Ratings based on 1,187 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
85% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Kingfisher Ok

Great service

Posted Jul 19, 2016
The staff were very helpful and friendly during my weeks stay. The building was very old, but extremely unique, and was very convienent to the downtown area.
4 out of 5
by A verified traveler

GOdt hotel der ligger i centrum med gode parkerin

Posted Jun 23, 2016
Det er et godt hotel der ligger i centrum og har gode parkerings mulighed og er hyggeligt med en meget engelsk stil. Meget venligt personale og hurtig og kompetent betjening.
3 out of 5
by A verified traveler from Japan

交通至便なホテル

Posted May 31, 2016
Pros: 後述の温かい飲み物を飲むための設備はなかったが、朝食時に提供されるコーヒーを部屋まで持っていけることは何よりであった。
Cons: 故障している設備は直して提供すべきである。温かい飲み物が飲めるような設備を提供すべきである。
Location: 中心地に位置しているので、何処に移動するのにも便利であった。
Aalborgは徒歩でまわりきれるほど狭い町であるが、ホテルは中心地に位置しているので極めて至便であった。ホテルの設備に説明のあった、ジムやスパ・マッサージの空間はあったが、スパ・マッサージは閉鎖されていた。また、ジムの設備は故障したままであった。選定の際の情報としては不正確である。
2 out of 5
by A verified traveler from København

Meget dårlig internet forbindelse

Posted May 10, 2016
Meget dårlig internet forbindelse, lang under minimum for hvad man kan kræve
3 out of 5
by Hanne Tang from Vestervig

Phønix

Posted Apr 29, 2016 on Hotels
Vi har boet på Phønix 2 nætter i forbindelse med konfirmation i familien. Fra tidligere ophold kender jeg jeres gode parkeringsplads, hvor vi kunne have den gamle Mustang fra 1964 stående i sikkerhed. Service på hotellet er helt upåklageligt.Morgenmaden lækker og varieret. Adgangsforholdene er derimod ikke gode for en person som mig, der har gigt i knæene. Man kan tage elevatoren til 2. sal, men derfra var der nogle trin op til værelset, hvor der end ikke var et gelænder. Når hotellet er så velbeliggende og har et godt og servicemindet personale, er det synd, at man ikke sørger for at vinduesrammerne mod gaden får noget maling. Som det fremtræder virker det nedslidt.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 26, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Anne from Melbourne, Austalien

Posted Apr 25, 2016 on Hotels
Ja, det startede ikke så godt, da jeg ikke fik det værelse, jeg havde bestilt, nemlig nummer 28 og da jeg er ryger, synes jeg at det var for dårligt. Receptionisten,Charlotte, havde bekræftet at jeg nok skulle få værelse 28 den foregående tirsdag og det regnede jeg så med. Istedet fik jeg værelse 33, som er et ikke ryger værelse. Dog vil jeg sige at Mikkel, aften/natreceptionisten undskyldte meget og gav mig en fin rabat, som jeg var meget tilfreds med. En anden gang vil jeg dog udbede mig at få min reservation skriftligt, så der ikke bliver flere misforståelser.
4 out of 5
by Trond G

This traveler left a rating score only Posted Apr 24, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Arne from Stavern

Posted Apr 19, 2016 on Hotels
Hotellet er OK, men rommet vi fikk var av den gamle sorten med et ikke renovert bad, elendig lydisolering fra etasjen over og fra gangen. Dog var frokosten utmerket, personalet hyggelig og hotellet har en lun og trivelig atmosfære
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 13, 2016 on Hotels