Ratings based on 107 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
83% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.3 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Bo from herlev 2730 , sjælland

Posted Aug 26, 2016 on Hotels
hotellet var kanon hyggeligt , med en rar og venlig betjening . Restauranten igen rar og venlig betjening og et aftensmåltid (stegt kulmule) som helt klart er til fem stjerner+ og en morgenmad ligeså.
1 out of 5
by A verified traveler from Reusel (NL)

Really bad hotel / Echt slecht hotel

Posted Aug 17, 2016
Pros: niets
Cons: alles
De gereserveerde kamer was overboekt en we werden in, daadwerkelijk, een hok neergezet! Geen stoel, geen TV, geen gordijnen. Verder was het er vies en smerig. In de toilet en douche (op de gang) hingen spinnen webben en ook de afzuiging zat vol smerigheid (Echt iets voor Red-mijn-vakantie!) Wij adviseren: NIET DOEN !!
3 out of 5
by A verified traveler from Nederland

Prachtige locatie met ruime tuin.

Posted Aug 17, 2016
Kamers met badkamer zijn prijzig. Je kunt genieten van de omgeving, dicht bij zee.
4 out of 5
by A verified traveler

Romantiskt och avkopplande

Posted Jul 28, 2016 on Hotels
Ett mysigt gammalt hotell med romantisk känsla i en helt fantastisk omgivning. Här skulle jag vilja bo under en längre tid; skriva på en roman, gå långa promenader längs stranden och dricka vin på kvällarna till ljudet av vinden som viner utanför! Tyvärr medför denna romantiska dröm att det gamla huset inte direkt är i något toppskick. En omisskännlig doft av fukt och mögel, läckande toaletter och väldigt lyhört. Men det hörde liksom till. Dock hade priset kunnat vara lite billigare med tanke på det, men jag gissar att de kan sätta det priset med tanke på läget! Trevlig personal och härlig frukostbuffé!
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 25, 2016
Behagelig hotell ved stranden, kort avstand til severdigheter i området Man bør ha bil hvis man vil se seg om
3 out of 5
by A verified traveler

Trevligt gammaldags hotell nära havet

Posted Jul 25, 2016 on Hotels
Trevligt gammaldags hotell nära havet, sanddynor, åkrar, med restaurang.
4 out of 5
by christian

This traveler left a rating score only Posted Jul 23, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Knud

This traveler left a rating score only Posted Jul 20, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Einar from Solbergelva

For god opplevelse og ro

Posted Jul 16, 2016 on Hotels
Flott hotell som ligger landlig til. Veldig god service, renslig, god mat og flott arealer rundt hotellet og i nærområde
5 out of 5
by A verified traveler

Autentisk sommerhygge

Posted Jul 15, 2016 on Hotels
Hyggeligt badehotel i fantastiske omgivelser.