Ratings based on 44 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
82% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.8 Service & staff
2.8 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from noordwijk

Posted May 16, 2016
Goed georganiseerd. Prima sfeer. Schoon. Goed ontbijt. Heel vriendelijk personeel.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 22, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler from Oss

Fijn hotel

Posted Oct 30, 2015
Pros: Het entree.
Location: Prima locatie. Dichtbij de zee. Mooi wandelgebied. Dichtbij een manege. In ons geval heel fijn. Centrum redelijk dichtbij.
Sfeervol entree. Prettig personeel. Heerlijk ontbijt. Eenvoudig maar prima gezinshotel. Wel wat gehorig door vertrekkende mensen.
2 out of 5
by A verified traveler

Quelle deception

Posted Oct 30, 2015 on Hotels
Décevant ne mérite pas le prix drmandé par chambre! Les taxes sont extrêmement chères bref à eviter
3 out of 5
by A verified traveler

Eher Jugendherberge als hostel

Posted Oct 15, 2015
Leider hat die Dusche sehr stark gerochen! Und die Dusche selber musste wie im Schwimmbad immer wieder gedrückt werden ! Das nervt
5 out of 5
by GERASIMOS from Crete

Nice stay

Posted Oct 14, 2015 on Hotels
Very nice and clean room - Big enough.The breakfast was very good too.
3 out of 5
by A verified traveler

Für den kleinen Geldbeutet absoulut OK!

Posted Aug 26, 2015
Sehr nettes Hotelpersonal und gutes essen. Die Zimmer sind eher einfach gehalten.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 20, 2015
Pros: Großzügige Außenanlage mit Spielmöglichkeiten für Kinder.
Für Jugendherberge / Hostel ist der Standard ok. Die Zimmer und die Duschen sind spartanisch. Für Familien mit Kindern ist die lockere Atmosphäre beim Frühstück sehr angenehm, ebenso wie der große Außenbereich mit den Spielgeräten.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 14, 2015 on Hotels
gewoon een goed simpel hotel
4 out of 5
by A verified traveler from Nij-Beets

Een prettig verblijf voor bij Castlefest

Posted Aug 6, 2015
Pros: De accommodatie, voorzieningen, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Cons: Wellicht de parkeerruimte rondom het hostel vergroten.
Location: Wij zijn naar het Castlefest evenement in Lisse geweest op zaterdag 1 en zondag 2 augustus. Een leuke fantasyfestival voor de liefhebbers.
Wij zijn naar Castlefest geweest en via internet vonden we het StayOkay hostel in Noordwijk. Dit ligt op ongeveer 10 minuten afstand van het festival in de Keukenhof in Lisse. De overnachting is ons goed bevallen, de voorzieningen waren goed in orde en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Tegenover het hostel is ook een prachtig natuurgebied met duinen en bos, de moeite waard om te bezoeken. De kans is groot dat we volgend jaar weer in het hostel overnachten omdat het ons goed bevallen is.