Ratings based on 355 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
96% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.1 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Central hotel.

Posted Sep 18, 2016
The hotle is about 1k from the centre of Nijmegen and next to a train station. NB You can't hear the trains
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 12, 2016
Pros: Loop afstand naar centrum, goed ontbijt, goed bed, parkeerplaats voor euro 9,50
Cons: De kamer is erg klein, wederzijds bedzijde erg weinig ruimte. De badkamer is klein en de föhn moet echt vervangen worden; handvat erg heet.
Hotel is prima voor een weekendje weg, het is netjes en schoon. Prijs/kwaliteit is OK
4 out of 5
by A verified traveler

Good service, central location

Posted Sep 4, 2016 on Hotels
Good and friendly personel. Good location.
4 out of 5
by A verified traveler

Nabij het centrum, naast het station

Posted Sep 4, 2016
Een gastvrij en ontspannen hotel. Keurige, schone kamer. Wel een kleine badkamer. Heerlijk ontbijt!
5 out of 5
by A verified traveler

Heerlijk aangenaam hotel

Posted Aug 30, 2016
Pros: alles
Cons: niks
Location: winkels, musea en restaurants , alles op loopafstand
gastvrij, heerlijk uitgebreid ontbijt, schone kamers met mooi uitzicht over de stad ( de hoger gelegen kamers)
4 out of 5
by A verified traveler from Assen

Prima hotel op mooie locatie

Posted Aug 21, 2016
Dit hotel vlak bij het station en centrum vormt een prima uitvalsbasis om Nijmegen en omgeving te bezoeken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en servicegericht. De kamers zijn schoon en het ontbijt is uitstekend.
4 out of 5
by A verified traveler from h

Leuk en net hotel met aardig personeel.

Posted Aug 13, 2016
Leuk hotel met aardig personeel met een gezellige bar om savonds wat te drinken.
4 out of 5
by A verified traveler from 日本

いわゆる駅近ホテル

Posted Aug 12, 2016
Pros: 朝食ブッフェの内容がいろいろ種類があって結構良かったです。
Location: ナイメーヘン中心部の入口までは徒歩10~15分、旧市街までずっと歩いても退屈することはありません。歴史のある教会や建造物がいろいろありますが、観光地化されていないので静かに散策できます。ナイメーヘンの人は親切な人が多くて安心でした。
ナイメーヘン駅のすぐ隣なので移動には便利です。部屋から駅のホームが見えて面白かったけれど全然うるさくなかったので、静かに滞在できて良かったです。スタッフも明るい感じで、普通に英語で対応してくれました。 ポットなど必要なアメニティが揃っていたので快適でした。
3 out of 5
by Jolanda from 's-Hertogenbosch

Goed hotel, maar vrij duur, kamer heel erg klein

Posted Aug 1, 2016 on Hotels
Mercure is een prachtig hotel, heel centraal gelegen in het centrum van Nijmegen. Bij binnenkomst werd ik geholpen door een hele vriendelijke mevrouw die mij tegen een meerprijs een grotere kamer aanbood. Dat heb ik afgewezen omdat ik 76 euro al een behoorlijk bedrag vind voor een eenpersoonskamer. De kamer bleek inderdaad ongelooflijk klein, je had bijna het gevoel in een kast te slapen. De grote breedbeeld tv en de badkamer met ligbad maakten dat weer enigszins goed. Verder vroeg ik of ik mijn fiets ook kon stallen. Dat bleek mogelijk. Wat men echter niet vertelde was dat daarvoor ook betaald moest worden. Een minpuntje dus.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 29, 2016 on Hotels