spise ute. Hvis vi skulle ha en frokost hvor vi kunne spise så mye vi ville så kostet det ekstra. Vi kom heldigvis sent og dro tidlig. Parkering til bilen var bra, men dette er ikke et 4-stjerners hotell etter vårt synspunkt.
3 out of 5
by Christine from colmar

equipe pro... mais hotel à zapper..

Posted Aug 16, 2016 on Hotels
Séjour de 2 nuits... En pleine zone industrielle... Donc le quartier plus que bof. Malgré le très bon accueil et un service pro je suis très déçue par l emplacement. Autre élément qui est plus que limite, nous avions le petit déjeuner inclus mais à notre arrivée l hôtel nous demande 6€ en plus par personne pour accéder au buffet... Ok c est pas beaucoup mais commercialement c est nul.. Du coup nous ne avons pas pris et le pdj propose est franchement pas top... N est pas un 4*.
5 out of 5
by mounir

This traveler left a rating score only Posted Aug 14, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Robin from Stockholm

Posted Aug 7, 2016 on Hotels
Trevligt hotell med underbar frukost
4 out of 5
by Tobias from Schweiz

Super Preis Leistungsverhältnis

Posted Aug 5, 2016 on Hotels
Das Hotel ist Super, ist sehr schön und die Zimmer relativ gross. Leider hatten sie keine Deutschen Sender, dafür hatte es einen Pool. Ich persönlich würde nicht mehr in dieses Hotel, der Grund dafür ist, dass es mir doch ein wenig zu weit weg von allem ist und man braucht zwingend ein Auto. Aber das Hotel war wirklich super..
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 2, 2016 on Hotels
Et roligt hotel med mulighed for total afslapning, området uden for hotellet er uinteressant, mangler den franske charme.
5 out of 5
by Paolo

This traveler left a rating score only Posted Jul 31, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Västerås

Liten oas med goda kommunikationer

Posted Jul 31, 2016
Trevliga rena rum på detta lilla hotell. Fantastiskt trevligt bemötande av all personal. Frukosten är mycket god, men inte överdådig. Poolområdet är väldigt grönt och mysigt, med servering i anslutning. Vi rekommenderar varmt detta hotell och kommer gärna tillbaka!
2 out of 5
by A verified traveler from Västerås

Aldrig mer...

Posted Jul 25, 2016
Pros: Fint poolområde. Bra Ac.
Cons: Informationen om (o) möjligheten att ta sig någonstans utan egen bil.
Location: Hopplöst läge intill hårt trafikerad genomfartsled mot motorvägen. Finns lite shopping i närområdet inget annat. Rek. INGEN att åka dit.
Det strandnära läget visade sig vara 8 km från havet å ca 1 mil till bad. Kommunikationerna till å från stan fanns inte efter kl 19,30.Taxi var enda möjligheten e 19.30. 50€ enkel resa. Pendeltåget gick som det ville. Ibland inte alls. Ingen uthyrning av cykel, scooter eller bil finns i området. Inga kvällsöppna restauranger finns i området, förutom hotellets. Provence å Nice är ett härligt område som vi gärna sett mer av. Nu blev det timtal, varje dag på perronger å hållplatser, för att ta sig till å från Nice.Tåg som var försenade eller inte gick alls, dagligen. Buss å tågbyten i, som det kändes, ändlös rad.