Ratings based on 28 Verified Reviews

3.3 out of 5
68% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
3.8 Service & staff
2.9 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Nice hotel very close to the beach.

Posted Jul 22, 2016
The staff was very friendly and helpful. Immediately after booking they were quick to respond to correcting a booking mistake from my end. The staff was also friendly and helpful from the arrival till departure. For instance, we could use the shower facilities from the fitness area after checkout and a last visit to the beach. We had a family room. It was a spacious room with sufficient place for our 5 member family. The room did not have airconditioning however, and it was therefore very hot on a hot summer day. Opening the windows was met with cheers from the local mosquito population. Insect screens would have been of help. On the second day the staff provided a table top ventilator, which was also appreciated.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 2, 2015
I had a great time staying here for two nights. The hotel staff was helpful and friendly. Our room was clean and comfortable. We dinned in the restaurant three times and the food was delicious! This is a great place to stay if you want to relax near the beach and get away from the city for a bit.
3 out of 5
by A verified traveler

dichtbij zee ++

Posted Nov 21, 2016
Pros: dichtbij zee
Cons: ambiance, update, zeer gedateerd en onverzorgde uitstraling
Goed ontbijt, lekker dichtbij strand. zeer gedateerde uitstraling en ongezellig, kamer is klein en oud
3 out of 5
by A verified traveler

Einige kleine und große Mengel

Posted Nov 4, 2016
Pros: Das Hotel liegt sehr schön direkt am Strand. Das Meeresrauschen ist garantiert. Auch das Schwimmbad macht einen sehr guten Eindruck
Cons: Es ist leider erst möglich ab 8 Uhr zu frühstücken. Für Businessreisen leider viel zu spät. Dies ist auch für mich der entscheidende Punkt, dort nicht mehr hinzufahren. Auch die Rezeption ist nachts nicht besetzt. Die Geräte im Fitnessraum sind auch nicht alle funktionstüchtig. Wasserkocher und Kaffeemaschine (mittlerweile Standard in den Hotels) sind überhaupt nicht vorhanden. Einige Steckdosen funktionierten in dem Zimmer, andere nicht. Alles hatte für mich einen etwas verbrauchten Eindruck gemacht, Der Preis darf auf jeden Fall nicht höher sein, denn das würde die Leistung nicht gerechtfertigen.
Location: Strandspaziergänge und im Sommer natürlich am Strand den Tag verbringen
3 out of 5
by A verified traveler

Eenvoudig hotel vlakbij het strand

Posted Oct 17, 2016
Pros: De ligging was dichtbij de zee en het strand, fijn voor mooie strandwandelingen
Location: Locatie was prima, niet ver van Cadzand-Bad
De (standaard)kamer was teleurstellend klein. Maar aan één kant van het bed een nachtkastje. Zelfs geen kapstokje aanwezig om een jas op te hangen. De kleerkast had weinig legruimte, wel behoorlijk ruimte in het hanggedeelte, echter weinig kleerhangers. Het bed en de tv waren wel oké. Er hing een wat muffe geur, wij hebben steeds het raam op een kiertje laten staan en dit hielp wel. De badkamer was ruim genoeg, en de douche werkte prima Wij hebben er alleen ontbijt gehad, dit was goed. Personeel was vriendelijk en behulpzaam Van het zwembad hebben we geen gebruik gemaakt, omdat we goed weer hadden. We hebben er een paar mooie dagen gehad.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fijn hotel dicht bij strand

Posted Aug 16, 2016
Pros: Personeel was zeer behulpzaam
Cons: Ontbijt
Location: Dicht bij strand
Eenvoudig ontbijt maar wel goed ruime frisse kamer
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Goed hotel op 5 min loopafstand van het strand!

Posted Aug 4, 2016
Pros: Goed ontbijt. Zwembad en bowlingbaan aanwezig.
Location: Strand op loopafstand. Heerlijk eten bij Paviljoen de Strandganger.
We hadden een ruime familiekamer op de bovenste verdieping. Groot hemelbed en voor de kinderen elk een 1persoonsbed. Matrassen waren uitstekend. Goed geslapen. Het hotel heeft een goed zwembad, gratis gebruik gemaakt van de eenvoudige bowlingbaan. Het ontbijtbuffet was erg uitgebreid. Werd door keuken goed in de gaten gehouden en telkens bijgevuld. Verse broodjes, brood, eieren, roerei, spek, diverse beleg, diverse yoghurt, fruit, etc. Het strand ligt op 5 minuten loopafstand. Bij de Paviljoen Strandganger heerlijk gegeten. Hotel Nieuwvliet Bad is een ideaal hotel voor een paar dagen Zon, Zee en Strand! Heerlijk!
1 out of 5
by A verified traveler from Aachen

Schmutzig, alt, herunter gekommen!

Posted Aug 1, 2016
Die Zimmer sind viel zu klein und sehr schmutzig, das Bad ist eine dreckige, nicht belüftete Nasszelle. Das Frühstück erinnert an eine Jugendherberge! Für den Preis und angeblich 3Sterne ist dies wirklich eine Unverschämtheit! Wir waren mit 6 Erwachsen dort und sind alle der Meinung, dass man das Hotel nur noch abreißen kann!
3 out of 5
by A verified traveler from nieuwvliet

Leuke plek vlak bij strand. Hotel gadateerd.

Posted Jul 30, 2016
Goede bediening, prima rstaurant, receptie prima. Hotel erg gedateerd, kamer goor, vlekken vloetbedekking vies balkon. Hitel isaan renovatie toe. prima locatie vlak bij strand.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Nieuwvliet-Bad

Lekker dicht bij dtrand

Posted Jul 3, 2016
Hotel is goed maar heeft zn glorietijd gehad. Kan wel wat opfrissing gebruiken. Lokatie tov strand erg goed...