Ratings based on 26 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
80% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.2 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler from Ulvenhout

Helaas

Posted Jul 12, 2016
Een cursus klantgerichtheid en gastvrijheid zou ze goed doen.
4 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Heerlijk hotel op pracht plek

Posted May 16, 2016
Pros: Mooie sfeer en lekker buiten
Cons: Ik zou het nu niet weten
Location: Vlak bij het hotel is een prachtige kruidentuin en een Engelse tuin gerund door vrijwilligers. Er ligt ook op het terrein een mooi keramiekmuseum.
lekker bijkomen, heerlijk eten en uitmuntende service erg vriendelijk personeel.
5 out of 5
by A verified traveler

Alles Bestens

Posted Mar 22, 2016 on Hotels
Alles war hier sehr gut. Übernachtung im Schloß ein Traum. Zimmereinrichtung für meinen Geschmack ein wenig zu dunkel gehalten. Restaurant sehr zu empfehlen! Eines der Besten Hotels, in denen ich residiert habe, wenn man das Preis/Leistungsverhältnis betrachtet.
5 out of 5
by Marcel from Alkmaar

Mooi hotel. Heerlijk ontspannen. Jammer van sauna

Posted Feb 18, 2016 on Hotels
Mooi kasteel hotel. Erg netjes ontvangen. Mooie Superior kamer. Eten top. Sauna heerlijk maar moet worden opgeknapt en bijgehouden.
5 out of 5
by Lauren

Castle!

Posted Feb 15, 2016 on Hotels
Basically you stay in a castle which is really cool. Stayed here which working in Venlo so it was convenient enough, but you need a car. The hotel itself was clean, and staff was friendly. I will stay again next time I am here for work.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 29, 2015
Sehr schönes Hotel in ruhiger Lage, nettes Personal.. Jederzeit wieder
4 out of 5
by A verified traveler from Macau

環境舒適

Posted Nov 19, 2015
酒店環境舒適,很好的渡假地點,有免費停車場,有林蔭小路可散步,員工友善,房間整潔,由於四人旅程,訂的四人房是由雙人房加了張梳化床而成,那張床不算太舒適,浴室大,早餐豐盛員工服務好,不錯的酒店
4 out of 5
by Ben from Rotterdam

zakelijke overnachting

Posted Nov 1, 2015 on Hotels
Op doorreis naar Dusseldorf 1 overnachting in Tegelen. Bij aankomst een goed en vriendelijk ontvangst met een duidelijke uitleg over van waar en wanneer het ontbijt. Netjes werd mij de lift / trap gewezen. Onbijt was ruim voldoende en te nuttigen in mooie omgeving. Perfect hotel met een juiste prijs / kwaliteit verhouding
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 7, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

浪漫古典酒店

Posted Oct 2, 2015 on Hotels
美麗外圍環境小橋河流,優美浪漫,房間古典舒適,酒店餐廳美食精美,觸光晚餐,情侶之選,15-20 分鐘自駕有outlet