Ratings based on 63 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.7 out of 5
75% of guests recommend
4.9 Room cleanliness
4.7 Service & staff
4.6 Room comfort
4.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Maria

This traveler left a rating score only Posted Apr 2, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Jorunn Braathen from Stavanger

Sjarmerende og hyggelig

Posted Mar 31, 2016 on Hotels
Ruths Hotel er personlig og hyggelig. Vi hadde gledet oss til middag i gourmet-restauranten, men den var dessverre full. Neste gang bestiller vi i god tid i forveien! Brasseriet hadde god mat, men det var for mye folk og du satt albu mot albu med nabobordet. Området i Gamle Skagen er sjarmerende, og vi hadde en nydelig tur langs stranden i sur marsvind.
4 out of 5
by Kurt Kirkgaard

This traveler left a rating score only Posted Jan 5, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Jørgen from København K

Lækkert

Posted Oct 20, 2015 on Hotels
Det kan næppe blive bedre
5 out of 5
by William from Sydney

Posted Sep 24, 2015 on Hotels
Top experience. Excellent service and always friendly. Rooms and location were lovely. Couldnt fault it.
5 out of 5
by Karen from Aalborg

Skøn atmosfære

Posted Aug 27, 2015 on Hotels
Værelset var småt, men skønt hotel med en fantastisk atmosfære.
5 out of 5
by A verified traveler

Uforglemmelige dager

Posted Aug 25, 2015 on Hotels
- Tre døgn på Ruths Hotel gav mersmak! Betjenings service og vennlighet, matservering og lokaliteter i én sum; Fantastisk bra!
5 out of 5
by Niels from Karrebæksminde

Som revet ud af Matador

Posted Aug 20, 2015 on Hotels
Dette er stedet hvor detaljen er i højsædet uden det bemærkes eller stjæler billedet. Lige hvad vi trængte til... Historiens vingesus, med Maude siddende i sofaen foran pejsen ;-) Og så er det ikke engang løwn.. Det er nu fuldstændigt ligegyldigt... For det er et rigtigt dejligt hotel og ja kvalitet koster!!!
5 out of 5
by Bjarne from København

Høj standard

Posted Aug 8, 2015 on Hotels
Overordnet er det en fornøjelse at opleve den service og opmærksomhed der udvises fra hotellet samt hjælpsomhed i akutte situationer.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 7, 2015 on Hotels