Ratings based on 171 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
97% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Mogens from Gilleleje

Byhotel

Posted Nov 8, 2015 on Hotels
Ældre byhotel, i ok stand, beliggende midt i byen som kan være en fordel for nogle. Standardværelserne er lidt små, men ok. Vær opmærksom på, at hotellet har flere annekser, så du bør være præcis med at aftale hvor du gerne vil bo.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Michael

Posted Nov 5, 2015 on Hotels
Udmærket hotel. Restauranten dog ikke den bedste. Fik wienersnitsel der havde været i friture. Ikke så spændende.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Hanne from Randers

god beliggenhed

Posted Oct 27, 2015 on Hotels
Fint ophold - vi boede på Folden 2 - havde dog et mikroskopisk værelse og meget lille badeværelse - men fin betjening og morgenmad.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Not Provided

Sånn passe

Posted Oct 25, 2015 on Hotels
Wi-fi virket ikke på rommet. TV virket ikke den ene kvelden. Betjeningen var lite behjelpelig med å løse disse problemene.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 20, 2015 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Families
by Lonnie Lindholt from Christiansfeld

to dejlige dage i Skagen

Posted Oct 20, 2015 on Hotels
syntes generelt at opholdet var godt, men der var ikke meget plads at gå rundt på i værelse 42. Morgenmaden var ok......men alt i alt havde vi et par gode dage i skagen
2 out of 5
Recommended
for Families
by Christian from København

Upersonligt og ligegyldigt

Posted Oct 18, 2015 on Hotels
Sov en nat i fint rent værelse med wifi, hotelpersonale holdt ryge- og snakkepauser lige udenfor vores dør, sent aften blev der smidt flasker fra restauranten i glascontaineren lige ved siden af, totalt uinspireret (og u-økologisk) morgenmad. Alt i alt en forglemmelig oplevelse hvor vi på ingen måde følte os specielt værdsat eller velkomne. Prisen var 1195 inkl. morgenmad via Hotels.com, alle andre steder end Skagen ville jeg sige at det var 400 kr. for meget, men det var tilsyneladende prisniveauet på det givne tidspunkt. (tirs-ons i efterårsferien.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Slutter positivt.

Posted Oct 17, 2015 on Hotels
Fint ophold. Dog kunne man fra hotellets side godt lige skylle kloakken/brusekabine afløbet igennem inden gæsternes ankomst, da det ikke lugtede ret godt. Tv kanaler er ikke mange og spændende, men det er en bi ting. Rigtig positivt at hotellet har en massage stol, man kan bruge mod betaling selvfølgelig. Rigtig god morgenmad, hvis eneste minus var manglende æblejuice. Fedt at man kan medbringe sin hund, hvis man har en. Beliggenheden er i top, hvis man er glad for gågaden og shoppe mulighederne og restauranterne. Scala 1-10. Lander vi på et 7 tal. Kan anbefales.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Helle from Vejle

Fremragende

Posted Oct 17, 2015 on Hotels
Dejligt centralt beliggende hotel - mulighed for et værelse til 3 voksne. Hyggeligt hotel og fantastisk morgenbuffet
4 out of 5
Recommended
for Families
by Anne Grethe

This traveler left a rating score only Posted Oct 16, 2015 on Hotels