Ratings based on 63 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
3.9 Service & staff
4.2 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Super værelse med altan med udsigt til havnen

Posted Sep 5, 2016
Pros: Placering, pænt istandsat og rent
Cons: Det var ok for os
Location: Placering lige til havnen ,gå afstand til det hele, byen lige bag ved, lækker frokost på havnen, gåtur til grenen
Vi havde et weekendophold , super vejr og med den placering var det en dejlig oplevelse , da vi ankommer til mirabel ringer vi til hotellet og vi bliver guidet op på værelse og wow super værelse,pænt ,rent og alt hvad man skal bruge til 2 personer til et weekend ophold , nemt og bekvemt.
5 out of 5
by A verified traveler

Mycket vacker lägenhet, men störande ljud.

Posted Jun 30, 2016 on Hotels
Huset är mycket vackert i traditionell Skagenstil. Det var ganska oklart hur vi skulle ckecka in, men vi lyckades till slut. På natten hade vi svårt att sova på grund av oväsen från hamnområdet (motorcyklar, musik på högt ljudnivå).
4 out of 5
by A verified traveler

Great Spot to Stay

Posted May 24, 2016 on Hotels
We enjoyed the quiet area and the views of the harbour
4 out of 5
by Anna from Göteborg

Mycket trevligt hotell med guldläge i Skagen

Posted May 9, 2016 on Hotels
Vi var alla fyra väldigt nöjda med valet av hotel Mirabel. Läget grymt bra! Dock hade vi ett för oss stort inledande problem. Vet inte om det är hotellet eller Hotels.com som har fel information. Men det fanns ingen reception på hotellet och vi kunde inte hitta var vi skulle gå in på hotellet när vi kom. Vi råkade gå in i ett olåst rum och fann nycklar och information på bordet, vi ringde husvärden och fick ett ganska ohövligt välkomnande. Man menade att vi inte fick gå in utan att de visste om det (såklart) och att vi skulle ringt och bekräftat bokningen dagen innan och även meddelat när vi var på plats för information om tillgång till nycklar etc. Denna information fanns inte på Hotels.com bokningsbekräftelse, där stod det att det fanns en reception med öppettider för incheckning 15-17. Men det finns ingen reception! Det är en typ självservice funktion. Man ska ringa innan och de meddelar vilket rum man får och var nyckeln ligger. Man lägger nyckeln i en brevlåda när man lämnar rummet. Jättesmidigt och bra OM MAN BARA VISSTE OM att det fungerar så. Ägaren bad om ursäkt för sitt bryska bemötande vid avfärden. Och slutligen får därför hela vistelsen toppbetyg.
5 out of 5
by Jette from Slagelse

Skagen er toppen.......

Posted Apr 20, 2016 on Hotels
To dage med skøn afslapning og nydelse af området
3 out of 5
by Steffen from Kolding

God beliggenhed, dårlig udsigt og terrasse.

Posted Mar 28, 2016 on Hotels
God beliggenhed meget tæt på centrum. Fin og ren lejlighed. Skuffet over den manglende udsigt, som var angivet.Terrassen var for enden af indkørselen, og man kunne højst se ned til industrihavnen, ikke vand.
5 out of 5
by Åsa

This traveler left a rating score only Posted Nov 28, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Niels Norman

This traveler left a rating score only Posted Nov 18, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Morten from København

Hyggeligt ophold ved Skagen havn.

Posted Oct 10, 2015 on Hotels
Mirabel ligger dejligt placeret ved havnen. Vi ankommer mandag, der er ingen reception på Mirabel, men heldigvis møder vi den søde rengøringsdame, hun forklarer os hvordan det hele fungerer. Lejligheden er ren og pæn med en lille parkeringsplads udfor lejligheden.En lille entre to soveværelser køkken stue og toilet med bruseniche. Det hele fungerede faktisk fint. Vi kunne spadsere til det meste i byen restauranter, museer og netto. Man burde nok oplyse folk om hvad de skal gøre ved ankomst evt en sms med værelsesnummer og nøglen ligger klar m.m.En ganske lille ting som måske ikke betyder så meget, vi kunne ikke tilslutte dvd-afspilleren. Ellers til hjælp til andre ring 40303636 og/eller kør til reception Østre Strandvej 33 der er receptionen.Måske ikke en femmer på skalaen men bedre end en firer 4.2 synes vi.
2 out of 5
by Frank from Höör

Posted Sep 14, 2015 on Hotels
ok men ej prisvärd