Ratings based on 158 Verified Reviews

4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.1 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Stig from Oslo

Posted May 29, 2016 on Hotels
Friendly staff. Free evening buffet included in room rate. Nice weather! :-)
4 out of 5
by Tommy

Billig hotell, god mat

Posted Feb 22, 2017 on Hotels
Veldig hyggelig betjening og meget god mat! Kveldsmat er inkludert i prisen. Var bare en natt i jobbsammenheng.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 1, 2017 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Helt okej - inte fantastiskt

Posted Jan 29, 2017 on Hotels
Helt okej hotell - varken mer eller mindre. Kallt på rummet och lyhört (Fest i rummet bredvid?). Tre-bäddsrummet var bra storlek med trevliga fåtöljer. Frukosten var bra, men inget extraordinärt. Sammanfattningsvis ett bra hotell att sova en natt på när du är på väg längs E6:an. Inget hotell att semestra på i en vecka...
5 out of 5
by A verified traveler

God atmosfære i rolige omgivelser

Posted Dec 16, 2016 on Hotels
Imøtekommende personale tok i mot oss. Hadde bestilt enkeltrom, men fikk et fint og romslig dobbeltrom. Kveldsbuffet fulgte med i prisen, og det var et stort pluss siden det var et stykke å gå inn til sentrum. God atmosfære på hotellet, vi følte oss godt ivaretatt hele tiden. Lett å parkere. God frokost. Vi kommer gjerne igjen.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 12, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 24, 2016 on Hotels
Helt ok hotell, men kunne gjerne vært varmere på badet, ikke varmekabler i gulv på badet. veldig flott med inkludert Buffe vafler og gratis Wifi.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 24, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Bekvämt och bra

Posted Nov 9, 2016 on Hotels
Lite damm på golvet, men annars inget att anmärka på. Enkel tillfart från E6 och bra parkering. En buffé ingick i priset. Genomgående bra.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 7, 2016 on Hotels
Nydelig kveldsbuffet